Funky_Koval 19095 #24926 Napisano 23 Czerwca 2022 (edytowane) te nato ciężko na łape założyć w sensie zawinąć końcówkę - tak z filmików wygląda.... no i cena: ponad tysiąc złotych za pasek nato Edytowane 23 Czerwca 2022 przez Funky_Koval 0 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
furraan 386 #24927 Napisano 23 Czerwca 2022 Dla mnie seikowskie NATO są beznadziejne - miałem je na ręku kilkukrotnie w sklepie. Cena jest wprost absudalna 🤦♂️ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #24928 Napisano 23 Czerwca 2022 1 godzinę temu, Funky_Koval napisał(-a): te nato ciężko na łape założyć w sensie zawinąć końcówkę - tak z filmików wygląda.... no i cena: ponad tysiąc złotych za pasek nato Dziękuję, zdecydowanie wolę wydać kasę na gumę typu Ericas Originals i jeszcze zostanie na zegarek 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 19095 #24929 Napisano 23 Czerwca 2022 (edytowane) 14 minut temu, Sol napisał(-a): Dziękuję, zdecydowanie wolę wydać kasę na gumę typu Ericas Originals i jeszcze zostanie na zegarek Eryka to już cenowo łądnie odleciała... obecnie kasuje 85 EUR za pasek ale można też poszaleć i wtedy cena naprawdę robi wrażenie Edytowane 23 Czerwca 2022 przez Funky_Koval 0 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #24930 Napisano 23 Czerwca 2022 Dlatego napisałem "typu" Zwykłe CNS dają radę po odpowiednim przeszyciu klamerki, a kosztują grosze. Wygoda w porównaniu z nato niewyobrażalna. Na razie u mnie nie do pobicia. Zwłaszcza w przypadku większych zegarków, które powinny leżeć na ręce. 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz_M 2712 #24931 Napisano 24 Czerwca 2022 Jak sądzicie, pasuje mu gumeczka? Generalnie to mój pierwszy raz z gumą i w sumie jestem pozytywnie zaskoczony komfortem 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 19095 #24932 Napisano 24 Czerwca 2022 1 godzinę temu, Łukasz_M napisał(-a): Jak sądzicie, pasuje mu gumeczka? Generalnie to mój pierwszy raz z gumą i w sumie jestem pozytywnie zaskoczony komfortem 😁 Guma to wygodne mocowanie, tylko bardziej pasuje do divera. Takie chrono to na pasek skórzany typu rally ew nato 2 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #24933 Napisano 24 Czerwca 2022 Jak sądzicie, pasuje mu gumeczka? Generalnie to mój pierwszy raz z gumą i w sumie jestem pozytywnie zaskoczony komfortem Na początku gumeczka zawsze wskazana. Jak się już przekonasz , to skórka lepsza 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8437 #24934 Napisano 24 Czerwca 2022 wiele Seiko nie mam. więc nie bywam tu na salonach. ale jest okazja kiedyś pozbyłem się recraftów. teraz mały powrót 9 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 43718 #24935 Napisano 25 Czerwca 2022 ;] 7 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AK&AK 46365 #24936 Napisano 25 Czerwca 2022 Powyżej antarktyczny Monster na świetnych, profesjonalnych zdjęciach. @lysolek007 to umie w fotografię 👍 Poniżej wstawiam fotkę amatorską (zdjęcie z komórki bez żadnych filtrów) baby tuny z tej linii. Seiko ma dar do wymyślania ciekawych tarcz 😉 4 Małżeństwo i zegarki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 19095 #24937 Napisano 25 Czerwca 2022 Ej co sądzicie o czarnym Monsterze? Bo się zastanawiam.... 1 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 14532 #24938 Napisano 25 Czerwca 2022 Blllleeee Ale to moje zdanie Podoba się to brać, co cie obchodzi opinia ludzi że masz brzydki zegarek 🤣🤣🤣 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 43718 #24939 Napisano 25 Czerwca 2022 (edytowane) 48 minut temu, Funky_Koval napisał(-a): Ej co sądzicie o czarnym Monsterze? Bo się zastanawiam.... Fajny ale jak brać Monstera "Czarnu ha" to tylko 1(według mnie👊) 🙃 50 minut temu, AK&AK napisał(-a): Powyżej antarktyczny Monster na świetnych, profesjonalnych zdjęciach. @lysolek007 to umie w fotografię 👍 Poniżej wstawiam fotkę amatorską (zdjęcie z komórki bez żadnych filtrów) baby tuny z tej linii. Seiko ma dar do wymyślania ciekawych tarcz 😉 Ja swojego wystawiłem na sprzedaż 😁ale jednak zostaje w monsterowej rodzinie Edytowane 25 Czerwca 2022 przez lysolek007 1 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evilym 7445 #24940 Napisano 25 Czerwca 2022 W dniu 23.06.2022 o 10:27, Funky_Koval napisał(-a): te nato ciężko na łape założyć w sensie zawinąć końcówkę - tak z filmików wygląda.... no i cena: ponad tysiąc złotych za pasek nato Muszę w końcu wybrać się do jakiejś galerii i samemu przymierzyć. Średnio lubię jak mi coś "dynda"... Ostatnio na OLX były za 400zł. 23 godziny temu, Łukasz_M napisał(-a): Jak sądzicie, pasuje mu gumeczka? Generalnie to mój pierwszy raz z gumą i w sumie jestem pozytywnie zaskoczony komfortem 😁 Guma do sportowego chrono jest jak najbardziej spoko. Natomiast ta gładka jakoś do mnie nie gada. 0 Longines Spirit ZuluTime | Seiko SPB143J1| Nomos Club ref. 703 | Casio G-Shock DW-5610 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4491 #24941 Napisano 25 Czerwca 2022 Spb301 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
furraan 386 #24942 Napisano 25 Czerwca 2022 Wszystko super, tylko ta koperta 🤦♂️ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Genovese_ 8857 #24943 Napisano 26 Czerwca 2022 W dniu 23.06.2022 o 08:06, evilym napisał(-a): Jak się sprawuje to nato? Faktycznie takie rewelacyjne? Bardzo dobrze ale ja mocno rotuje zegarkami.Noszę min. 2-3 modele w danym tyg.Także u mnie ten zegar a tym samym pasek non stop nie pracuje.Natomiast jakościowo imo jest top!!!. W dniu 23.06.2022 o 10:27, Funky_Koval napisał(-a): te nato ciężko na łape założyć w sensie zawinąć końcówkę - tak z filmików wygląda.... no i cena: ponad tysiąc złotych za pasek nato Nie mam z tym problemu. W dniu 24.06.2022 o 18:43, abir napisał(-a): wiele Seiko nie mam. więc nie bywam tu na salonach. ale jest okazja kiedyś pozbyłem się recraftów. teraz mały powrót Bardzo fajny , jaka to ref. ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8437 #24944 Napisano 26 Czerwca 2022 57 minut temu, Genovese_ napisał(-a): Bardzo fajny , jaka to ref. ? SNKM97 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reborn 5829 #24945 Napisano 26 Czerwca 2022 Jakby coś to na bazarku mój SARX013, najchętniej zamienię na Sumo lub SRP637 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31277 #24946 Napisano 26 Czerwca 2022 (edytowane) Siema, pytanko. Tak coś low entry w kolorze szukam na lato. SRPD59K1 za 8 stów nowy da radę? Edytowane 26 Czerwca 2022 przez eddi87 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10235 #24947 Napisano 26 Czerwca 2022 W dniu 25.06.2022 o 11:31, AK&AK napisał(-a): (...) Seiko ma dar do wymyślania ciekawych tarcz 😉 Ano ma, ale mogliby sobie zrobić przerwę z wymyślaniem nowych tarcz i przestać odciskać na tarczach czesci ciał ptaków jak i całe ptaki, a w tym czasie stworzyć porządną reedycję pomarańczowego Monstera. Mój 20 letni pomarańczowy Monster rozklekotał się na amen, aż mi się nie chce go nosić i najchętniej zastąpiłbym go nowym pomarańczowym Monsterem. 0 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 14532 #24948 Napisano 26 Czerwca 2022 21 minut temu, Jogi napisał(-a): Ano ma, ale mogliby sobie zrobić przerwę z wymyślaniem nowych tarcz i przestać odciskać na tarczach czesci ciał ptaków jak i całe ptaki, a w tym czasie stworzyć porządną reedycję pomarańczowego Monstera. Mój 20 letni pomarańczowy Monster rozklekotał się na amen, aż mi się nie chce go nosić i najchętniej zastąpiłbym go nowym pomarańczowym Monsterem. Amen A tak poważnie też jestem tego zadania kupiłbym nowego monstera w pomarańczy. Kupiłbym monstera bez odcisków pingwina .tylko te odciski mnie hamują przez zakupem tego modelu . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chorwat 9554 #24949 Napisano 26 Czerwca 2022 @Jogi, a cóż to się stało temu twojemu Monsteru? Jakby co, mogę przytulić zwłoki U mnie dziś prawilnie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8437 #24950 Napisano 26 Czerwca 2022 jak już wpadłem z występami gościnnymi do działu seiko .... to mój drugi - ostatni z tej stajni. już wiem skąd Bóg skopiował RGB dla nieba 😊 4 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach