BRABUS 537 #851 Napisano 30 Sierpnia 2011 Tak dla odświeżenia tematu wklejam zdjecie mojego zeciora:rolleyes: Wydechy skrócone, wybebeszone i środki zrobione na nowo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 11 #852 Napisano 30 Sierpnia 2011 Ta kupa żelastwa zdecydowanie lepsza niż PAM. Żałujesz? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tomas #853 Napisano 30 Sierpnia 2011 cieńszych tych wydechów nie było wole te starsze, te nowe w/g mnie kompletnie nie pasują i psuja całą bryłę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2418 #854 Napisano 30 Sierpnia 2011 U mnie sezon zakończył się sprzedażą moto. I już żałuję...A do niedawna było tak: PozdrawiamTomek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewandek 56 #855 Napisano 30 Sierpnia 2011 Sliczna CB! Szkoda, ze nie pisales, ze sprzedajesz... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 11 #856 Napisano 30 Sierpnia 2011 Piękna...widać że dbałeś i chuchałeś. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pajak80 25 #857 Napisano 30 Sierpnia 2011 Kolego w sumie to taki mały damski pierdziołekjeżeli wyglądasz jak mężczyzna to będziesz słabo się na tym prezentował jak na skuterzeale jesteś malutki to warto kupić i nie patrzyć na wiek. ewentualnie odsprzedać Shadowka kupiona-wsadzone trochę grosza i poszła dalej do ludzi a kilkadziesiąt % zarobku wpadło.Ten Shadow to kompletnie nie była moja bajka więc oddałem bez bólu serca Sezon kończę na maxi skuterze a na przyszły się zobaczy... 0 "Pies jest jedyną istotą na świecie , która bardziej kocha Ciebie niż samego siebie"./J. Billings / Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BRABUS 537 #858 Napisano 30 Sierpnia 2011 Ta kupa żelastwa zdecydowanie lepsza niż PAM. Żałujesz? Nie żałuję a konkretny zegar i tak ponownie sobie kupię cieńszych tych wydechów nie było wole te starsze, te nowe w/g mnie kompletnie nie pasują i psuja całą bryłę Nie wiem czy o moje wydechy chodzi ale te są oryginalne tylko skrócone. Nie wydaje mi się żeby psuły bryłę, być może zdjęcie trochę przekłamuje. Na żywca to całość wygląda bardzo fajnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrek_38 19 #859 Napisano 28 Września 2011 Czesc.Sezon zmierza ku koncowi, a u mnie zmiany. Prawie cale lato przejezdzilem na dragstarze, wiec Suzuki GSX i Fazer czuli sie pominieci. Po prostu szlifiereczki widocznie nie sa dla mnie. Jako ze Dragstar nie zabardzo do przebijania sie w korkach, zamieszkal u mnie od dzis HD Sportster 883. Czteroletni, ale bardzo ladnie i ze smakiem ubrany. Przejezdzilem wlasnie na nim kilka godzin i jest super. Zrywny mimo pojemnosci, a przede wszystkim waziutki do przeciskania. Juz go lubie, szkoda ze koniec sezonu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #860 Napisano 28 Września 2011 No to gratuluje nowego H-D 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #861 Napisano 15 Listopada 2011 Wlasnie dzisiaj zakonczylem sezon , naszczescie bez przygod 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominik Szymański 2 #862 Napisano 15 Listopada 2011 (edytowane) No to gratulacje Ja wlasnie zabanylem T-Maxa do kolekcji motocykli Calkiem niezle podkrecony we Wloszech przez Panzironi i swietnie wyposazony pod katem sportowym. Niestety, pojezdze sobie dopiero na wiosne Edytowane 15 Listopada 2011 przez split 0 pozdrawiam, Dominik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
musicmannn 1 #863 Napisano 15 Listopada 2011 A mi w łapy wpadnie niedługo SV 650 do małych poprawek( lampa, troszkę błotnika), i nim rozpocznę nowy sezon:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrek_38 19 #864 Napisano 15 Listopada 2011 (edytowane) U mnie tez po sezonie. Kupilem ze 3 tygodnie temu Honde CRF250 x ale juz sie niespecjalnie dalo pojezdzic. Moj synek jezdzi na KTM 50 w klubie motocrossowym, i w ferie zimowe jade z nim do Estonii potrenowac w hali. Maja swietny kryty tor. Zamierzam zabrac i swoje moto, bedzie wiec okazja pojezdzic o nietypowej porze roku. Edytowane 15 Listopada 2011 przez Jędrek_38 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
motonita 0 #865 Napisano 22 Listopada 2011 A to moje bejbe Stare, ale jare. Póki co nie zmieniam choć przez rok miałem świra na punkcie Speed Triple 1050. Teraz mi po głowie chodzi Ducati 1000 Sport Classic. Niestety narazie są ważniejsze wydatki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2456 #866 Napisano 22 Listopada 2011 (edytowane) Jako, że nie ma gdzie się pochwalić, to pochwalę się tutaj ja na zakończenie sezonu zdałem prawko na A wszystko przez te zawirowania z zapowiadanymi zmianami przepisów. Zapisałem się we wrześniu nie siedząc wcześniej na moto, zdałem z końcem października (za pierwszym razem jupiii) no i niedawno udało się odebrać plastik Edytowane 22 Listopada 2011 przez vvv 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hary70 0 #867 Napisano 22 Listopada 2011 no to pogratulować!!! A w jakim kierunku zmierza Twoja myśl jeśli chodzi o 2 kółka ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2456 #868 Napisano 22 Listopada 2011 Wszystko zależy Do tej pory celem było samo posiadanie prawka i nie zastanawiałem się nad tym tak dokładnie, ale ogólnie opcje są dwie.Pierwsza, jeżeli w najbliższym czasie finanse pozwolą to zakup czegoś pokroju suzuki gsx, nie od razu jakiś przecinak ale póki co bardziej podobają mi się motocykle sportowe.Druga, jeżeli będzie trzeba to odłożyć, to będzie to za kilkanaście lat moje lekarstwo na kryzys wieku średniego. Zakupię jakiegoś harleya i będę go wyprowadzał co niedzielę na spacer 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
motonita 0 #869 Napisano 23 Listopada 2011 (edytowane) Wszystko zależy Do tej pory celem było samo posiadanie prawka i nie zastanawiałem się nad tym tak dokładnie, ale ogólnie opcje są dwie.Pierwsza, jeżeli w najbliższym czasie finanse pozwolą to zakup czegoś pokroju suzuki gsx, nie od razu jakiś przecinak ale póki co bardziej podobają mi się motocykle sportowe.Druga, jeżeli będzie trzeba to odłożyć, to będzie to za kilkanaście lat moje lekarstwo na kryzys wieku średniego. Zakupię jakiegoś harleya i będę go wyprowadzał co niedzielę na spacer Po pierwsze to trzeba się dobrze ubrać na moto, a to może sporo kosztować, np. dobry kask (>600zł) + kurtka (>700zł) + rękawiczki (>200zł) to podstawa. A jeśli chcesz mieć przecinaka to bierz resztę czyli buty (>700zł) + spodnie (>700zł) lub całe kombi (>1100zł), bo wyłożysz się szybciej niż myślisz. Do ostrego latania ja zakładam również żółwia (450zł). Bielizna termoaktywna też fajna sprawa (200zł).Po drugie na początku kieruj się rozsądkiem, tzn. moc przyjdzie z doświadczeniem. Edytowane 23 Listopada 2011 przez motonita 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2456 #870 Napisano 23 Listopada 2011 Przez to napisałem że nie od razu jakiś przecinak po prostu póki co bliższe z wyglądu są mi motocykle sportowe, obecnie nie widzę siebie siedzącego na chopperze.Co do stroju to wiadomo, że to podstawa i potrafi kosztować tyle co motocykl, ale to zapewnia bezpieczeństwo przy jeździe na motocyklu.Póki co mam już kask i rękawiczki, no i cały czas szukam kurtki bo bez tego to trudno nawet myśleć o kupnie moto no bo jak nim wrócę 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BRABUS 537 #871 Napisano 23 Listopada 2011 Zastanów się nad streetfighterem, ja z mojego z1000 jestem bardzo zadowolony. Są też o pojemości 750. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewandek 56 #872 Napisano 23 Listopada 2011 Kup sobie jakiegoś 50-60 konnego nakeda na pierwszy sezon i ucz się, ucz... przyjdzie czas na więcej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2313 #873 Napisano 23 Listopada 2011 Kup sobie jakiegoś 50-60 konnego nakeda na pierwszy sezon i ucz się, ucz... przyjdzie czas na więcej. Mądrze Człek prawi.. moje "sportowe" BMW z lat 80' ma właśnie ok 60 KM z 1000 cm.. i to naprawdę (z nadmiarem) wystarczy ,na początek.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #874 Napisano 23 Listopada 2011 SV-650 ? 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cadi 0 #875 Napisano 23 Listopada 2011 Ja rozpocząłem przygodę z motocyklami od Suzuki GSR 600.Wspaniały motor, tyle że dla kogoś przy moim wzroście, mojej wadze może nie zaimponować osiągami. Niestety był to mój pierwszy i ostatni motor, bo dzięki uprzejmości jednej Pani, który wyskoczyła mi z podporządkowanej motor poszedł na żyletki, a ja a'la superman przeleciałem 15m..... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach