Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Voli

"RUSKIE" OKAZJE NA AUKCJACH - Okazje, unikaty, bardzo dobre stany na aukcjach

Rekomendowane odpowiedzi

Ale to był żart z tymi zębami Krzysztof  :)  wszystko spokojnie  ;)

Oki Oki .. :)

Chodziło m o to że jeśli jest to sytuacja wymuszona to ja tym bardziej będę uczestniczył w licytacji.

Tak po prostu!

Edytowane przez kchrapek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Paweł

Każdy ma swoją strategię. Ja nie mam czasu siedzieć codziennie przez 12 godzin przed komputerem i patrzeć jak się akcja rozwija. Potem na forum oglądam i widzę kto NON STOP siedzi na kompie i łapie okazje KUP Teraz ;) Z Snajpera też nie korzystam bo parę razy się przejechałem. Pare razy też zapomniałem o aukcji i fajny zegarek przeleciał mi koło nosa bo powiedziałem sobie że będę licytował na koniec.

Czy to jest mało profesjonalne ??? Każdy osądza sam.

PS. A skąd wiesz jakie jest moje max? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pare razy też zapomniałem o aukcji i fajny zegarek przeleciał mi koło nosa bo powiedziałem sobie że będę licytował na koniec.

Teraz można zaznaczyć przypominanie sms-em.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no Panowie?! Się uśmiałem się  :)  Tez zamierzam coś kupić z tego co wystawił pmwas ale pisać że taktyka kolegi  jest zła w licytacji to troszkę słabo. 

Jak licytuje "źle" to tylko cieszyć się trzeba bo będzie szansa zalicytować dobrze i kupić okazyjnie  :D

Kris - apropo, jakie jest Twoje maximum?  :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej a ja uznałem że jeśli pmwas  sprzedaje  to ja może kupię. Ale nie mam psychiki sępa. Więc spytałem co jest nie tak? I chętnie przejmę część kolekcji ale nie za wszelką cenę

Paweł kurde! i nie wgryzam się we wszystko zębami!

Edytowane przez kchrapek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PS. A skąd wiesz jakie jest moje max?  :)

A tego nie wiem - wiem  tylko że to nie jest skuteczna metoda zakupu okazyjnie lub choćby w normalnej cenie i tylko dla tego napisałem że jest to mało profesjonalna licytacja - oczywiście do twojego portfela nic nie mam i dajesz tyle ile chcesz myślę jednak że wiesz o czym mówię 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie - na początku było smiesznie ale przestaje mi się to podobać.

Każdy chciałby zobaczyc jakis zegarka z kolekcji pmwasa u sibie ale grajmy fair.

Od kiedy to dyskutujemy o licytacjach i sposobie ich prowadzenia?  :wacko:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie - na początku było smiesznie ale przestaje mi się to podobać.

Każdy chciałby zobaczyc jakis zegarka z kolekcji pmwasa u sibie ale grajmy fair.

Od kiedy to dyskutujemy o licytacjach i sposobie ich prowadzenia?  :wacko:

Właśnie, dajcie już spokój.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie przepraszam, że trochę zbaczam z tematu, ale jestem na etapie szukania jakiegoś w miarę przyzwoitego "ruska" jako garniturowca i liczę na waszą pomoc. Wiem, że udzielają się tutaj osoby obeznane w temacie a ja świeżak jestem w tej dziedzinie :)

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mhu- miałem ją brać, ale jednak zrezygnowałem, po paru minutach już była kupiona- po umieszczeniu tutaj linku :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie przepraszam, że trochę zbaczam z tematu, ale jestem na etapie szukania jakiegoś w miarę przyzwoitego "ruska" jako garniturowca i liczę na waszą pomoc. Wiem, że udzielają się tutaj osoby obeznane w temacie a ja świeżak jestem w tej dziedzinie :)

1) po pierwsze primo, to przyzwoity "rusek" ma na tarczy: sdiełano w sssr / made in usrr

2) po drugie primo, to garniturowych sowietów jest taki ogrom, że przynajmniej określ preferencje koloru koperty :) czy widziałaby się Tobie chromowana? może stalowa?? czy złocona? a może z litego złota??

3) po trzecie primo, dobrze byłoby określić preferencje co do mechanizmu: automatyczny? czy manualny?? ...zminiaturyzowany lecz dość delikatny? czy bardziej siermiężny ale z gatunku "gniotsja nie łamiotsja"??

_ _ _ _ _

pierwsze skojarzenie dla "ruska" garniturowca to poljot 23j i łucz 23j na bliźniaczym werku cal.2209 dla przykładu tutaj ->

http://allegro.pl/extra-poljot-de-luxe-23kam-kal-2209-lata-1970-te-i5013343860.html

http://allegro.pl/zegarek-lucz-meski-pozlacany-i5019711441.html

http://allegro.pl/lucz-i5004100121.html

http://allegro.pl/zegarek-meski-garniturowy-lucz-i5022482009.html

ale czy to będą okazje? to się później okaże :)

koszyk tourbilliona do hublota ...niebity! kupię

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to nie oni sprzedawali ten złoty zegarek z papierami, w których jak byk stało "złocony"?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie malowanka, ale tarcza porysowana wiec i nie okazja... Ale zegarek fajny. Sam takiego szukam.

Edytowane przez gregch

Lepiej umrzeć na zawał w pełnym słońcu, niż z powodu braku tlenu wciemnej d*pie, w którą się ochoczo wchodziło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Że niby to złote ?

http://allegro.pl/zegarek-rosyjski-pakema-i5030352187.html

a i ilość spora  :D

Na zdjęciach wygląda na oryginalną złotą Rakietę 23 j (koronka jest chyba zmieniona). Ale ta duża ilość faktycznie dziwna :blink:

Jeśli ktoś od nas kupi ten zegarek, to mogę mu zaoferować czyściutką tarczę :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taka Rakieta to o ile dobrze pamiętam ponad 9g czternastokaratowego złota więc zlomiarz zapłaci więcej. Podejrzana sprawa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie tylko dekiel jest złoty...koperta na taką nie wygląda...

Pobieda "czerwona 12" - 1-47

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi