Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Voli

"RUSKIE" OKAZJE NA AUKCJACH - Okazje, unikaty, bardzo dobre stany na aukcjach

Rekomendowane odpowiedzi

:P Nie mów mi, że nigdy nie składałeś propozycji "korupcyjnych" jak coś Ci wpadło w oko :D

Pobieda "czerwona 12" - 1-47

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja? Nie wiem o czym mówisz  :ph34r:

"**wno chłopu nie zegarek..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja? Nie wiem o czym mówisz  :ph34r:

A...to przepraszam ;):P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:P Nie mów mi, że nigdy nie składałeś propozycji "korupcyjnych" jak coś Ci wpadło w oko :D

U mnie to norma - jak tylko coś mi się uwidzi to próbuje się dogadać - w połowie przypadków się udaje  :D  :D  :D  Jak coś mi się podoba to nie ma zlituj  :ph34r:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie to norma - jak tylko coś mi się uwidzi to próbuje się dogadać - w połowie przypadków się udaje  :D  :D  :D  Jak coś mi się podoba to nie ma zlituj  :ph34r:

Paweł...to my w jednej mafii jesteśmy, bo TabaQ nie stosuje takich zagrywek ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Paweł...to my w jednej mafii jesteśmy, bo TabaQ nie stosuje takich zagrywek ;)

"Jedzie mi tu czołg " takie powiedzenie jest - tu jeden by drugiemu nóż pod żebra załadował dla ciekawego eksponatu  ;)  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to macie sportowa Slawa Kwarc:

http://allegro.pl/slawa-sportowa-kwarc-rzadki-zegarek-piekny-stan-i5065988443.html

ktoś tu zbiera olimpijskie?

http://allegro.pl/wostok-olimpijski-moskwa-80-i5064570948.html

Edytowane przez tommly

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy aż taka okazja, ale rzecz warta odnotowania.

http://allegro.pl/show_item.php?item=5017951930

Mołnia z tak cenionymi kolekcjonersko "starymi pasami" poszła za jakieś 125 z wysyłką. I znowu na licytacji zająłem zaszczytne drugie miejsce...

Stan może i "taki se", ale to w końcu zegarek wkraczający w wiek emerytalny... Ale za to rzecz wydaje się w pełni oryginalna, co w przypadku takich starych Mołni nie jest takie oczywiste.

pozdrawiam

Narfas

Witam bo jestem tu nowy choć Molnije zbieram juz od jakiegos czasu.Przepraszm ze pozwoliłem sobie kolegę przelicytować.Dodam że stan okazał się lepszy niz myslałem po założeniu lepszej pleksy która była pęknięta.Mechanizm piękny ,do przeczyszczenia.Tylko ten dekiel....Dodam przy tej okazji ze podziwiam wiedzę kolegów dzieki czemu i moja w temacie Molniji znacząco wzrosła i ciągle wzrasta :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przypomnijmy się na Pw jutro to poszukam dekla w lepszym stanie. Oczywiście jak jesteś zainteresowany.

Lepiej umrzeć na zawał w pełnym słońcu, niż z powodu braku tlenu wciemnej d*pie, w którą się ochoczo wchodziło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przypomnijmy się na Pw jutro to poszukam dekla w lepszym stanie. Oczywiście jak jesteś zainteresowany.

Dziękuje ! oczywiście :) poszło na Pw.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajny Prim,.Jeszcze żeby miał na deklu "Majetek Nemocnice na kraji mesta" to byłby super,. ;)

Edytowane przez mayor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmmm 30 zł kup teraz? nie....... Pobawmy się w licytację 55g :P

Choć tu dużo roboty. Szkiełko i tarcza do wymiany, sekundnik chyba nieoryginalny, wskazówki też do poprawki. I nie wiadomo co z werkiem. Lekko ponad stówkę wyniesie robocizna i części.

Edytowane przez johndeacon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmmm 30 zł kup teraz? nie....... Pobawmy się w licytację 55g :P

Choć tu dużo roboty. Szkiełko i tarcza do wymiany, sekundnik chyba nieoryginalny, wskazówki też do poprawki. I nie wiadomo co z werkiem. Lekko ponad stówkę wyniesie robocizna i części.

Wszystko pikuś ale skąd ring?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znajdźcie mi taką tarczę w dobrym stanie, bo potrzebuję...

pozdrawiam

Narfas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi