zbylak 103 #2801 Napisano 22 Czerwca 2019 Pogratulować nówki Suzuki @switch Ja na mojej małej Hondzie nie zrobiłem jeszcze 400 km - czasu mało. I też ją lubię Ale staram się po warmińsko-mazurskich drogach, które są urocze - o czym wiem od dawna, a koledzy wyżej też już wiedzą Jutro na Szczytno, potem Mrągowo i zobaczymy co dalej. 0 Pozdrawiam,Zbyszek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
superp 0 #2802 Napisano 25 Czerwca 2019 Multi dojechała do Bonifacio - piękne miejsce Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4744 #2803 Napisano 26 Czerwca 2019 Kolega nabył i namawia mnie do towarzystwa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #2804 Napisano 26 Czerwca 2019 Musialbys zainwestowac w kask 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #2805 Napisano 27 Czerwca 2019 no niezły jacht co do kasku to ostatnio miałem okazję się przejechać z kolegą- on na ktm adv w kasku bmw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4744 #2806 Napisano 27 Czerwca 2019 No w motocykl też, bo namawia bym taki sam kupił ale na 6 cyfrowy zakup mnie nie stać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #2807 Napisano 27 Czerwca 2019 To na poczatek moze chociaz boczny wozek ? 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #2808 Napisano 27 Czerwca 2019 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sn@p 910 #2809 Napisano 27 Czerwca 2019 Korzystając z okazji w odniesieniu do tematu przedmiotowego wątku, proszę o podpowiedź co polecacie, ewentualnie co będzie najbardziej optymalne z punktu widzenia pozycji za kierownicą dla kierownika o wzroście 2 m i 100 kg wagi w zakresie wyboru motocykla kategorii naked o pojemności 600 - 800, np. Bandit, MT, Fz6 itp. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2443 #2810 Napisano 27 Czerwca 2019 Mt07 możesz przetestować w salonie o ile o ten model z rodziny mt Ci chodzi. Ja jestem niższy i lżejszy i jest dla mnie ok, ale jako moto typowo po mieście. Bez szyby powyżej 130 już jest mało komfortowo, jedyna opcja położyć się na baku inaczej robię za żagiel. Fz6 z szyba już jest dużo wygodniejsza pod tym względem. Wydaje mi się ze jest tez trochę większym moto jeżeli chodzi o pozycje za kierownica wiec powinna być wygodniejsza dla Ciebie. Charakterystyka pracy silników tez jest inna.Banditem nie jeździłem. Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawid82 1723 #2811 Napisano 27 Czerwca 2019 Mój bardzo dobry kumpel w końcu spełnił marzenia i właśnie otworzył lokal w samym centrum Częstochowy. Dostał nawet autoryzację indiana jako jedyny punkt niefabryczny w Polsce. Czy jakoś tak Tak patrzę na to zdjęcie i właśnie wydawał mi się jakiś znajomy ten budynek Do Barbera tam chodziłem 0 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2812 Napisano 27 Czerwca 2019 Tak patrzę na to zdjęcie i właśnie wydawał mi się jakiś znajomy ten budynek Do Barbera tam chodziłem A chyba rzeczywiście jest tam coś takiego drzwi obok Typ następnym razem jak będę u niego to mogę się dobrze ostrzyc przy okazji? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawid82 1723 #2813 Napisano 27 Czerwca 2019 Teraz możesz tylko dziare zrobić Barber zmienił lokal 0 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2814 Napisano 27 Czerwca 2019 Teraz możesz tylko dziare zrobić Barber zmienił lokal Aaa, to tatuaż był. No tak. A to wszystko jedno, może być i dziara przy okazji 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #2815 Napisano 28 Czerwca 2019 Korzystając z okazji w odniesieniu do tematu przedmiotowego wątku, proszę o podpowiedź co polecacie, ewentualnie co będzie najbardziej optymalne z punktu widzenia pozycji za kierownicą dla kierownika o wzroście 2 m i 100 kg wagi w zakresie wyboru motocykla kategorii naked o pojemności 600 - 800, np. Bandit, MT, Fz6 itp.przy takim wzroście szukalbym vstroma i to z litrowym silnikiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
switch107 375 #2816 Napisano 29 Czerwca 2019 Ciężko znaleźć naked na 2m. Moim zdaniem Kawasaki Z900 RS albo Trumph Bonneville T100. Mogą jednak wymagać wciąż przeróbek ... wszystkie wymienione IMHO zbyt małe ... 0 nie spiesz się .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #2817 Napisano 29 Czerwca 2019 Kurcze 200cm wzrostu i naked bike, ciężko będzie. Jeden z większych to Moto Guzzi Griso, ja jestem krótszy a i tak musiałem obniżyć podnozki, 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2818 Napisano 29 Czerwca 2019 Też bym zwiększył szukaną pojemność w tych gabarytach. Jeśli miałbym kupować teraz dużego nakeda to tylko ktm 1290 super duke. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2443 #2819 Napisano 30 Czerwca 2019 A ja dzisiaj w Assen Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2820 Napisano 30 Czerwca 2019 A ja dzisiaj w Assen Sent from my iPhone using TapatalkByłem w Brnie kilka lat temu na motogp. Nie dotrwałem do wyścigu :/Wolę przed tel, a na motocyklu samotnie w Bieszczady. Co niniejszym właśnie czynię 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2443 #2821 Napisano 30 Czerwca 2019 Na razie jest ok może za szybko zacząłeś ja treningi odpuściłem i zacząłem od wyścigu o 11 teraz czekam na ten o 14 Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 23448 #2822 Napisano 30 Czerwca 2019 (...), a na motocyklu samotnie w Bieszczady. Co niniejszym właśnie czynię I to jest właśnie esencja całej tej zabawy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2823 Napisano 30 Czerwca 2019 (edytowane) Na razie jest ok może za szybko zacząłeś ja treningi odpuściłem i zacząłem od wyścigu o 11 teraz czekam na ten o 14 Sent from my iPhone using TapatalkTo był prezent urodzinowy od teraz już za długo żony. Jeszcze nie wiedziała, że nie lubię tłumów, mam bardzo szeroką strefę komfortu osobistego, nie lubię upałów, kiepsko śpię w hałasie i do tego wyścigi lubię oglądać na telewizorze, z pilotem, kawką i najciekawszymi ujęciami z całego toru, a nie wziuuuuum na prostej. Mówiąc krótko niewypał I to jest właśnie esencja całej tej zabawy.Pomimo tłumów było świetnie Edytowane 30 Czerwca 2019 przez Gość 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 23448 #2824 Napisano 30 Czerwca 2019 Ja się tam w końcu muszę wybrać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2825 Napisano 30 Czerwca 2019 Ja się tam w końcu muszę wybrać Koniecznie! Choć nie wiem czy Chiefem się na serpentynach złożysz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach