Lawnowerman 937 #1001 Napisano 8 Kwietnia 2011 Myślisz pewnie o Cezarym .Nie omieszkam mu powiedzieć .Ale jak go spotkasz pierwszy to sam mu to powiedz i pozdrów go, od Wszystkich użytkowników Klubu Dobra.Wieczorem zadzwonię i mu powiem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #1002 Napisano 8 Kwietnia 2011 Ode mnie go nie pozdrawiaj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helion 1 #1003 Napisano 18 Kwietnia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek1974r 15 #1004 Napisano 18 Kwietnia 2011 Zegar słoneczny.. CZAD 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #1005 Napisano 4 Czerwca 2011 No to może odświeżę wątek swoją facjatą... Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1006 Napisano 4 Czerwca 2011 No panowie, nie wstydzić się, dawać foty 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #1007 Napisano 4 Czerwca 2011 A ja Was wszystkich bacznie obserwuję ! Michał, daj wcześniej znać zanim kupisz jakiś zegarek . Zrobię sobie listę czasomierzy, które strach krytykować* . * Nie dotyczy Hublot . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1008 Napisano 5 Czerwca 2011 A już myślałem, że nic mi nie poprawi z rana humoru Mariusz, nie lękaj się, Hublot w najbliższym czasie mi nie grozi 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1009 Napisano 6 Czerwca 2011 No panowie, nie wstydzić się, dawać foty Odwagi zabrakło? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #1010 Napisano 6 Czerwca 2011 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #1011 Napisano 21 Czerwca 2011 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1012 Napisano 21 Czerwca 2011 Robert bardzo się cieszę, że mogę Cię zobaczyć, dobrze wyglądasz 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #1013 Napisano 21 Czerwca 2011 Carlito, a ja dobrze wyglądam? Zobacz, zrobiłem sobie fotkę nad morzem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1014 Napisano 21 Czerwca 2011 Zle, bo nie w górach 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #1015 Napisano 21 Czerwca 2011 A dzięki he he wygląd może i dobry za to krok "chwiejny" , Dlatego bardzo często w poruszaniu się pomagają mi kijki no i żonusia:) 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #1016 Napisano 21 Czerwca 2011 Zle, bo nie w górach No ale przecież jestem nad poziomem morza 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pekin 0 #1017 Napisano 21 Czerwca 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #1018 Napisano 21 Czerwca 2011 Patrząc na pierwszą fotkę, to strzelanie niezbyt Ci wychodzi... 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #1019 Napisano 21 Czerwca 2011 Lestaf, fajna fota...Długo tak możesz lewitować? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #1020 Napisano 21 Czerwca 2011 Bywa że długo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pekin 0 #1021 Napisano 22 Czerwca 2011 Patrząc na pierwszą fotkę, to strzelanie niezbyt Ci wychodzi...Wychodzi wychodzi testowaliśmy z kolegami wojskowy nocnik, nie przetrwał. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #1022 Napisano 14 Lipca 2011 Co tu taki zastój?Wakacje są.Wspomnienia z relaksu http://www.youtube.com/watch?v=QO4QtxWQOngUrlopowe zdjęcia z tego roku będą w grudniu 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4437 #1023 Napisano 14 Lipca 2011 (edytowane) Darek rozbiłeś Bank...nie musisz się już pokazywać do końca swojej działalności na KMZIZ Lestaf....a może ty zrobisz taką prezentację swoich zdjęć ''plenerowych'' Edytowane 14 Lipca 2011 przez marcomartin 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtekimarco 6 #1024 Napisano 14 Lipca 2011 "serce łka, cicho łka" - to trzeba obejrzeć do końcamiałem wstawić swoją fotę, ale muszę jeszcze nad nią popracować 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #1025 Napisano 14 Lipca 2011 Lestaf....a może ty zrobisz taką prezentację swoich zdjęć ''plenerowych'' Bartek na pewno by się ucieszył , aż dziw, że sam tego pomysłu wcześniej mu nie podsunął 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach