TomG80 9906 #7651 Napisano 7 Sierpnia 2024 Wieża widokowa w Przytarni. 18 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4948 #7652 Napisano 8 Sierpnia 2024 W sumie to nie o mnie chodzi, ale na zdjęciu ja, dumny tata i świeżo obroniona pani inżynier Architekt 29 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1327 #7653 Napisano 8 Sierpnia 2024 27 minut temu, Adi napisał(-a): W sumie to nie o mnie chodzi, ale na zdjęciu ja, dumny tata i świeżo obroniona pani inżynier Architekt Kiedyś dzieci mnie zapytały, jaka jest różnica pomiędzy inżynierem a magistrem. Nie chcąc wchodzić w naukowe dywagacje, spytałem czy mosty budują inżynierowie czy magistrzy ? Koniec dyskusji 🎃 1 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4948 #7654 Napisano 8 Sierpnia 2024 Dla braku tego rodzaju problemów liczę, że za 2 lata będzie i magistrem 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirfak 4125 #7655 Napisano 8 Sierpnia 2024 W sumie to nie o mnie chodzi, ale na zdjęciu ja, dumny tata i świeżo obroniona pani inżynier Architekt Gratulacje! 1 ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 35978 #7656 Napisano 8 Sierpnia 2024 Urlop na Roztoczu Browar Zwierzyniec dosłownie tuż obok, a Wy z jakimś drewniakiem 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 74195 #7657 Napisano 8 Sierpnia 2024 🤗🤗🤗 🤗🤗🤗 14 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 148142 #7658 Napisano 8 Sierpnia 2024 Godzinę temu, Mirosuaw napisał(-a): Browar Zwierzyniec dosłownie tuż obok, a Wy z jakimś drewniakiem Regionalne piwa też zaliczone. 6 godzin temu, Adi napisał(-a): W sumie to nie o mnie chodzi, ale na zdjęciu ja, dumny tata i świeżo obroniona pani inżynier Architekt Gratulacje dla Obojga. A o dumie nie musiałeś pisać, to widać w Twoim spojrzeniu. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
facecik 4925 #7659 Napisano 8 Sierpnia 2024 Żona robiła, więc nie może być dobrze. 11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1327 #7660 Napisano 8 Sierpnia 2024 2 godziny temu, facecik napisał(-a): Żona robiła, więc nie może być dobrze. Czy to flakturm ? A jezeli tak, to gdzie ? Berlin ? A żona dobrze robi, to Ty nie umiesz pozować 😁 2 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9906 #7661 Napisano 8 Sierpnia 2024 Żona robiła, więc nie może być dobrze.Echhhh, ta dzisiejsza młodzież, nic tylko w te telefony wpatrzona... 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mroova 6896 #7662 Napisano 8 Sierpnia 2024 (edytowane) 10 godzin temu, Jędrula.wawa napisał(-a): flakturm ? A jezeli tak, to gdzie ? Berlin ? W Berlinie nie jest tak dobrze zachowana, tu chyba Wiedeń. Najpierw myślałem, że to ta najbardziej znana (z Haus des Meeres) ale może jednak Arenbergpark ? Poczekajmy, aż @facecik nas rozstrzygnie. Edytowane 9 Sierpnia 2024 przez mroova 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6286 #7663 Napisano 9 Sierpnia 2024 (edytowane) Jak stare zdjęcia to stare 20 lat temu zanim czupryna udała się do krainy wiecznych łowów dla kontrastu jak to wygląda teraz 😛 świeżych zdjęć solo nie mam, więc załapała się moja druga 0,5 Edytowane 9 Sierpnia 2024 przez Ceteth 19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof Skórka 6915 #7664 Napisano 9 Sierpnia 2024 20 godzin temu, Jędrula.wawa napisał(-a): Kiedyś dzieci mnie zapytały, jaka jest różnica pomiędzy inżynierem a magistrem. Nie chcąc wchodzić w naukowe dywagacje, spytałem czy mosty budują inżynierowie czy magistrzy ? Koniec dyskusji 🎃 U mnie na studiach się mówiło że: mgr - może g… robić a mgr inż - może g… robić i nieźle żyć Teraz to już nieaktualne (wtedy zresztą chyba też) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 8183 #7665 Napisano 9 Sierpnia 2024 Nie narzekaj, jak moja czupryna zaczęła się poddawać zazdrościłem ludziom włosów. Jak zdecydowałem się ogolić - zacząłem zazdrościć ładnego kształtu czaszki. 😂 W którą stronę by nie szedł - d*pa zawsze z tyłu 🤣 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
facecik 4925 #7666 Napisano 9 Sierpnia 2024 10 godzin temu, Jędrula.wawa napisał(-a): Czy to flakturm ? A jezeli tak, to gdzie ? Berlin ? A żona dobrze robi, to Ty nie umiesz pozować 😁 10 godzin temu, mroova napisał(-a): W Berlinie nie jest tak dobrze zachowana, tu chyba Wiedeń. Najpierw myślałem, że to ta najbardziej znana (z Haus des Meeres) ale może jednak Arenbergpark ? Poczekajmy, aż @facecik nas rozstrzygnie. Tak, flakturm. Zawsze fascynowały mnie militarne budowle. W Berlinie też odwiedziłem pozostałości. W Wiedniu naliczyłem 5 i to jest jedna z nich (Arenbergpark, gdzie stoją dwie obok siebie). Wszystkie są dobrze zachowane. Robią wrażenie! 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mroova 6896 #7667 Napisano 9 Sierpnia 2024 3 minuty temu, facecik napisał(-a): W Berlinie też odwiedziłem pozostałości. W Wiedniu naliczyłem 5 W Wiedniu "zaliczyłem" niestety tylko Haus des Meeres, do tego FT IV w Hamburgu. Za to caluśki Berlin miałem bardzo dokładnie "zbobrowany" przed i po Vereinigung - latem 1989 przez trzy tygodnie byłem tłumaczem grupy studenckiej we wschodnim, a w 1991 r. grupy jakiejś młodzieżówki przy byłym PSL - zadzwonili w piątek czy mogę w niedzielę jechać jako "dolmeczer" 🙂 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
facecik 4925 #7668 Napisano 9 Sierpnia 2024 6 minut temu, mroova napisał(-a): W Wiedniu "zaliczyłem" niestety tylko Haus des Meeres, do tego FT IV w Hamburgu. Za to caluśki Berlin miałem bardzo dokładnie "zbobrowany" przed i po Vereinigung - latem 1989 przez trzy tygodnie byłem tłumaczem grupy studenckiej we wschodnim, a w 1991 r. grupy jakiejś młodzieżówki przy byłym PSL - zadzwonili w piątek czy mogę w niedzielę jechać jako "dolmeczer" 🙂 Fajne masz doświadczenia, zazdroszczę👍 A FT IV to gigant, nie wiem czy kiedyś zobaczę na żywo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 72082 #7669 Napisano 9 Sierpnia 2024 U mnie na studiach się mówiło że: mgr - może g… robić a mgr inż - może g… robić i nieźle żyć Teraz to już nieaktualne (wtedy zresztą chyba też)U mnie na studiach, to czytało się też od tyłu:żebyś nie_wiem ile robił, g… masz 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 13620 #7670 Napisano 9 Sierpnia 2024 (edytowane) Godzinę temu, Perpetuum Mobile napisał(-a): U mnie na studiach, to czytało się też od tyłu: żebyś nie_wiem ile robił, g… masz U mnie podobnie jak u Krzysztofa I to już od lat 70tych się podobno ciągnęło, a pewnie i wcześniej. ŚP. Dziadka nie zdążyłem spytać, bo wszyscy kończyliśmy tą samą uczelnie. mgr inż. - magister g_wno robi i nieźle żyje 😜 Edytowane 9 Sierpnia 2024 przez Autor1984 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 15845 #7671 Napisano 9 Sierpnia 2024 Samojebek dawno nie było 17 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 74195 #7672 Napisano 9 Sierpnia 2024 Na zdrowie i smacznego 😁😁😁 15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirfak 4125 #7673 Napisano 9 Sierpnia 2024 Na zdrowie i smacznego Kraina wiecznej rozkoszy ;-) 1 ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 74195 #7674 Napisano 9 Sierpnia 2024 9 minut temu, mirfak napisał(-a): Kraina wiecznej rozkoszy 😉 Dobre 👍👍👍 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9906 #7675 Napisano 9 Sierpnia 2024 W tle Jezioro Gołuń. 18 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach