haker 13 #3876 Napisano 12 Grudnia 2018 (edytowane) Dostałem ten nóż, nic więcej o nim nie wiem, zaraz fotki wrzucę lepsze.Bardzo dobrze jest wykonany, jeśli ktoś go zepsuł celowo to musiał być mocnym debilem...tak jak pisze seiken i kosma to nóż nakiri: S7 Edytowane 12 Grudnia 2018 przez haker 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #3877 Napisano 12 Grudnia 2018 Wygląda jak zniszczony nakiri Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
łowca 343 #3878 Napisano 12 Grudnia 2018 ...albo na zombiaków przygotowany 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #3879 Napisano 12 Grudnia 2018 (edytowane) Powitoł Dostałem ten nóż, nic więcej o nim nie wiem, zaraz fotki wrzucę lepsze. Bardzo dobrze jest wykonany, jeśli ktoś go zepsuł celowo to musiał być mocnym debilem...Nóż przede wszystkim do warzyw i porcjowania mięsa bez kości potraktowany został jako nasz typowy tasak. Do odratowania, ale sporo będzie trzeba zebrać, żeby nowy płaz i KT odtworzyć. Uderz na forum.knives.pl z nowym wątkiem i zdjęciami - zobaczysz, czy ktoś by się podjął odnowy i za ile. W takiej formie to niestety tylko przypominacz czego nie robić z wyspecjalizowanym narzędziem Edytowane 12 Grudnia 2018 przez porcelanowy 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seiken 86 #3880 Napisano 12 Grudnia 2018 Jedynie co można z niego teraz zrobić to małe santoku lub petty i ja bym poszedł właśnie w pettybo nakiri z niego już nie zrobi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #3881 Napisano 12 Grudnia 2018 A ja bym go wyrzucił, szkoda pracy i pieniędzy. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haker 13 #3882 Napisano 12 Grudnia 2018 Tako nóż, nie wiem czy oryginalny kosztuje na Amazonie 20$. Szkoda zachodu S7 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #3883 Napisano 12 Grudnia 2018 Najprawdopodobniej porąbano nim mrożone mięso. Japońska stal nie nadaje się na Ludzi Lodu 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #3884 Napisano 12 Grudnia 2018 Tako nóż, nie wiem czy oryginalny kosztuje na Amazonie 20$. Szkoda zachoduS7Na amazonie jesli coś jest "oryginalne" to raczej słownictwo, bo produkty nie bardzo.... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sierżant Julian 1913 #3885 Napisano 12 Grudnia 2018 Kiepski nóż, panie. Na zwykłej wieprzowinie z kością się wyłożył, panie. Te Japońce, panie, to chyba tylko ryby nim ciachali... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haker 13 #3886 Napisano 12 Grudnia 2018 Hehe dobre. S7 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seiken 86 #3887 Napisano 12 Grudnia 2018 Najprawdopodobniej porąbano nim mrożone mięso. Japońska stal nie nadaje się na Ludzi Lodu Spoko , usuba daje radę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral_ 1780 #3888 Napisano 12 Grudnia 2018 Kupiłem kilka narzędzi i jako bonus dostałem od firmy Stanley składany scyzoryk z zatrzaskiem. Bardzo fajny a cena ok 40 zł. około 19 cm rozłożony.No i forumowy scyzoryk też się spisuje super. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #3889 Napisano 12 Grudnia 2018 Jedynie co można z niego teraz zrobić to małe santoku lub petty i ja bym poszedł właśnie w pettybo nakiri z niego już nie zrobiPetty ? To sie namachac tez trzeba będzie dopiero Szkoda tej, podejrzewam ze dobrej stali. Eleganckie santoku wyjdzie jak ta lala. Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu TapatalkaDeba jeszcze. Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 350 #3890 Napisano 13 Grudnia 2018 (edytowane) Pierwszy do pracy, drugi na weekend ;-) Edytowane 13 Grudnia 2018 przez meXy 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #3891 Napisano 13 Grudnia 2018 Świeta Krystyno, gdzie ty pracujesz ? 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 350 #3892 Napisano 13 Grudnia 2018 No, z ludźmi ;-) 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
łowca 343 #3893 Napisano 14 Grudnia 2018 W sąsiednim mieście kontrowersje po zdarzeniu - ludzie pytają po co nosi nóż przy sobie ? ! . http://wiadomosci.com/walbrzych-pies-rzucil-sie-na-dziecko-zdesperowany-ojciec-wbil-mu-noz-w-glowe/ Przy okazji po przemyśleniu takiego zdarzenia chyba zrezygnuję z Ka-bar Dozier (back-lock niepewna blokada ?), a będę zabierał większy Ontario RAT1 (liner-lock). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67566 #3894 Napisano 14 Grudnia 2018 Nożyk do otwierania butelek i zegarek, oczywiście do odmierzania czasu Wysłane z mojego S9 przy użyciu Tapatalka 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #3895 Napisano 14 Grudnia 2018 Jesteś pierwszy który się przyznał ze Rolex służy do odmierzania czasu A do otwierania takiego wina słuzy trybuszon, nie nóż, to nie "Patykiem Pisane" 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67566 #3896 Napisano 14 Grudnia 2018 (edytowane) Jesteś pierwszy który się przyznał ze Rolex służy do odmierzania czasu A do otwierania takiego wina słuzy trybuszon, nie nóż, to nie "Patykiem Pisane" Złotko lub papier trzeba czymś zedrzeć a przecież nie paznokciami się to robi ... a ja mam tylko stary korkociąg Wysłane z mojego S9 przy użyciu Tapatalka Edytowane 14 Grudnia 2018 przez mario1971 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #3897 Napisano 14 Grudnia 2018 (edytowane) Ok Zegarek bardzo ładny, nóż zresztą też. Edytowane 14 Grudnia 2018 przez Master Yoda 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #3898 Napisano 14 Grudnia 2018 Powitoł Hotar to chyba coś taniego jest. Na plastikowy kapsel(*)... coś mi się po głowie tak kołacze, więc nóż jak najbardziej Ja między świętami wyhaczyłem dwa dni wolnego, więc chyba zabiorę się wreszcie za przeróbkę Il Mostro: To większe planuję przeszlifować na ca 22-24 głowni. Węglówka rżnie jak szatan, ale obecna wielkość sprawia, że jest nieużywalny. Dolny to już lekko przeze mnie zmodyfikowany gerlach. (*) Dowcip Modry Porgugal mi bardzo smakował choć sam wina nie uważam. 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67566 #3899 Napisano 14 Grudnia 2018 (edytowane) PowitołHotar to chyba coś taniego jest. Na plastikowy kapsel(*)... coś mi się po głowie tak kołacze, więc nóż jak najbardziej Darowanemu koniowi nie patrzy się w oczy. Napisałeś, więc otworzyłem kartonik i sprawdziłem; masz rację - zwykły metalowy kapselek jak w jabolach Chociaż czekaj czekaj, tu napisano JAKOSTNI VINO. To nie może być jabol! Edytowane 14 Grudnia 2018 przez mario1971 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #3900 Napisano 14 Grudnia 2018 Ładna choinka! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach