łowca 344 #18776 Napisano 13 Grudnia Przykra sytuacja, ryzyko tym razem się nie opłaciło- ale nigdy nie wiadomo kiedy się nie uda. Obecnie nie ryzykuje poza olx, czy poza allegro już - te czasy minęły bezpowrotnie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1387 #18777 Napisano 13 Grudnia (edytowane) 48 minut temu, łowca napisał(-a): Przykra sytuacja, ryzyko tym razem się nie opłaciło- ale nigdy nie wiadomo kiedy się nie uda. Obecnie nie ryzykuje poza olx, czy poza allegro już - te czasy minęły bezpowrotnie. Zimny prysznic się przyda .Trudno parę złoty poszło się j....ć ale drugi raz do tej samej rzeki nie wejdę. Temat zamykamy bo nie ma co roztrząsać Edytowane 13 Grudnia przez mirek 1969 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pamiko 7488 #18778 Napisano 14 Grudnia 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zadra 1834 #18779 Napisano 15 Grudnia W dniu 13.12.2025 o 21:39, mirek 1969 napisał(-a): Trudno parę złoty poszło Ja kilka lat temu jakieś drobniaki przez olx też straciłem. W całości przeszedłem na smart'a w allegro a od jakiegoś czasu widzę, że ta platforma zdechła (w moim odczuciu). Tak namieszali w wyszukiwarce, że nic znaleźć nie potrafi. Szybciej mi google oferty allegro wyszukuje niż samo allegro.. Szkoda, bo uważałem za dość pewną i bezpieczną. Olx tylko i wyłącznie z odbiorem osobistym i płatnością przy odbiorze.. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Genovese_ 10361 #18780 Napisano 15 Grudnia (edytowane) Ależ tu cisza...Trzeba to jakoś przebić... Fotka nie z dziś, bo z czasem u mnie słabo.Robione kilka dni temu. Ostatni nabytek czyli Strider Performance Series SMF Ghost Stripes: Miesiąc miodowy trwa także wybaczcie za spam... 😉😎😍 Edytowane 15 Grudnia przez Genovese_ 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pamiko 7488 #18781 Napisano 16 Grudnia 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1387 #18782 Napisano 16 Grudnia Godzinę temu, Pamiko napisał(-a): Pikny 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Genovese_ 10361 #18783 Napisano 16 Grudnia ADV Butcher UTL : 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Genovese_ 10361 #18784 Napisano 16 Grudnia (edytowane) ADV Blue Plain : I taki set mojej mini kolekcji od Andre De Villiers : Edytowane 16 Grudnia przez Genovese_ 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1387 #18785 Napisano 16 Grudnia 13 minut temu, Genovese_ napisał(-a): ADV Blue Plain : I taki set mojej mini kolekcji od Andre De Villiers : Ten Alienowy fajny. Ten podziurawiony. Reszta też . 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Genovese_ 10361 #18786 Napisano 16 Grudnia Godzinę temu, mirek 1969 napisał(-a): Ten Alienowy fajny. Ten podziurawiony. Reszta też . Na żywo noże AdV mocno zyskują.A tak na marginesie to ja nie umiem ich dobrze "obfocić" , szczególnie jak ze światłem jest problem... No i w tym zestawie żeby był komplet brakuje jeszcze jakiegoś dużego tanto.😎 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pamiko 7488 #18787 Napisano Środa o 05:21 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1387 #18788 Napisano Środa o 08:06 Miałem sobie paczuszkie otworzyć w wigilie ale to nie na moje nerwy😀 Fajny kieszonkowy nożyk do noszenia bo te co mam to kieszenie urywa. 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 16041 #18789 Napisano Środa o 20:26 15 godzin temu, Pamiko napisał(-a): Zderzenie dwóch zupełnie odmiennych szkół projektowania noży… 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Genovese_ 10361 #18790 Napisano Środa o 21:33 16 godzin temu, Pamiko napisał(-a): To jest SMF FWP Alu w stali 3V ? A ten drugi to co to jest ? 13 godzin temu, mirek 1969 napisał(-a): Miałem sobie paczuszkie otworzyć w wigilie ale to nie na moje nerwy😀 Fajny kieszonkowy nożyk do noszenia bo te co mam to kieszenie urywa. Ratio limitka fajnie wygląda.Jaki to model ? i napisz jakie rozmiary ?, bo do kieszeni to raczej pewnie głownia ok 80 mm. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pamiko 7488 #18791 Napisano Środa o 22:01 27 minut temu, Genovese_ napisał(-a): To jest SMF FWP Alu w stali 3V ? A ten drugi to co to jest ? Ratio limitka fajnie wygląda.Jaki to model ? i napisz jakie rozmiary ?, bo do kieszeni to raczej pewnie głownia ok 80 mm. Strider SMF stal PD1 Rockstead 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pamiko 7488 #18792 Napisano Czwartek o 09:40 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
herbee 166 #18793 Napisano Czwartek o 11:33 Wpadło dwóch Włochów, miał zostać jeden, ale ostatecznie wybrałem obu. 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Genovese_ 10361 #18794 Napisano Czwartek o 12:51 MT UT Damast : 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 330 #18795 Napisano Czwartek o 13:56 W dniu 17.12.2025 o 09:06, mirek 1969 napisał(-a): Miałem sobie paczuszkie otworzyć w wigilie ale to nie na moje nerwy😀 Fajny kieszonkowy nożyk do noszenia bo te co mam to kieszenie urywa. Co do czapeczki to widziałem na jakimś filmiku prezentację, takiej, co to pod daszkiem miała zamontowane "plasikowe ostrze". Można było je jednym ruchem dłoni wyciągnąć i mieć "coś w ręce". 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1387 #18796 Napisano Czwartek o 14:57 Godzinę temu, Remy napisał(-a): Co do czapeczki to widziałem na jakimś filmiku prezentację, takiej, co to pod daszkiem miała zamontowane "plasikowe ostrze". Można było je jednym ruchem dłoni wyciągnąć i mieć "coś w ręce". Nie jest to ta karta co leży na portfelu? Też jest plastikowa i naostrzona 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1387 #18797 Napisano Czwartek o 15:27 Taki zestaw edc po wsi latać😀 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 330 #18798 Napisano Czwartek o 15:39 41 minut temu, mirek 1969 napisał(-a): Nie jest to ta karta co leży na portfelu? Też jest plastikowa i naostrzona Coś konkretnego: https://gotchacap.com 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4564 #18799 Napisano Czwartek o 16:12 4 godziny temu, herbee napisał(-a): Wpadło dwóch Włochów, miał zostać jeden, ale ostatecznie wybrałem obu. Szmaciarza chciałem kupić, ale jakoś nie postawiłem kropki nad i. Jak oceniasz ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1387 #18800 Napisano Czwartek o 16:15 35 minut temu, Remy napisał(-a): Coś konkretnego: https://gotchacap.com Pierwszy raz to widze 4 godziny temu, herbee napisał(-a): Wpadło dwóch Włochów, miał zostać jeden, ale ostatecznie wybrałem obu. Myślałem nad tym ER Ferrum ale w wersji T black warfare. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach