Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

Klub Miłośników Zegarków SEIKO

Rekomendowane odpowiedzi

To jak już to ... odkupie monstera orange :)

Składać oferty na PW i nie wszyscy naraz :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pomarańcza, to jeden z fajniejszych, jak nie najfajniejszy :D zegarek na lato, za stosunkowo małe pieniądze. Chyba właśnie stosunek ceny do atrakcyjności zegarka sprawia, że jak już ktoś dorwie, to nie chce się rozstać :D. Przyznam się bez bicia, że już dwa czarne sprzedałem, ale orangina czeka cierpliwie na lato.

Mam dokładnie tak samo.

Ja nie widzę powodu by je tłukli całymi statkami.

Dzięki temu moje nie tanieją ;)

O to to.

Choć przyznam się, że miałem głupie myśli. Ale przeszło mi.

Edytowane przez Dorian06

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na drodze do SARBa mi stanął i zejść z drogi nie chce.  ^_^

image.jpg

Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pomarańcza, to jeden z fajniejszych, jak nie najfajniejszy :D zegarek na lato, za stosunkowo małe pieniądze. Chyba właśnie stosunek ceny do atrakcyjności zegarka sprawia, że jak już ktoś dorwie, to nie chce się rozstać :D. Przyznam się bez bicia, że już dwa czarne sprzedałem, ale orangina czeka cierpliwie na lato.

Sbdc005 dla mnie S pomarańcza którą naprawdę lubię

Edytowane przez DawPi
Nie cytujemy zdjęć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i gdzie ta wiosna ? ... zastrajkowała ?

:)

Edytowane przez Waldeusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sbdc005 dla mnie S pomarańcza którą naprawdę lubię

Jakbym miał też bym lubił :), ale Sumo w tym kolorze, to już trochę inne pieniądze ;) Do letniego tyrania w piachu i wodzie trochę szkoda :) Zwłaszcza jak ktoś lekko roztargniony i np zapomni koronki dokręcić ;)

95b69454b9cf0b35.jpg

Edytowane przez Macmac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

43Op9lD.jpg

Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie się zacznie podobać jak będzie na bransolecie. Sam zegarek ładny tylko ta obrzydliwa guma.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czytane, czytane. SLA019 kolor :wub: , kapitalny projekt.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szczerze ? Wszystko z D.U.P.Y. wzięte !!! (no może poza zielonym)

Z rozwinięciem opinii poczekam na więcej zdjęć i wymiarów. Strzał w kolano z podcięciem więzadeł i ścięgien ... Wydaje się, że zero szacunku do samego siebie (Seiko) i do obecnych posiadaczy z nadzieją, że pewnie nie żyją.

Odcinanie kuponów za wszelką cenę, nadal bez świeżego pomysłu na samego siebie.

Mam nadzieję, że dla Seiko a tle konkurencji będzie to rok wielkiej przegranej i może pójdą po rozum do głowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek

Dobrze gada! Polać mu!

Edytowane przez Kwiatek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Broń Boże, nic mu nie lej bo dopiero się zacznie  :ph34r:

:D

;)

świnia, a już liczyłem na darmoszkę  :P  :D  :lol: idę do Żabki - z Seiko nie da się na trzeźwo  :P  :D

Edytowane przez Burns

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tym, że uczciwie trzeba powiedzieć, że nie tylko Seiko odcina kupony... reszta też sobie nie żałuje :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro te z 6r15 nie są już tak wiernymi kopiami, to mogli je zrobić mniejsze

Envoyé de mon SM-G900F en utilisant Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tym, że uczciwie trzeba powiedzieć, że nie tylko Seiko odcina kupony... reszta też sobie nie żałuje :)

...........dokładnie!

Wolałbym aby Seiko pozostawiło klasyki w spokoju, ale jak widać doganiają resztę świata. Spójrzcie na nowe wcielenia szwajcarskich klasyków, tu to jest dopiero odcinanie kuponów

Edytowane przez jimmy6

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale te przynajmniej centrują i nie zaczynają być wyższe, niż szersze ;)

Wysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Analiza wczorajszego dnia w kontekście Seiko jeszcze przede mną, ale tak na szybko pytanie: Czy zdążyli popsuć MM300 przez dodanie X na tarczy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rzeczony MM300 został uśmiercony! To co widzisz to jego zastępstwo. Prawdopodobnie tylko zielony będzie w tej samej kopercie lub najbardziej zbliżonej. Dostał X=PS i możliwe, że również szafir, ale jak czytamy to limitki więc trudno to na coś przełożyć.

Najlepsze jaja będą jeżeli zastępstwem MM300 będą te wypusty na 6r15. No to chyba nie muszę się rozwodzić, gdzie Seiko kieruje swój target - no dobra napiszę: Tanie kolorowe wydmuszki do galerii obok zegarków majtkowych jakich pełno na wystawach. Coś bardzo drogiego dla "kolekcjonerów", którym udało się zamydlić oczy, albo sami pogubili się w zagmatwanej historii Seiko do czego to ma niby nawiązywać - tak, żeby nie jęczeli...

no i GrandSeiko

zacytuję sam siebie:

http://zegarkiclub.pl/forum/topic/3472-klub-mi%C5%82o%C5%9Bnik%C3%B3w-zegark%C3%B3w-seiko/page-500?do=findComment&comment=2207653

Edytowane przez Burns

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi