kroll_czarli 588 #1701 Napisano 4 Kwietnia 2014 Ale naszczęście mamy inne wspólne zaintresowania Jakie? 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1702 Napisano 4 Kwietnia 2014 A to już pozwól proszę, że pozostawie dla siebie 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #1703 Napisano 4 Kwietnia 2014 Po za wiadomym to chyba fotografia 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RTK-WGM 221 #1704 Napisano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) ha ha ... ja slucham mojego meza jak cos mowi o zegarkach, jak pokazuje to ogladam... czasem udaje ze slucham ... ale wejdzie do sklepu z zegarkami i zacznie robic przymiarki to chora jestem ...a jak slysze, ze znow chce kupic nowy zegarek to wpadam w szal i jest afera tez tak macie ze swoimi zonami ? U mnie jak idę ze swoją połowicą po zegarkowych sklepach i robię przymiarki lub myślę o zakupie to słyszę "....tak następny to ja również sobie wybiorę w tej samej cenie..." A kto za to zapłaci: "Pan płaci .... bo Pani przecież nie a Społeczeństwo nie chce" Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez RTK-WGM 0 Kupię wszystko, rozsądek zachowując, co ma związek z marką ENICAR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pirx65 42 #1705 Napisano 4 Kwietnia 2014 Dla mnie totalnym zaskoczeniem ,jest zdjęcie naszego Pana Prezesa .Myślałem ,że to ktoś du............żo starszy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zonka #1706 Napisano 4 Kwietnia 2014 ja tez tak mowie!ale nigdy nie dostaje w tej samej cenie tylko tansze powiedzialam jakis czas temu, ze teraz ma zbierac na rolexa dla mnie! do 30stych urodzin chce go miec i koniec 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meinard 4469 #1707 Napisano 4 Kwietnia 2014 nie chcialbys napisalam....ze to zdjecie sprzed 30 lat !teraz mam 30 lat wiecej i 10kg wiecej !eh, ta moda, przez 30 lat nic się nie zmieniła no i dobre aparaty mieliście w latach 80. ubiegłego wieku, moje zdjęcia z tamtego okresu nie wyglądają tak dobrze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zonka #1708 Napisano 4 Kwietnia 2014 no dobra!tak wyglada zonka '30 lat pozniej'- czyli najbardziej aktualne foto (a tak naprawde to roznica hmm...2/3 lat miedzy jednym a drugim) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pirx65 42 #1709 Napisano 4 Kwietnia 2014 No,no fajny zegarek na ręce 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BRABUS 290 #1710 Napisano 4 Kwietnia 2014 nie spodziewałem się, że czytając to forum coś we mnie drgnie;) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1296 #1711 Napisano 4 Kwietnia 2014 Oj,oj, to Ty chyba młody jeszcze jesteś . Moje komórki Leydiga tracą wydajność i szczerze mówiąc, to z łóżkiem w tle bardziej podobają mi się "20" 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirkozi 12 #1712 Napisano 4 Kwietnia 2014 nie spodziewałem się, że czytając to forum coś we mnie drgnie;) Niewiele Ci potrzeba jak widać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aty3 12 #1713 Napisano 4 Kwietnia 2014 Niewiele Ci potrzeba jak widać. +1 0 Cytryn i Gumiak naprawiają co kto nie umiał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Cyrhla #1714 Napisano 4 Kwietnia 2014 Niewiele Ci potrzeba jak widać. Lepiej nie wiele jak w ogóle. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zonka #1715 Napisano 4 Kwietnia 2014 ale mi sie smiac z was chcefajne to forum!tyle smiechu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5729 #1716 Napisano 4 Kwietnia 2014 . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #1717 Napisano 4 Kwietnia 2014 Nie pamiętam, bo to dawno było...Ale czy przy rejestracji nie ma wymogu pełnoletniości ? 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
itor 7 #1718 Napisano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) ? Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez kulabambula 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #1719 Napisano 4 Kwietnia 2014 Jak dzieci. Wiem, że jest piątek i że dobrze czasami pożartować, ale niektórzy jadą ostro po bandzie.Kobieta wrzuca zdjęcie, a Wy napierdalacie jak małpy w ZOO. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3886 #1720 Napisano 4 Kwietnia 2014 Jak dzieci.Wiem, że jest piątek i że dobrze czasami pożartować, ale niektórzy jadą ostro po bandzie.Kobieta wrzuca zdjęcie, a Wy napierdalacie jak małpy w ZOO. Jakbyś miał do macania pod stolem jedynie stary zegarek dziadka też byś tak napierdzielał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1296 #1721 Napisano 4 Kwietnia 2014 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zonka #1722 Napisano 4 Kwietnia 2014 Nie pamiętam, bo to dawno było...Ale czy przy rejestracji nie ma wymogu pełnoletniości ? Jeżeli chodzi o mnie....to już dawno niestety jestem pełnoletnia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #1723 Napisano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) Mnie bardziej chodziło o zachowanie niektórych Panów Pojawiła się Kobieta w tym męskim skądinąd gronie i ... zegarki zeszły na drugi plan zonka także nie bierz do siebie A Panom może w końcu przejdzie, ochłoną i zajmą się tym co do tej pory...Albo znajdą w końcu swoją kobietę do wzdychania Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez Cezar. 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zonka #1724 Napisano 4 Kwietnia 2014 Mnie bardziej chodziło o zachowanie niektórych Panów Pojawiła się Kobieta w tym męskim skądinąd gronie i ... zegarki zeszły na drugi plan zonka także nie bierz do siebie A Panom może w końcu przejdzie, ochłoną i zajmą się tym co do tej pory...EE...ale nie jestem tu jedyna kobietka w tym gronie wiec skad to 'zamieszanie'? zachowuje sie jak wszyscy inni. Pokazalam jak wygladam, pokazuje moje zegarki .. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #1725 Napisano 4 Kwietnia 2014 No właśnie...Ale może dla niektórych jesteś, hmmm.... bardziej interesująca Niż zegarki.... 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach