Gość fidelio #9426 Napisano 31 Stycznia 2018 Pasek bardzo ciekawy, ale moim zdaniem nie pasuje do Alpinista. W tym momencie za dużo się już dzieje. Zielona tarcza, złote indeksy, pomarańczowe dodatki... Ale co się komu podoba To w dużej mierze rzecz gustu Mnie właśnie bardzo zależało na dodatkowych kolorch na pasku, które miały sprawić, że dzięki temu nie będzie za dużo "zieleni w zieleni" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flaming 105 #9427 Napisano 31 Stycznia 2018 No i gitara 0 "So next time someone complains that you have made a mistake, tell him that may be a good thing. Because without imperfection, neither you nor I would exist." Stephen Hawking Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dante100 186 #9428 Napisano 31 Stycznia 2018 No i nie wytrzymałem.....;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetrov 163 #9429 Napisano 31 Stycznia 2018 Prawidłowo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
disaster3 1012 #9430 Napisano 31 Stycznia 2018 Ładny jest! Gratulacje! O ile dobrze zauważyłem to SPB051J1 zgadza się? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dante100 186 #9431 Napisano 31 Stycznia 2018 Ładny jest! Gratulacje! O ile dobrze zauważyłem to SPB051J1 zgadza się?Dzięki:-) Tak, dokładnie! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRWISTY 266 #9432 Napisano 31 Stycznia 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2530 #9433 Napisano 31 Stycznia 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 70699 #9434 Napisano 31 Stycznia 2018 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
furraan 386 #9435 Napisano 31 Stycznia 2018 (edytowane) Przesyłka dotarła dziś tarcza powala Zegarek piękny, ale przyznam, że do rozmiaru koperty muszę się jeszcze przyzwyczaić. Do tej pory miałem max. 36 mm Edytowane 31 Stycznia 2018 przez furraan 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Johnny15 379 #9436 Napisano 31 Stycznia 2018 Ładny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24184 #9437 Napisano 31 Stycznia 2018 Środa z gs. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bikemaster 3 #9438 Napisano 31 Stycznia 2018 Dojechał dziś do mnie SARB035. Robi bardzo pozytywne wrażenie. Tylko ta branza której nie idzie dopasować... albo za luźna albo ciaśni 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7668 #9439 Napisano 31 Stycznia 2018 Środa z gs.Fajny zegar, ale maluszek niestety i świetna płyta w tle. RIP Guru 0 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flaming 105 #9440 Napisano 1 Lutego 2018 Seiko 5 0 "So next time someone complains that you have made a mistake, tell him that may be a good thing. Because without imperfection, neither you nor I would exist." Stephen Hawking Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
the_stickman 49 #9441 Napisano 1 Lutego 2018 Seiko 5 Świetne zdjęcie! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gunit82 63 #9442 Napisano 1 Lutego 2018 Dojechał dziś do mnie SARB035. Robi bardzo pozytywne wrażenie. Tylko ta branza której nie idzie dopasować... albo za luźna albo ciaśni No to jest właśnie problem o którym czytałem, sam czekam na sarba 033, a znając moje szczęście pewnie go na pasku będę nosił. Jaki to problem zrobić jakąś większą regulację 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #9443 Napisano 1 Lutego 2018 Bransoletę da się dopasować, nie marudźcie.Ale co z tego jak on (SARB035) na niej wygląda kiepsko Może z czarnym jest lepiej - musiałbym na żywo zobaczyć.Ja się nie mogłem przez kilka dni przełamać bo mnie to zestawienie strasznie kłuło w oczy.Ale na dobrym pasku to świetny zegarek. 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #9444 Napisano 1 Lutego 2018 (edytowane) Bransoletę da się dopasować, nie marudźcie.Ale co z tego jak on (SARB035) na niej wygląda kiepsko Może z czarnym jest lepiej - musiałbym na żywo zobaczyć.Ja się nie mogłem przez kilka dni przełamać bo mnie to zestawienie strasznie kłuło w oczy.Ale na dobrym pasku to świetny zegarek.Stąd właśnie, jak tylko pojawił się u mnie SARB 033, bransoletę zdjąłem o sprzedałem Ale u mnie też jest tak, że ja w ogóle nie lubię bransolet Edytowane 1 Lutego 2018 przez fidelio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #9445 Napisano 1 Lutego 2018 Ja kiedyś też nie lubiłem, ale do nurka, zwłaszcza latem, nie ma nic lepszego. Przekonałem się SARB to, dla mnie, zegarek bardziej elegancki, klasyczny niż sportowy.Ale fajnie mu nawet na nato 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #9446 Napisano 1 Lutego 2018 Już zdążyłem się zorientować, że SARBy są bardzo wdzięcznym tematem, gdy chodzi o zabawy paskami Z Alpinistem zaszalałem, dzięki Filipowi, a SARBa 033 odziałem w aligatora od Hirscha i tym samym postawiłem bardziej na elegancję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flaming 105 #9447 Napisano 1 Lutego 2018 Czy Seiko SRPC03J1 i SARY089 różnią się jedynie paskiem? P.S. Skąd w ogóle biorą się te oznaczenia modeli Seiko i gdzie znaleźć jakiś klucz? Wiem, że są różne linie modeli (np. Prospex, Brightz, Presage i inne), ale same już oznaczenia (SARB, SARX, SRPC itd.) nie podpowiadają za wiele. 0 "So next time someone complains that you have made a mistake, tell him that may be a good thing. Because without imperfection, neither you nor I would exist." Stephen Hawking Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gunit82 63 #9448 Napisano 1 Lutego 2018 No nic zobaczymy, przerabiałem do w Mido i była lipa, w Vicu i była lipa, tylko w Tagu jakoś się udało. Też nie lubiłem bransolet, ale się przekonałem, że lepiej mieć niż nie mieć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tritium.hands 113 #9449 Napisano 1 Lutego 2018 Środa z gs.Guru R.I.P. A za zegarkiem też tęsknię 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karolus 39 #9450 Napisano 1 Lutego 2018 Pierwszy i mam nadzieję że nie ostatni 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach