LUKASZOWSKI 252 #4501 Posted August 11 5 godzin temu, cordi7 napisał(-a): Mieli sklep flagowy ale jakoś parę lat temu się zamknęli - chyba w okolicach Covidu. Damasko posiadało punkt sprzedaży w Regensburgu. Ale co z tego gdy zegarki wtedy były bez mechanizmów w środku. Byłem swego czasu w tym sklepie. Po Covidzie zamkneli. Sinn natomiast , we Frankfurcie poiada swój punkt w centrum oraz w swojej siedzibie. Damasko posiada fabryke w miejscowości Barbing nieopodal Regensburga/Ratyzbony jak kto woli ale tam nie ma showroom-u. Byłem sprawdzić bo blisko mam😉 0 Share this post Link to post Share on other sites
cordi7 7924 #4502 Posted August 11 (edited) 2 godziny temu, LUKASZOWSKI napisał(-a): Damasko posiadało punkt sprzedaży w Regensburgu. Ale co z tego gdy zegarki wtedy były bez mechanizmów w środku. Byłem swego czasu w tym sklepie. Po Covidzie zamkneli. Sinn natomiast , we Frankfurcie poiada swój punkt w centrum oraz w swojej siedzibie. Damasko posiada fabryke w miejscowości Barbing nieopodal Regensburga/Ratyzbony jak kto woli ale tam nie ma showroom-u. Byłem sprawdzić bo blisko mam😉 8.10.2016 się otworzył i w 2022 zamknął. „Not a victim of Covid. Damasko did not find the “right“ sales person. It‘s not difficult to run a shop but obviously it‘s difficult to find a person being as enthusiastic as the Damasko staff.” Edited August 11 by cordi7 1 Share this post Link to post Share on other sites
kornel91 85088 #4503 Posted August 12 8 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Share this post Link to post Share on other sites
PKS 572 #4504 Posted August 12 Świetnie ta 903 wygląda na paskach. Na bransolecie jednak robi wrażenie przyciężkiej. 5 Share this post Link to post Share on other sites
kornel91 85088 #4505 Posted August 12 (edited) 1 godzinę temu, PKS napisał(-a): Świetnie ta 903 wygląda na paskach. Na bransolecie jednak robi wrażenie przyciężkiej. Ja też uważam, że ten zegarek najlepiej wygląda na pasku dlatego nawet przy zakupie nie myślałem o zakupie wersji na bransolecie. Edited August 12 by kornel91 2 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Share this post Link to post Share on other sites
kornel91 85088 #4506 Posted August 13 Nuda dzień 3 4 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Share this post Link to post Share on other sites
kornel91 85088 #4507 Posted August 15 W tym tygodniu się nie zatrzymał to na kolejnym pasku przy okazji święta 5 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Share this post Link to post Share on other sites
PULSTON 191 #4508 Posted August 15 - - - Hot Friday - - - 6 Share this post Link to post Share on other sites
arturzbsk 4041 #4509 Posted August 15 UX to świetny model. 6 Share this post Link to post Share on other sites
kornel91 85088 #4510 Posted August 17 9 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Share this post Link to post Share on other sites
nononame 505 #4511 Posted August 18 Helmut na wakacjach 8 Share this post Link to post Share on other sites
Pionier 469 #4512 Posted August 20 Podbiję bo temat spadł;) 12 Share this post Link to post Share on other sites
kornel91 85088 #4513 Posted August 20 Od dzisiaj was męczę dwa razy częściej 23 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Share this post Link to post Share on other sites
tts 5027 #4514 Posted August 20 1 hour ago, kornel91 said: Od dzisiaj was męczę dwa razy częściej Na bogato! Niech się nosi! 0 Share this post Link to post Share on other sites
arturzbsk 4041 #4515 Posted August 20 1 godzinę temu, kornel91 napisał(-a): Od dzisiaj was męczę dwa razy częściej Nie rób tego Piękny 👍 0 Share this post Link to post Share on other sites
kornel91 85088 #4516 Posted August 20 35 minut temu, tts napisał(-a): Na bogato! Niech się nosi! Dzięki Tomek na pewno będzie 22 minuty temu, arturzbsk napisał(-a): Nie rób tego Piękny 👍 Niestety 2 SInny u mnie i dwa razy częściej w wątku Dziękuję jeszcze raz za zegarek. Mimo wszystko warto było pozbyć się CItizena. I cieszę się, że za mały na Ciebie Dla mnie też mógłby mieć te 2 mm więcej ale mimo wszystko warto było 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Share this post Link to post Share on other sites
arturzbsk 4041 #4517 Posted August 20 Jak to mówią. Niech się nosi Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Share this post Link to post Share on other sites
cordi7 7924 #4518 Posted August 20 Gratulacje i oby dawał tyle frajdy co 903 - świetny zegar 👍 0 Share this post Link to post Share on other sites
ledr 5318 #4519 Posted August 20 Marcin, świetny wybór! Sinn to marka grzechu (nomen omen) warta😆 2 Leszek - Watches? I used to be a fan, now I am a full-blown airconditioner! Share this post Link to post Share on other sites
kornel91 85088 #4520 Posted August 21 6 godzin temu, cordi7 napisał(-a): Gratulacje i oby dawał tyle frajdy co 903 - świetny zegar 👍 Dzięki Dominik 😀 5 godzin temu, ledr napisał(-a): Marcin, świetny wybór! Sinn to marka grzechu (nomen omen) warta😆 Dzięki Leszek 😀 1 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Share this post Link to post Share on other sites
kornel91 85088 #4521 Posted August 21 I z rana nie mogło by być nic innego. 14 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Share this post Link to post Share on other sites
Autor1984 11301 #4522 Posted August 21 11 godzin temu, kornel91 napisał(-a): Od dzisiaj was męczę dwa razy częściej Gratuluję Marcin! 1 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Share this post Link to post Share on other sites
gszydlowsky 11778 #4523 Posted August 21 Godzinę temu, kornel91 napisał(-a): I z rana nie mogło by być nic innego. właśnie czekałem na fotę z torami 😁 3 Share this post Link to post Share on other sites
kornel91 85088 #4524 Posted August 21 (edited) 2 godziny temu, Autor1984 napisał(-a): Gratuluję Marcin! Dzięki Łukasz 1 godzinę temu, gszydlowsky napisał(-a): właśnie czekałem na fotę z torami 😁 Taki mój znak rozpoznawczy z nikim nie pomylisz fotki Edited August 21 by kornel91 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Share this post Link to post Share on other sites
gszydlowsky 11778 #4525 Posted August 21 8 minut temu, kornel91 napisał(-a): Taki mój znak rozpoznawczy z nikim nie pomylisz fotki chyba też zacznę robić na torach , mam do nich jakieś 40 m 😃 , na szczęście nie często coś jeździ . 1 Share this post Link to post Share on other sites