GostRado 12993 #5576 Napisano 11 Marca (edytowane) Mąż kupił na prezent żonie (dzisiaj przyjechała, jeszcze z kokardką) Przepiękny!! Edytowane 11 Marca przez GostRado 9 => Joie de Vivre <= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober5264 4306 #5577 Napisano 11 Marca Ta, zonie kupil chyba dla pretekstu. Albo to baba z jajami (Z przymrużeniem oka)Wysłane z mojego SM-S921B przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GostRado 12993 #5578 Napisano 11 Marca 47 minut temu, bober5264 napisał(-a): Ta, zonie kupil chyba dla pretekstu. Albo to baba z jajami (Z przymrużeniem oka) Wysłane z mojego SM-S921B przy użyciu Tapatalka To drugie, jeszcze ma ścigacza Ducati. Jaja ma, szczupła, z 160cm wzrostu, a ten Harley "trochę" waży. 1 => Joie de Vivre <= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
egzo18 857 #5579 Napisano 11 Marca Ładny hd. Nieiczny jaki mi się podoba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stefanekmac 62 #5580 Napisano 11 Marca Jak na harley to śliczny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 28187 #5581 Napisano 11 Marca To ja będę w opozycji, jeden z najgorszych jakie HD wypuścił 😄 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stefanekmac 62 #5582 Napisano 11 Marca Ach te gusta i usta. Być może fotka trochę nie oddaje prawdy. Macałem toto się całkiem ok. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GostRado 12993 #5583 Napisano 11 Marca (edytowane) 1 godzinę temu, egzo18 napisał(-a): Ładny hd. Nieiczny jaki mi się podoba 1 godzinę temu, stefanekmac napisał(-a): Jak na harley to śliczny. Też. Te tradycyjne modele HD nie podobają się, zaś jak ten prezentowany => bardzo, a te kierunkowskazy 😯 👌 Edytowane 11 Marca przez GostRado 0 => Joie de Vivre <= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Balansujący Na Osi 1223 #5584 Napisano 11 Marca 5 godzin temu, GostRado napisał(-a): To drugie, jeszcze ma ścigacza Ducati. Nieźle Tak trzymać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 79179 #5585 Napisano 12 Marca 6 godzin temu, GostRado napisał(-a): Też. Te tradycyjne modele HD nie podobają się, zaś jak ten prezentowany => bardzo, a te kierunkowskazy 😯 👌 🧐🧐🧐 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yakuz 623 #5586 Napisano 13 Marca Wreszcie i ja rozpocząłem sezon 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1743 #5587 Napisano 17 Marca W niedzielę były Bieszczady 400km 😁 8 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sviety 6352 #5588 Napisano 17 Marca A jakie zegarki na moto? 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarosław 125 #5589 Napisano 17 Marca ...no to się dopnę, dokleję, dodam do tematu bo powiem szczerze, nie miałem pojęcia ze mogę znaleźć taaaki temat na forum ZEGARÓW I ZEGARKÓW a jestem tu już trochę czasu. No, ale sporo tego czasu przespałem 🤔🥴 8 Jarosław Urbanowicz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral_ 1894 #5590 Napisano 18 Marca lubię gs-siaki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1743 #5591 Napisano 23 Marca Niedziela była owocna😁 5 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarosław 125 #5592 Napisano 23 Marca ...skoro o ND mowa... 6 Jarosław Urbanowicz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
horo-expat 18 #5593 Napisano 29 Marca Zdjęcie rodzinno-weekendowe.... 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Londek 51421 #5594 Napisano 29 Marca 12 minutes ago, horo-expat said: Zdjęcie rodzinno-weekendowe.... Motocyklowy nie jestem… ale widzę tam auto które robi Brrrp, Brrrp, Brrrp🔥 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
horo-expat 18 #5595 Napisano 29 Marca 15 minut temu, Londek napisał(-a): Motocyklowy nie jestem… ale widzę tam auto które robi Brrrp, Brrrp, Brrrp🔥 choroby się przenoszą.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 79179 #5596 Napisano 29 Marca 4 godziny temu, Londek napisał(-a): Motocyklowy nie jestem… ale widzę tam auto które robi Brrrp, Brrrp, Brrrp🔥 Te czerwone to raczej robi Ziii, Ziii, Ziii 💥💥💥 4 godziny temu, Londek napisał(-a): Motocyklowy nie jestem… ale widzę tam auto które robi Brrrp, Brrrp, Brrrp🔥 Chyba że te u góry 🍀🍀🍀 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yakuz 623 #5597 Napisano 1 Kwietnia Nowa zabawka do śmigania w koło komina 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zadra 1950 #5598 Napisano 3 Kwietnia W dniu 1.04.2026 o 22:02, Yakuz napisał(-a): Nowa zabawka do śmigania w koło komina Świetne rozwiązanie w dobie drogiego paliwa 😉 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 7711 #5599 Napisano 5 Kwietnia 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zadra 1950 #5600 Napisano 6 Kwietnia U mnie kłopot. Sąsiad posądza mnie, że motocykl przewrócił się na jego auto (sfatygowana alfa romejro 159) twierdząc, że motor przewrócił się przez działanie wiatru. Motor stał ponad 2 tygodniena parkingu pod blokiem nie ruszany w tym samym miejscu i przykryty pokrowcem. Parking w zaniżaniu terenu, wśród drzew i żywopłotów które niewątpliwie ograniczają wszelkie podmuchy - nawet dość mocne wczorajsze. Lekka wgniotka na tylnych drzwiach i głębsza punktowa przy tylnej lampie . Właściciel auta chce naprawiać z mojego oc a ja mam wrażenie, że motor sam się nie przewrócił bo musiałby polecieć na stronę "prawą" (po lewej nóżka) a na nóżce jest dość mocno pochylony. Nie wiem jak mocno musiałoby wiać, żeby wiatr przewrócił 200kg maszynę i jestem w rozterce czy przyznać Mu rację, czy iść w zaparte . W spokojnej rozmowie wspomniał o zawiadomieniu policji i oczekuje ode mnie zadośćuczynienia. Z mojej perspektywy - jeśli faktycznie wiatr rzucił motorem, to mogę wziąść na klatę choć widmo zwyżek OC nie jest dla mnie miłe, nie wiem czy jestem w stanie udowodnić w sądzie, że ktoś pomógł motocyklowi się przewrócić (ale w I Świeto Wielkanocy niejeden osobnik chwiał się na nogach i mógł też mieć głupie pomysły) a sprawa do sądu trafi, jeśli uprę się i nie przyjmę mandatu. Jakie macie doświadczenia z wiatrem ? Jak mocno musi wiać, żeby przewrócić motor na stronę przeciwległą od nóżki ? P.S. Uszkodzeń u siebie nie odkryłem, ale nie miałem też czasu mocno się przyglądać i przejechać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach