Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
ricardo216

Policzmy SUMO

Rekomendowane odpowiedzi

A czy gdzieś we Wrocławiu można przymierzyć sumo?

W sklepie nie, ale zagadaj do któregoś z forumowych kolegów, to pewnie bezproblemowi użyczy do przymiarki :)

Jak chce Ci się podjechać w godzinach pracy do mnie do firmy, to mogę okazać ;) Ale od razu uprzedzam- nie jest na sprzedaż, bo trafił mi się kiedyś z magicznym numerem seryjnym :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak chce Ci się podjechać w godzinach pracy do mnie do firmy, to mogę okazać ;) Ale od razu uprzedzam- nie jest na sprzedaż, bo trafił mi się kiedyś z magicznym numerem seryjnym :D

Pewnie, że mi się chce :D Napisz mi proszę na PW szczegóły, jeśli możesz. A jak mi podpasuje to przyczaję się na bazarku :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chciałby ktoś sprzedać żółtego Crafter Blue :)?

Coś mi się wydaje, że towar, a zwłaszcza kolor mało popularny. Chyba trzeba szukać u źródła.

Edytowane przez Macmac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś mi się wydaje, że towar, a zwłaszcza kolor mało popularny. Chyba trzeba szukać u źródła.

Tak zrobię finalnie, chociaż nie zaszkodzi zapytać czy komuś nie walą się niepotrzebna w pudełku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Równie doborze zamiast z psem na spacer można chodzić z kanarkiem... ;) jednym słowem sraka ptaka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam u siebie żółte crafterblue jako opcja wakacyjna i jest spoko

T5t5Cx4.jpg

Edytowane przez denver47

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie.

Wymyśliłem sobie, że chcę zegarek, automatyczny, z zieloną tarczą. Mam 20 cm w obwodzie nadgarstka. Czy to Sumo dobrze się układa ?

Gdzie mogę kupić to zielone SZSC004. Podeślijcie, proszę jakiegoś linka.

Do jakiej kwoty jest rozsądna cena, a powyżej tej ceny, zaczyna się już tylko subiektywne „jak bardzo go chcę”.

Znalazłem kilka ofert. Ale jest spory rozrzut cenowy.

Kupując w Japonii mam opłaty dodatkowe zagwarantowane ?

Ślicznie dziękuję za wszelkie informacje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SoloJapan eBay (drożej) lub Facebook (taniej). Wysyłka z Hiszpanii, czyli brak dodatkowych opłat.

Edytowane przez noktoto

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie.

Wymyśliłem sobie, że chcę zegarek, automatyczny, z zieloną tarczą. Mam 20 cm w obwodzie nadgarstka. Czy to Sumo dobrze się układa ?

Gdzie mogę kupić to zielone SZSC004. Podeślijcie, proszę jakiegoś linka.

Do jakiej kwoty jest rozsądna cena, a powyżej tej ceny, zaczyna się już tylko subiektywne „jak bardzo go chcę”.

Znalazłem kilka ofert. Ale jest spory rozrzut cenowy.

Kupując w Japonii mam opłaty dodatkowe zagwarantowane ?

Ślicznie dziękuję za wszelkie informacje.

Zamówiłem na Rakuten  w sklepie 1More, z przesyłką i płatnością paypal wyszedł 1800. Do tego dojdzie cło i vat. Niestety czas oczekiwania to ponad miesiąc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi