kornel91 85234 #4526 Posted August 21 3 minuty temu, gszydlowsky napisał(-a): chyba też zacznę robić na torach , mam do nich jakieś 40 m 😃 , na szczęście nie często coś jeździ . Ja mam daleko ale jestem związany mocno z torami ze względu na pracę więc oprócz weekendów codziennie mam ich wystarczająco 2 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Share this post Link to post Share on other sites
Sisqo 6444 #4528 Posted August 21 16 hours ago, kornel91 said: Od dzisiaj was męczę dwa razy częściej Grarujacje! 0 Share this post Link to post Share on other sites
kornel91 85234 #4529 Posted August 21 3 minuty temu, Sisqo napisał(-a): Grarujacje! Dzięki Jarek 1 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Share this post Link to post Share on other sites
PKS 574 #4530 Posted August 21 (edited) Uwielbiam kopertę w EZM3(F). Nie ma tam nic, co chciałbym zmienić. Edited August 21 by PKS 7 Share this post Link to post Share on other sites
kornel91 85234 #4531 Posted August 21 45 minut temu, PKS napisał(-a): Uwielbiam kopertę w EZM3(F). Nie ma tam nic, co chciałbym zmienić. I ja po pierwszym dniu noszenia mam takie samo zdanie 👍😀 Bardzo wygodny zegarek a mikroregulacja robi robotę. 3 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Share this post Link to post Share on other sites
Picy 2716 #4532 Posted August 22 W dniu 21.08.2025 o 06:32, kornel91 napisał(-a): I z rana nie mogło by być nic innego. Kurde podoba mi się. Gratuluje Marcin. 21 godzin temu, kornel91 napisał(-a): Ja mam daleko ale jestem związany mocno z torami ze względu na pracę więc oprócz weekendów codziennie mam ich wystarczająco Ja czekam aż będę mógł w twoim rejonie te tory wyremontować aby obejrzeć z bliska twoja kolekcję. Swoją drogą już mam nadzieje że niebawem Białystok będę często odwiedzał Jeszcze kawałek do Ciebie 0 Share this post Link to post Share on other sites
nav 9367 #4533 Posted August 22 W dniu 21.08.2025 o 07:32, kornel91 napisał(-a): I z rana nie mogło by być nic innego. Marcin swoim EZM mnie zmotywował, żeby założyć U1, Sinn robi świetne zegarki. Wytrzymują próbę czasu. 3 Share this post Link to post Share on other sites
kornel91 85234 #4534 Posted August 22 2 godziny temu, Picy napisał(-a): Kurde podoba mi się. Gratuluje Marcin. Ja czekam aż będę mógł w twoim rejonie te tory wyremontować aby obejrzeć z bliska twoja kolekcję. Swoją drogą już mam nadzieje że niebawem Białystok będę często odwiedzał Jeszcze kawałek do Ciebie A dziękuję Ci bardzo i zapraszam jak będziesz gdzieś bliżej 49 minut temu, nav napisał(-a): Marcin swoim EZM mnie zmotywował, żeby założyć U1, Sinn robi świetne zegarki. Wytrzymują próbę czasu. Bo U1 jest świetny stąd zdecydowałem się na tego gagatka. Nawet nie chciało mi się nic nowego nakręcać 6 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Share this post Link to post Share on other sites
PKS 574 #4535 Posted August 22 Mija doba od założenia po długim leżakowaniu i niecałe +1 sek. 5 Share this post Link to post Share on other sites
traczu 6909 #4536 Posted August 23 Pilot przy sobocie 8 Share this post Link to post Share on other sites
arturzbsk 4044 #4537 Posted August 23 Panowie, może ma ktoś na zbyciu zapięcie 22 mm do gumy Sinna ? 5 Share this post Link to post Share on other sites
LUKASZOWSKI 252 #4538 Posted August 23 Hydro robi robote😎 To masz tegiment czy wersje standard? 0 Share this post Link to post Share on other sites
arturzbsk 4044 #4539 Posted August 23 (edited) Standard Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edited August 24 by arturzbsk 0 Share this post Link to post Share on other sites
kornel91 85234 #4541 Posted August 24 (edited) Od kilku dni nie chce mi się nic nakręcać z pudełka. @arturzbsk Artur ale te dwa milimetry mógłby miał mieć więcej tak jak pisałeś. Dzięki tej kopercie świetnie leży na nadgarstku, jak przyklejony. Nie umiem robić zdjęć z oddali ale na nadgarstku jest jeszcze sporo miejsca. Edited August 24 by kornel91 6 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Share this post Link to post Share on other sites
cordi7 7927 #4542 Posted August 24 Absolutnie nie powinien mieć więcej niż ma 😛 Sinn ma inne modele w ofercie, które służą jako odważniki. On jest wygodny przez profil koperty ale i rozmiar oraz wagę. Nie marudzić 🙈 1 Share this post Link to post Share on other sites
arturzbsk 4044 #4543 Posted August 24 (edited) Godzinę temu, kornel91 napisał(-a): Artur ale te dwa milimetry mógłby miał mieć więcej tak jak pisałeś. Marcin, zależy kto co lubi co nosiłeś wcześniej, do czego jesteś przyzwyczajony. Cordi7 ma absolutną rację, że przez swoje wymiary EZM jest mega wygodny, ale dla mnie naprawdę brakowało tych 2 mm. Wysokość i waga mogłyby zostać bez zmian. UX przy 44mm jest git. Edited August 24 by arturzbsk 3 Share this post Link to post Share on other sites
kornel91 85234 #4544 Posted August 24 24 minuty temu, arturzbsk napisał(-a): Marcin, zależy kto co lubi co nosiłeś wcześniej, do czego jesteś przyzwyczajony. Cordi7 ma absolutną rację, że przez swoje wymiary EZM jest mega wygodny, ale dla mnie naprawdę brakowało tych 2 mm. Wysokość i waga mogłyby zostać bez zmian. UX przy 44mm jest git. Na pewno zostaje u mnie ale też te dwa milimetry przy tej wygodnej kopercie były by ok. Ja mam w większości zegarki 43-45mm tylko CW to 42 mm ale jest większy bo i szkło ze 3-4mm większe i l2l 2,5 mm większe. Ux na tej czerwonej gumie świetnie wygląda. Godzinę temu, cordi7 napisał(-a): Absolutnie nie powinien mieć więcej niż ma 😛 Sinn ma inne modele w ofercie, które służą jako odważniki. On jest wygodny przez profil koperty ale i rozmiar oraz wagę. Nie marudzić 🙈 Dominik nikt nie marudzi jest kapitalny 😀 Zegarek na mój nadgarstek czyli po zakupie nie ruszałem ogniw waży 168 g. Piszę tylko swoje spostrzeżenia i tyle 😀 Za to mikroregulację oceniam wyżej niż w CW 300. Imo świetnie zaprojektowane zapięcie. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Share this post Link to post Share on other sites
LUKASZOWSKI 252 #4545 Posted August 24 (edited) 2 godziny temu, arturzbsk napisał(-a): Marcin, zależy kto co lubi co nosiłeś wcześniej, do czego jesteś przyzwyczajony. Cordi7 ma absolutną rację, że przez swoje wymiary EZM jest mega wygodny, ale dla mnie naprawdę brakowało tych 2 mm. Wysokość i waga mogłyby zostać bez zmian. UX przy 44mm jest git. Moim zdaniem Sinn UX Hydro nie może być większy niż jest. Już sama średnica 44 mm robi swoje, a przez wypełnienie olejem tarcza wydaje się optycznie jeszcze większa. To naprawdę nie jest mały zegarek. Edited August 24 by LUKASZOWSKI 0 Share this post Link to post Share on other sites
kornel91 85234 #4546 Posted August 24 (edited) 1 godzinę temu, LUKASZOWSKI napisał(-a): Moim zdaniem Sinn UX Hydro nie może być większy niż jest. Już sama średnica 44 mm robi swoje, a przez wypełnienie olejem tarcza wydaje się optycznie jeszcze większa. To naprawdę nie jest mały zegarek. Pewnie, że nie jest mały . Ta koperta jest bardzo wygodna. U1 nie był mój ale jest świetny. Edited August 24 by kornel91 6 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Share this post Link to post Share on other sites
pisar 4378 #4547 Posted August 25 W dniu 21.08.2025 o 13:03, PKS napisał(-a): Uwielbiam kopertę w EZM3(F). Nie ma tam nic, co chciałbym zmienić. Wspaniały ten Sinn Kiedyś miałem i sprzedałem...nadal do niego wzdycham 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Share this post Link to post Share on other sites
cordi7 7927 #4548 Posted August 25 25 minut temu, pisar napisał(-a): Wspaniały ten Sinn Kiedyś miałem i sprzedałem...nadal do niego wzdycham Błędy młodości? Napraw 😎 Cash or card? 0 Share this post Link to post Share on other sites
pisar 4378 #4549 Posted August 25 6 minut temu, cordi7 napisał(-a): Błędy młodości? Napraw 😎 Cash or card? Bardziej progres niż błąd 😋 1 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Share this post Link to post Share on other sites
kornel91 85234 #4550 Posted August 25 2 godziny temu, pisar napisał(-a): Bardziej progres niż błąd 😋 Progres i pójście w inną trochę stronę nie musi oznaczać, że nie można wrócić do sprawdzonych zegarków 1 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Share this post Link to post Share on other sites