Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Flieger

Mundial 2010

Rekomendowane odpowiedzi

Niemcy wygrali

:)

i tak Holandia zdobędzie tytuł :) :)

Argentyna o ile się nie mylę trafiła na Meksyk, a więc ci co obstawiali jej mistrzostwo szybko zostaną pozbawieni złudzeń :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie rozumiem tylko tego dlaczego nikt nie zabroni tam używania wuwuzele. 2 znajomych z pracy wybrało się do RPA, wczoraj rozmawiałem z nimi. Jeden śledzi rozgrywki z pokoju hotelowego a drugi bardziej wytrwały używa stoperów i słuchawek. Nie wyobrażam sobie teraz bycia w sytuacji piłkarza który musi wytrzymywać ten hałas i jednocześnie skupiać się na grze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego już pisałem, że tam przydaliby się nasi kibice, którzy by im wyjaśnili, że nie wolno wuwuzeli używać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Włosi do domu :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
:blink: dno , kompletne dno , wszyscy grają bagno , imo - krwa mnie zaleje ! :lol:

Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204   ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof 

i inne ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:blink: dno , kompletne dno , wszyscy grają bagno , imo - krwa mnie zaleje ! ;)

Po co się denerwujesz i tak Holandia wygra mistrzostwa :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Holandia przepyka w ćwierćfinale z Brazylią, chyba, że Hiszpania wyjdzie z drugiego, to wtedy z Hiszpanią, wiec sorry :blink:

.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mistrz może być tylko jeden-Italia Italia Italia!!

Ale nie na tym Mundialu.... :blink:

Nie spodziewałem się takiego obrotu sprawy..

Normalne jaja - mistrz i wicemistrz swiata do domu na tym etapie..

Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać...

a305ed90f05795c0.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety Italia odpadła :blink: , a więc pozostaje mi kibicować Argentynie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brawo Italia do domu totalnie nic nie grali nie ma że boli nie udało się ,, śliznąć " po prostu byli słabi i tyle .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Holandia przepyka w ćwierćfinale z Brazylią, chyba, że Hiszpania wyjdzie z drugiego, to wtedy z Hiszpanią, wiec sorry :blink:

Jasne :lol:

Ps. Hiszpania ma nikłe szanse żeby z grupy wyjść bo jutro z Chile to mogą się cieszyć jak zremisują ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Włosi odpadli, a komentatorzy sportowi gadają o jakiejś sensacji. Nie wiem co to za sensacja. Już przed MŚ pisałem na forum, że Włosi nie odegrają w RPA żadnej poważniejszej roli i znowu miałem rację. Gdyby nasi wspaniali sprawozdawcy sportowi oglądali przed MŚ mecze kontrolne Włochów, to nie mieliby żadnych złudzeń co do drużyny Squadra Azzurra. Ja kibicuję Hiszpanii, w której sporą część składu stanowią piłkarze Barcelony. Mam nadzieję, że jutro pokonają Chile.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ajajaj Italia odpadła- też nadrabiałem miną i wiedziałem, że wiele nie osiągną ale nie zakładałem tego, że nie wyjdą z grupy...fatalna sprawa ale fakt faktem-byli beznadziejni kurcze;/ no trudno, gra toczy się dalej:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem ciekawy jak wypadnie Hiszpania...

pzdr.

rossi77

"...moja rada jest taka- łagodna droga,to łagodny sposób..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak ma wypasc, w przeciwienstwie do calej reszty "faworytow" oba mecze zagrala na swietnym poziomie. Mieli pecha jezeli chodzi o rezultaty bramkowe, ale druzyna, ktora stwarza tak niesamowite ilosci okazji po prostu musi wygrywac :blink: Dzisiaj spacerkiem przejada sie po Chile. Jak zwykle w pieknym, ofensywnym stylu, a Ci, ktorzy mowia, ze Espana moze nie wyjsc z grupy ogladaja chyba jakis inny Mundial.

.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To chyba Ty też oglądasz inny mundial skoro twierdzisz że Hiszpania w pierwszym meczu zagrała na świetnym poziomie,wynik już przemilczę.Jak narazie to imho Argentyna grała najciekawiej.Zresztą to wszystko nie ma znaczenia,prawdziwe mecze znaczną się dopiero jutro.

I pamiętajcie że przeważnie mistrzem zostaje drużyna która w meczach grupowych nie zachwycała :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

maxwell: bo Ty jestes taki ekspert, co poziom ocenia po ilosci bramek :blink:

.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem ciekawy jak wypadnie Hiszpania...

Wypadnie z hukiem ;)

A jak ma wypasc, w przeciwienstwie do calej reszty "faworytow" oba mecze zagrala na swietnym poziomie. Mieli pecha jezeli chodzi o rezultaty bramkowe, ale druzyna, ktora stwarza tak niesamowite ilosci okazji po prostu musi wygrywac :D Dzisiaj spacerkiem przejada sie po Chile. Jak zwykle w pieknym, ofensywnym stylu, a Ci, ktorzy mowia, ze Espana moze nie wyjsc z grupy ogladaja chyba jakis inny Mundial.

kurde gdybym wiedział, że 2 mundiale są to bym sobie obydwa obejrzał, a ja głupi tylko jeden oglądam :);)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Drugi leci w Korei Polnocnej, ludowa druzyna ogrywa tam wlasnie 15:0 pomalowanych pasta do butow zolnierzy w strojach WKS ;)

.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

maxwell: bo Ty jestes taki ekspert, co poziom ocenia po ilosci bramek ;)

Odpowiadając uszczypliwie na uszczypliwość,Ty jesteś taki ekspert który zna się najlepiej i Twoje zdanie jest jedynie słuszne,a jak ktoś ma inne to się nie zna ;)

Bra-Por nuda straszna,nie dziwię się że większość Brazylijczyków narzeka na styl ich reprezentacji,brazylijska samba i piękno to się chyba skończyła 20 lat temu :D Teraz grają po europejsku,skutecznie możliwe że znów zostaną mistrzami lub vice,ale serc kibiców nie podbiją,zwłaszcza tych w B.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aż miło będzie popatrzeć jak Hiszpanie dostaną bęcki... dodam, że minimum dwoma bramkami ;)

Marcin

PS. Tak w ogóle, patrząc na mundial, to przychodzi mi do głowy, że jak kiedyś MŚ zorganizują w Boliwii, to mecze rozgrywane w La Paz dostarczą wielkich emocji i jeszcze większych /niż w RPA/ sensacji ;)

"Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka"

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę sędzia zepsuł widowisko tą żółtą kartką,moim zdaniem faulu na Torresie nie było.A druga sprawa to fatalne wybicie bramkarza,nawet dziecko wie że w takiej sytuacji wybija się w trybuny.Cieszę się że Chile awansowało,mam nadzieję że trochę popsują krwi Brazylijczykom

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.