Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, przemekspce napisał(-a):

Dzięki! Do pełni szczęścia brakuje mi tylko złotej blendy na podlodze pod tą czerwoną podkładką. Trochę ten szary mi się gryzie z resztą foty. No ale już nie chce mi się poprawiać😉

A może jednak ?

Jakbyś jeszcze pokombinował, żeby nóż odbijał się w bombce choinkowej to kalendarz 2027 znowu twój.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdrowych i spokojnych dla całej grupy👊🎄

IMG_4072.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, przemekspce napisał(-a):

Ale kosy ostatnio pokazujecie😬 Szczególnie cubixy i stridery🥰

Tymczasem u mnie zwykły produkcyjniak.

55003017440_31c366b2ee_b.jpg

Podoba się 🤗 🤗 🤗 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Medford TFF-1 "Great Wave" niska limitacja na świecie.Lubię takie nożowe czołgi :

DSCF1025.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MT UT Damascus :

DSCF0501.jpg

Edytowane przez Genovese_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co to za płyta, Pamiko? Chyba nie odważyłbym się położyć noża na którejś z moich, chyba że na okładce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, herbee napisał(-a):

Co to za płyta, Pamiko? Chyba nie odważyłbym się położyć noża na którejś z moich, chyba że na okładce emoji12.png

A co masz ciekawego?

Teraz, Pamiko napisał(-a):

A co masz ciekawego?

IMG_4136.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co ciekawego? Jest tego trochę ponad 500 tytułów, coś bym znalazł Teraz słucham ostatniej płyty kupionej w minionym roku, tuż po premierze. Co do DM, to zawsze i wszędzie
e61a408a1a8608a2c2731fac7d51cf7c.jpg&key=ede222885dc0919c1569ec60cc3ca932ddfee236fe86d8b287e08a337ca7ffdf

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
15 minut temu, herbee napisał(-a):

Co ciekawego? Jest tego trochę ponad 500 tytułów, coś bym znalazł emoji6.png Teraz słucham ostatniej płyty kupionej w minionym roku, tuż po premierze. Co do DM, to zawsze i wszędzie emoji3577.png
e61a408a1a8608a2c2731fac7d51cf7c.jpg&key=ede222885dc0919c1569ec60cc3ca932ddfee236fe86d8b287e08a337ca7ffdf

U mnie pewnie już 1000 pękł a jeśli chodzi o DM to MUTE INT wszystko 😊, nie było to  łatwe 🙈

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No pięknie, powinszować tylko. Do 1000 raczej nie dobiję, bo trochę mi przeszło to winylowe uzależnienie, ale od czasu do czasu dorzucam coś do kolekcji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

55019792279_d3ca041e9e_b.jpg

Raptorartur Angelina na Rysiance. Zgubiliśmy szlak na starcie w Żabnicy i zrobiła się niezła wyrypa po zaspach 😬

Instagram: przemekspce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zatkało mnie, niestety negatywnie.

Socom Elite RAM-LOK. Dla mnie tragedia, a wystarczyło zwykłego standardowego wydać w tytanie i nie zmieniać nic! Nie dosyć, że przeprojektowali cały nóż, to wcisnęli swoją niezbyt udaną blokadę.

https://ncblade.com/collections/new-products-1/products/microtech-socom-ram-lok-w-aluminum-frag-handles-apocalyptic-m390mk

https://ncblade.com/products/marfione-select-microtech-socom-ram-lok-w-titanium-frag-handles-spear-point-stonewash-m390mk

https://ncblade.com/collections/new-products-1/products/marfione-select-microtech-socom-ram-lok-w-titanium-slab-side-handles-spear-point-stonewash-m390mk-160rl-10sms1

Dla mnie wniosek jest jeden, spieszmy się kupować Microtech Socom Elite tak szybko odchodzą ( jeżeli rzeczywiście zostanie wyparty przez powyższe a produkcja zaprzestana)

Jedyne co się jakoś broni, to odmiana Delta https://ncblade.com/products/marfione-select-microtech-socom-delta-ram-lok-w-titanium-handles-spear-point-stonewash-m390mk-159rl-10sms1, można ją potraktować jako uzupełnienie kolekcji, jest bardziej filigranowa i mimo zmienionej blokady nawiązuje do pierwowzoru.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba mój największy nożowy "dziwak "  czyli Hoback Summit, w dwóch świąteczno-noworocznych odsłonach:

DSCF1433.jpg

DSCF1401.jpg

😉

Edytowane przez Genovese_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi