przemekspce 8210 #12751 Napisano 28 Listopada 2022 6 minut temu, Pamiko napisał(-a): Rzekomy pogromca Chrisa Reeve 😂 Grubo 🤣 1 Instagram: przemekspce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20278 #12752 Napisano 28 Listopada 2022 Ten to może nie, ale znajdzie się kilku. I do tego tańszych. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pamiko 7165 #12753 Napisano 28 Listopada 2022 18 minut temu, loco50 napisał(-a): Ten to może nie, ale znajdzie się kilku. I do tego tańszych. Oczywiscie ze nie. Pokazuje tylko ze moje opinie na temat nozy nie są zaczytane gdzieś z netu tylko ja trochę noży przerobiłem a pisze tylko o takich które znam osobiście. Dawaj Loco z chęcią się zapoznam . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20278 #12754 Napisano 28 Listopada 2022 Nie, nie będę się wychylał bo znów wyjdzie awantura z niczego i o nic czyli o zwykłe, proste narzędzie😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekspce 8210 #12755 Napisano 28 Listopada 2022 9 Instagram: przemekspce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ecipeci 2904 #12756 Napisano 28 Listopada 2022 20 godzin temu, loco50 napisał(-a): czy to jest wersja z ceramiczną kulką przy blokadzie ? coś takiego jak ma np. Sebenza Lamnia ma na stronie taki zapis przy tym nożu - This is the CQI updated version with a ceramic ball detent 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20278 #12757 Napisano 28 Listopada 2022 17 minut temu, ecipeci napisał(-a): czy to jest wersja z ceramiczną kulką przy blokadzie ? coś takiego jak ma np. Sebenza Lamnia ma na stronie taki zapis przy tym nożu - This is the CQI updated version with a ceramic ball detent Czy ceramiczna to nie wiem ale jest 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariaczi 1596 #12758 Napisano 28 Listopada 2022 czy to jest wersja z ceramiczną kulką przy blokadzie ? coś takiego jak ma np. Sebenza Lamnia ma na stronie taki zapis przy tym nożu - This is the CQI updated version with a ceramic ball detentChodzi o standardowy detent ball w blokadzie, który odpowiada za łożyskowanie blokady względem klingi. To nie ta kulka co blokuje jak u Krzysia. S20FE 5G 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ecipeci 2904 #12759 Napisano 28 Listopada 2022 (edytowane) 1 godzinę temu, loco50 napisał(-a): Czy ceramiczna to nie wiem ale jest 😁 dzięki 36 minut temu, mariaczi napisał(-a): Chodzi o standardowy detent ball w blokadzie, który odpowiada za łożyskowanie blokady względem klingi. To nie ta kulka co blokuje jak u Krzysia. S20FE 5G również dzięki, bo tu takie rzeczy pokazują że aż się włos jeży na głowie czyli tam nie ma kulki albo jakiegoś innego " pizdryka " który blokuje jak w CRK np. ? jest goły tytan na gołą stal tak ? Spyderco SpydieChef - Lock Fail! - YouTube Edytowane 28 Listopada 2022 przez ecipeci 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67170 #12760 Napisano 28 Listopada 2022 2 godziny temu, loco50 napisał(-a): Ten to może nie, ale znajdzie się kilku. I do tego tańszych. Adam, masz/miałeś już jakiegoś Chrisa Reeve? 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20278 #12761 Napisano 28 Listopada 2022 (edytowane) 34 minuty temu, mario1971 napisał(-a): Adam, masz/miałeś już jakiegoś Chrisa Reeve? Kolega ma dorosłą Sebenzę. Zacisnął pasa 😁 i kupił bo bardzo pragnął. Dał pomacać. Tak jak paru kolegów pisało... nie urywa. To jest dobry nóż z kosmicznym PR-em i nadmuchaną legendą. Bądźmy rozsądni - fanatyczne sekciarstwo często nie wygląda za dobrze 😁 Ale nie bijmy już piany o narzędzie 😁 Edytowane 28 Listopada 2022 przez loco50 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67170 #12762 Napisano 28 Listopada 2022 6 minut temu, loco50 napisał(-a): Kolega ma dorosłą Sebenzę. Zacisnął pasa 😁 i kupił bo bardzo pragnął. Dał pomacać. Tak jak paru kolegów pisało... nie urywa. To jest dobry nóż z kosmicznym PR-em i nadmuchaną legendą. Bądźmy rozsądni - fanatyczne sekciarstwo często nie wygląda za dobrze 😁 Ale nie bijmy już piany o narzędzie 😁 Ja tylko zadałem pytanie, Ty na nie odpowiedziałeś. 👍 Mam jedną Sebenzę, pewnie w końcu ją sprzedam, bo czegoś w tym nożu mi brakuje. 2 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20278 #12763 Napisano 28 Listopada 2022 Dobra, dość o Sebie bo mu sie uszy czerwienią od obgadywania 😁 Dziś przyszedł od reniferów. Trzy tygodnie czekałem bo w kiosku nie mieli i musieli od kitajców ściągać. Potęga! Jest moc. 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekspce 8210 #12764 Napisano 28 Listopada 2022 4 minuty temu, loco50 napisał(-a): Dobra, dość o Sebie bo mu sie uszy czerwienią od obgadywania 😁 Dziś przyszedł od reniferów. Trzy tygodnie czekałem bo w kiosku nie mieli i musieli od kitajców ściągać. Potęga! Jest moc. Co to jest? Wygląda mi na dobrego pólkownika 😅 0 Instagram: przemekspce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1331 #12765 Napisano 28 Listopada 2022 3 minuty temu, Przemek84 napisał(-a): Co to jest? Wygląda mi na dobrego pólkownika 😅 To jest chyba jaki bezdech😀 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20278 #12766 Napisano 28 Listopada 2022 (edytowane) 30 minut temu, Przemek84 napisał(-a): Co to jest? Wygląda mi na dobrego pólkownika 😅 Bo to jest bardzo ortodoksyjny megapółkownik😁 Już ma miejsce na oltarzyku cudaków😁 Bestech Shodan. Jeszcze czekam na Ornettę w czerni i szlus. Edytowane 28 Listopada 2022 przez loco50 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15743 #12767 Napisano 28 Listopada 2022 49 minut temu, loco50 napisał(-a): Dobra, dość o Sebie bo mu sie uszy czerwienią od obgadywania 😁 Dziś przyszedł od reniferów. Trzy tygodnie czekałem bo w kiosku nie mieli i musieli od kitajców ściągać. Potęga! Jest moc. Super ten Bezdech 😁 Sam o nim myślę... Dlaczego kupiłeś w jednym z najdroższych sklepów i do tego czekając 3 tygi? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20278 #12768 Napisano 28 Listopada 2022 Bo go nigdzie nie znalazłem. Właśnie takiego afro. Albo za słabo szukałem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15743 #12769 Napisano 28 Listopada 2022 28 minut temu, loco50 napisał(-a): Bo go nigdzie nie znalazłem. Właśnie takiego afro. Albo za słabo szukałem. 7 sekund szukania i znalazłem dostępnego od ręki za 230 Jewriejskich... Chyba, że wyrwałeś taniej (ale znając ceny Fińczyków to raczej nie) Tak czy inaczej, też jest u mnie na liście zakupowej - czarny stołnłosz 😎 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pioters 767 #12770 Napisano 28 Listopada 2022 (edytowane) W dniu 27.11.2022 o 07:24, porcelanowy napisał(-a): Nie chcę łamać życia ale obawiam się, że spora grupa ludzi ma na ten nóż tylko wywalone Szczególnie gdy ktoś szuka np. ciekawszej stali, łożysk, klipsa deep carry, czy wygodniejszej blokady. Nóż był ciekawy jak się pokazal i mu tego nikt nie odbierze. Teraz to odcinanie kuponów. Ciekasze noże według mnie można w tej cenie znaleźć. Ale że mojego? Nie jestem jakimś zagorzałym fanem tego noża i raczej nowego bym nie kupił ale dobrze rozumiem osoby, które uważają go za Nr 1. Moja opinia na temat tego noża leży gdzieś pośrodku, znam jego wady jak i zalety. Też uważam, że jest za drogi ale z drugiej strony trzyma cenę i niewiele traci na wartości. Nie ma co dalej wałkować tematu noża na literę S i męczyć innych nie kończącą się historią. Dużym zbiegiem okoliczności trafił do mnie taki gagatek Edytowane 29 Listopada 2022 przez Pioters 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20278 #12771 Napisano 29 Listopada 2022 6 godzin temu, Louis Cypher napisał(-a): 7 sekund szukania i znalazłem dostępnego od ręki za 230 Jewriejskich... Chyba, że wyrwałeś taniej (ale znając ceny Fińczyków to raczej nie) Tak czy inaczej, też jest u mnie na liście zakupowej - czarny stołnłosz 😎 A tak z ciekawości - gdzie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pamiko 7165 #12772 Napisano 29 Listopada 2022 7 godzin temu, Pioters napisał(-a): Ale że mojego? Nie jestem jakimś zagorzałym fanem tego noża i raczej nowego bym nie kupił ale dobrze rozumiem osoby, które uważają go za Nr 1. Moja opinia na temat tego noża leży gdzieś pośrodku, znam jego wady jak i zalety. Też uważam, że jest za drogi ale z drugiej strony trzyma cenę i niewiele traci na wartości. Niema co dalej wałkować tematu noża na literę S i męczyć innych nie kończącą się historią. Dużym zbiegiem okoliczności trafił do mnie taki gagatek Dzięki za poranna inspiracje👍 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4335 #12773 Napisano 29 Listopada 2022 11 godzin temu, loco50 napisał(-a): Bo to jest bardzo ortodoksyjny megapółkownik😁 Już ma miejsce na oltarzyku cudaków😁 Bestech Shodan. Jeszcze czekam na Ornettę w czerni i szlus. Podeślij plis raz jeszcze namiar na stojak. Thx 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maariusz 403 #12774 Napisano 29 Listopada 2022 On jest piękny - jedyny problem to (moim zdaniem) jego niewielkość Jakby miał z 1,5 cm więcej w głowni, to już dawno bym go miał... Cena bardzo dobra... Na popołudniowe poklikanie zębatego pająka zastąpił skośnooki Microtech. W związku z modnym na forum jechaniu po CRK to powiem, że mechanicznie, przy Inkosi, Socom Bravo jest zdecydowanie bardziej klikoprzyjazny - lata jak gupi To ten z forum knives.pl? Jeśli tak to mnie ubiegłeś. Napisałem do użytkowania- niestety byłem ten wolniejszy.Szczerze zazdroszczę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15743 #12775 Napisano 29 Listopada 2022 31 minut temu, maariusz napisał(-a): To ten z forum knives.pl? Jeśli tak to mnie ubiegłeś. Napisałem do użytkowania- niestety byłem ten wolniejszy. Szczerze zazdroszczę. Jeżeli pytasz o Microtecha - to nie z forum knives. Mam go już jakiś czas. To nóż wywołujący gównoburze prawie jak CRK. A to za gruby, a to Chiński, a to za grubo nad KT, a to a sramto. Dla mnie - świetnie wykonany nóż o ponadprzeciętnej estetyce. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach