Jędrula.wawa 1327 #8076 Napisano 14 Lutego 2022 1 minutę temu, Burns napisał(-a): I zero umiejętności, nie podejmuje się. Chyba nie masz zamiaru się uczyć na swoich cennych nożach ⁉️ 🤪 0 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zadra 1834 #8077 Napisano 14 Lutego 2022 11 minut temu, mario1971 napisał(-a): Marcin ma super sprzęt Też sobie pomyślałem, że mógłby się za darmo na cudzym pouczyć bez strachu, że swoją "zetuchnę" źle obrobi.. 😋 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21377 #8078 Napisano 14 Lutego 2022 14 minut temu, mario1971 napisał(-a): Adam, a nie pomyślałeś, że mogły być kupowane z powodu ważnych okoliczności, kamieni milowych, lub po prostu są to prezenty. A Marcin ma super sprzęt do ostrzenia. No nie pomyślałem. Taki ze mnie tępy ch... 🤣 🤣 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 85883 #8079 Napisano 14 Lutego 2022 (edytowane) No właśnie cenne nie są szkoda wyrzucić a może ktoś by ogarnął Już w zegarki poszedłem A na noże nie będę wydawał tyle co wy Panowie Chociaż nie wiem czy nie kupić czegoś tylko ostatnio było 100 zł to teraz może ze 300 zł . Fajny jest rat 1 ale mam ganzo g704 i do kieszeni mniejszy byłby ciekawszą propozycją 3 minuty temu, loco50 napisał(-a): No nie pomyślałem. Taki ze mnie tępy ch... 🤣 🤣 Nie noże 50 czy 70 zł nie był prezentami A czubki złamane bo nie leżały tak jak wasze wyciągane do zdjęć tylko jednym na pewno wyciągałem kratkę odpływową Edytowane 14 Lutego 2022 przez kornel91 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1327 #8080 Napisano 14 Lutego 2022 4 minuty temu, kornel91 napisał(-a): tylko jednym na pewno wyciągałem kratkę odpływową A drugim otwierałeś ruski czołg 0 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21377 #8081 Napisano 14 Lutego 2022 Mój RAT 1, Spyderco Tenek i CRKT Hammond Cruiser orają 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 85883 #8082 Napisano 14 Lutego 2022 Teraz, Jędrula.wawa napisał(-a): A drugim otwierałeś ruski czołg Tego nie pamiętam No ale kurde ostrzałka za 1,5 ka nie naostrzy tępego chińczyka To może jednak coś kupić 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21377 #8083 Napisano 14 Lutego 2022 Kupić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 85883 #8084 Napisano 14 Lutego 2022 1 minutę temu, loco50 napisał(-a): Kupić. Adam tylko coś mniejszego niż rat 1 bo mam ganzo i torchę to duże do pracy znowu kershaw 1375 jest całkiem ok może być coś większego ale tak do 300 zł 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21377 #8085 Napisano 14 Lutego 2022 Rat 2 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 85883 #8086 Napisano 14 Lutego 2022 (edytowane) rat 2jest w w stali d2 czy tylko aus 8 ? Edytowane 14 Lutego 2022 przez kornel91 1 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4564 #8087 Napisano 14 Lutego 2022 (edytowane) 19 minut temu, zadra napisał(-a): Też sobie pomyślałem, że mógłby się za darmo na cudzym pouczyć bez strachu, że swoją "zetuchnę" źle obrobi.. 😋 Taa, i ta odpowiedzialność, że jeszcze będę dopłacał do interesu i odkupował komuś nóż. Będę uczył się na swoich a możliwość zysku i zarobku oddam tobie. Edytowane 14 Lutego 2022 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 85883 #8088 Napisano 14 Lutego 2022 1 minutę temu, Burns napisał(-a): Taa, i ta odpowiedzialność, że jeszcze będę dopłacał do interesu i odkupował komuś nóż. Będę uczył się na swoich a możliwość zysku i zarobku oddam tobie. Przestań jaka odpowiedzialność Ja to napisałem bez stresu bo trochę szkoda wyrzucić a nie odkupować nóż 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21377 #8089 Napisano 14 Lutego 2022 10 minut temu, kornel91 napisał(-a): Tylko jest w d2 stali czy tylko aus ? D2 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 85883 #8090 Napisano 14 Lutego 2022 2 minuty temu, loco50 napisał(-a): D2 Znalazłem tylko widzę, że czarny w stali d2 praktycznie niedostępny. To co z tym ostrzeniem przeczytałem ponad 20 stron i poważnie mogę wysłać te dwa na ostrzenie stracę tylko na paczkomaty a tak na podwórko może się uda uratować 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21377 #8091 Napisano 14 Lutego 2022 https://www.goods.pl/product/description/4692/Noz-Ontario-RAT-2-Linerlock-Black-D2-ON8828.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4564 #8092 Napisano 14 Lutego 2022 26 minut temu, kornel91 napisał(-a): Znalazłem tylko widzę, że czarny w stali d2 praktycznie niedostępny. To co z tym ostrzeniem przeczytałem ponad 20 stron i poważnie mogę wysłać te dwa na ostrzenie stracę tylko na paczkomaty a tak na podwórko może się uda uratować Wrzuć mi foto na PW ocenię i mogę Ci je podostrzyć nieodpłatnie, że będą jak żyletki, ale czy czubka nie przekoszę, albo czy będą super symetryczne jak z fabryki to odpowiedzialności nie biorę. Uczę się i nie mam problomu napisać to wprost. Jak wybierzesz kogoś innego (Zadra chyba ostrzy na kamieniach wodnych) to też się nie obrażę. tutaj ostatni po walce: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zadra 1834 #8093 Napisano 14 Lutego 2022 tylko wklej później jakieś dokładne zdjęcia, żeby można było trochę poszyderować po ostrzeniu.. 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4564 #8094 Napisano 14 Lutego 2022 2 minuty temu, zadra napisał(-a): tylko wklej później jakieś dokładne zdjęcia, żeby można było trochę poszyderować po ostrzeniu.. 😁 Weź kuknij do sąsiada przez okno czy przypadkiem nie ma większego telewizora od ciebie 🤪 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 68773 #8095 Napisano 14 Lutego 2022 Marcin, ja również proszę o lepszej jakości zdjęcia. Profesjonalny sprzęt, zawodowy nożownik, to i fotki muszą być pierwsza klasa. Z tych to nawet klasy stali nie jestem w stanie odróżnić. 1 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zadra 1834 #8096 Napisano 14 Lutego 2022 Godzinę temu, Burns napisał(-a): Weź kuknij do sąsiada przez okno czy przypadkiem nie ma większego telewizora od ciebie 🤪 Nie ma.. sąsiada.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Genovese_ 10405 #8097 Napisano 14 Lutego 2022 (edytowane) Marfione Scarab 2 spike grind.Urzekło mnie w nim satynowane ostrze.Przy okazji, podobno taką satynę robi tylko Marfione.Piszę o tym bo czytając różne fora ludzie hejtujący MT często zarzucają produktom Marfione to ,że nie są one robione przez samego Marfione. Niestety przy dzisiejszym świetle nie udało mi się obfocić tak aby Wam to pokazać na takim poziomie jak widzi się to na żywo , a na żywo ten nóż wygląda dużo lepiej.Sztuka pochodzi od kolegi z forum CK zakupiony w PL dystrybucji.Poniżej link gdzie znajdziecie jakieś technikalia itd. https://www.microtechknives.pl/produkt/marfione-custom-scarab-ii-spike-grind-ti-hardware/ Edytowane 14 Lutego 2022 przez Genovese_ 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
just_nobody07 6290 #8098 Napisano 14 Lutego 2022 Gratuluję, mega jest 😍👍🏻 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21377 #8099 Napisano 14 Lutego 2022 A mnie się kliknął tak bez 100% przekonania pewien chińczyk wokół którego od dawna krążę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 68773 #8100 Napisano 14 Lutego 2022 Tylko mi nie mów, że Tuya Envy 2. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach