Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Krystian

Piłka nożna, football, soccer czy jak kto zwał

Rekomendowane odpowiedzi

My dzisiaj żegnamy Girouda i Piolego (no i Kjera też). Atmosfera na San Siro niesamowita, nawet pomimo protestu La Curvy (są cicho trzeci mecz z rzędu). 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I Mirante.  ;)

A serio - niestety, pożegnanie przebiegło w stylu, dzięki któremu będzie można teraz powiedzieć, że Pioli naprawdę powinien był odejść. Mam tylko nadzieję, że Theo nie przejdzie do Bayernu, a ojciec Rafy nie poleciał (jak się twierdzi) negocjować do Arabii Saudyjskiej...  :(

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rafa ma wielki talent, ale patrząc na niego na boisku mam wrażenie że to wielkie dziecko, które potrafi czarować jak mu się chce, ale bardzo często po prostu albo się wygłupia (próbując dziwnych sztuczek) lub mu się często nie chce. 

Niemniej, nie za bardzo wierzę w przyszły sezon, choć może będzie dobrze. 

Edytowane przez beniowski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
14 godzin temu, beniowski napisał(-a):

My dzisiaj żegnamy Girouda i Piolego (no i Kjera też)

W Madrycie b. ładne pożegnanie Kroosa

Kroos.jpg.531aca78d44a5613fb218083a8c11d57.jpg

Można Kurewrólewskich lubić/nie lubić, ale historię napisał dla nich fantastyczną  😍

tapatalked

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
15 godzin temu, ecipeci napisał(-a):

Sir Alex w końcu uśmiechnięty a Manchester znowu czerwony :)

I to po zaskakująco dobrze rozegranym meczu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 20.05.2024 o 11:40, Krygo napisał(-a):

Przewiduję, że m. in. właśnie z racji swojej "skuteczności" Arka przegra ostatni mecz sezonu z GKS i nie awansuje. No, przynajmniej nie bezpośrednio. 

;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widać, "motywująca odprawa kibiców" nie przyniosła zamierzonego skutku. Kto by pomyślał... 🙄 🤭

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w Gdyni jak to w Gdyni, za szybko i za głośno zaczęli trąbić, że wchodzą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mówią ze do trzech razy sztuka, teraz finał z Motorem, zobaczymy…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 31.05.2024 o 22:29, Matti napisał(-a):

Mówią ze do trzech razy sztuka, teraz finał z Motorem, zobaczymy…

Jak oni to zrobili? Do 88 minuty byli w Ekstraklasie... Chyba znowu ukarani jak w derbach...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Keniutek napisał(-a):

Areczka 🤭 🤣

@ecipeci żyjesz? 😉

żyje

nie wiem co mam powiedzieć, wstyd i tyle

nie wiem ile wytrzymam w tym postanowieniu ( mam nadzieję, że długo ) ale chodzenie na mecze Arki sobie odpuszczam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Lekki" wstyd jest. Najpierw strzelona w kuriozalnych okolicznościach bramka, potem gra na przetrwanie, no i wyszło jak wyszło. Specjalnie zdziwiony nie jestem, tyle okazji do awansu (tygodnie jak nie miesiące), rażąca niekompetencja. Zaczynam poważnie myśleć, czy komuś serio nie zależało na braku awansu😏

Edytowane przez Keniutek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
17 minut temu, Edmund Exley napisał(-a):

Ooo... Ciekawe, czy to zasługa jakiegoś polonusa z koneksjami w klubie, czy może jednak są jeszcze Holendrzy, którym trawa, amfa i inne dopalacze  ;) nie wypaliły całkiem komórek z czaszek.  :) Tak, czy owak, gest bardzo fajny.  :)  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Lincoln Six Echo napisał(-a):

czy może jednak są jeszcze Holendrzy, którym trawa, amfa i inne dopalacze  ;) nie wypaliły całkiem komórek z czaszek

Pieprzysz  ;) 

Nawet jak NAC kopał jeszcze w eerste i niżej to zawsze oprawa kibicowska była z Maczkiem i żołnierzami

breda.jpg.af797c4908cba22630190774d11219a1.jpg

Tak jest 'od zawsze' bo Breda pamięta  💪

tapatalked

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 28.06.2024 o 15:34, Lincoln Six Echo napisał(-a):

pączusiu.

Jestem hetero, nic nie ugrasz  ;)

tapatalked

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Edmund Exley napisał(-a):

Aston Villa w mistrzowskim sezonie 1980/81 zdobyła tytuł korzystając z 14 zawodników:

Tamten okres (mniej więcej) ma w moich podwórkowo-dzieciarskich wspominkach futbolowych słodko-gorzki smak. No bo Wielki Widzew wyeliminował wtedy z pucharów Manchester United i Juventus, ale zaliczył też 0:5 z późniejszym zdobywcą Pucharu UEFA, Ipswich Town...  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Lincoln Six Echo napisał(-a):

Tamten okres (mniej więcej) ma w moich podwórkowo-dzieciarskich wspominkach futbolowych słodko-gorzki smak. No bo Wielki Widzew wyeliminował wtedy z pucharów Manchester United i Juventus, ale zaliczył też 0:5 z późniejszym zdobywcą Pucharu UEFA, Ipswich Town...  ;)

Ipswich był wtedy mocniejszy niż MU, choć i na Old Trafford budzili się już po fatalnych latach 70. Mój tata miał szansę obejrzeć mecz z Ipswich w Łodzi, ale nie pojechał, bo wiedział, że jeszcze na zakładowym parkingu w całym autokarze trzeźwy będzie tylko on i (może) kierowca. Na pewno jednak tamten Widzew przez kilka sezonów był w ścisłej europejskiej czołówce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi