Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
News will be here
Guest Pagaj

Majstersztyki wystawiennicze w Allegro

Recommended Posts

A foty zrobione pewnie prosto po zakupie z hotelu w Turcji :)

Wiesz, wakacje muszą się zwrócić

Wysłane z mojego BAH2-W19 przy użyciu Tapatalka

Tanie zegarki są dobre, bo są dobre i tanie.

Tak się zastanawiam:

34 ogłoszenia z wykupioną opcją "wyróżnione" dla tego samego zegarka:

02b2d8f442ec3acb9fd2b5ce2e964f8c.jpga8b2ff27f11d318acc5738ec08adeb50.jpg

"Sprzedam Nowy Niepowtarzalny zegarek firmy Marssel. Zegarek posiada Oryginalny Design, a jego mechanizm jest wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej i jest Automatyczie nakręcany. Obudowa została wykonana ze Stali nierdzewnej podobnie jak zapiecie. Pasek zegarka jest wykonany z naturalnej skóry zwierzęcej. Sprzedaje ponieważ jest nieco zaduży na moją reke."

@MadGravediGGer77

Już się poprawiam :-) To z lenistwa chyba, bo wkleic linka jest łatwiej

Edited by Pit83

Gdy tylko ktoś z nowych użytkowników na forum spyta o wartość zegarka "po dziadku" zostaje zaatakowany za nieznajomość regulaminu. Tu "starzy wyjadacze" zamieszczają setki linków do ofert.

Szkoda, że nikt nad tym nie panuje.

Przypomnę I wpis w temacie:

Napisano 24 kwiecień 2006 - 17:52

mod mode:

W tym wątku wklejamy "ciekawe", kuriozalne, bezczelne, głupie etc. opisy aukcji zegarkowych, które powinny zostać uwiecznione - w celach edukacyjnych lub rozrywkowych sad.gif

Nie wklejajcie samych linków do aukcji - kopiujcie opisy i w miarę możności zdjęcia !

Takich pierdoletów dawno nie czytałem  :blink:  :blink:

post-88672-0-58570100-1580462599_thumb.png

TikTak TikTak - tylko 2 kalorie ;-)

MARIANEK :)

https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/sky5f/

Ceny i grafomańskie opisy rozbawiły mnie dziś  :blink:

wkleje dla potomności ...może sie komuś przyda barwny opis  :P , zgody autora nie mam  :lol: :

"Drodzy klienci

Poniżej przedstawiony przedmiot to unikatowy egzemplarz kolekcjonerskiego zegarka bardzo szanowanej i cenionej japońskiej marki – SEIKO. Zegarek pochodzi z okresu lat 1970 i jest rzadkim okazem. Jest to pojedynczy egzemplarz.
Zegarek cechuje delikatność, wysoka elegancja, ponadczasowy design połączony z funkcjonalnością stylem i właściwymi proporcjami w każdym detalu. Zegarek zarówno dobrze prezentuje się jako element oficjalnego stroju wizytowego poprzez każdą formę ubioru codziennego aż nawet po strój zupełnie sportowy.
Podsumowując zegarek przy swojej wysokiej elegancji, szlachetności i unikatowym designem potrafi być uniwersalnym elementem ubioru na każdą okazje."

Edited by sviety

Raczej nie tutaj lecz bardziej jako okazja życia

Hublot BigBang z miasteczka Wilanów

Ktoś tutejszy?

https://www.olx.pl/oferta/zegarek-hublot-big-bang-meca-10-all-black-CID87-IDEaMOL.html

Wysłane z mojego Mi 9

Aleksander K.? Czyżby Aleczkowi na flaszkę zabrakło?

Prawda. Ludzie ją cenią, łakną jej, są nawet gotowi oddać za nią własne życie. Pod warunkiem, że nie dotyczy ich samych.

Gdzieś to chyba już krążyło na Forum jakiś czas temu, ale teraz ten egzemplarz wraca na Allegro. Jedyny i niepowtarzalny ? Do kolekcji lub na rękę.

Ma tylko jeden feler: "jedno uszko lekko skrzywione, ale to nie ma wpływu na estetykę"

Poza tym wszystko gra.

Za jedyne 500 zł.

obraz.thumb.png.8646867a51cb1d0d4f3a6ae6aa0c4f47.png

obraz.thumb.png.aea3f78e4b04bbdf5e63188997ed8ea5.png

obraz.png.29130eddef1d68007afaa0e0a4cefd87.png

obraz.thumb.png.9b0c4bc371afc7716f3e6ec9fd289932.png

obraz.png.9a20fb72c1542a63dd0062041bcc2090.png

Czyżby sam Ś.P. Picasso, czy może najmniej zdolny jego uczeń jakimś cudem malował tę tarczę?

Prawda. Ludzie ją cenią, łakną jej, są nawet gotowi oddać za nią własne życie. Pod warunkiem, że nie dotyczy ich samych.

Godzinę temu, souls_hunter napisał:

Czyżby sam Ś.P. Picasso, czy może najmniej zdolny jego uczeń jakimś cudem malował tę tarczę?

Strasznie chlastał. Przynajmniej nie był skąpy, na farbkach nie oszczędził.

Tu uwaga

https://www.olx.pl/oferta/orient-star-gmt-automatic-CID87-IDF2TdG.html

Zdjecie dekla od innego modelu z recenzji na forum. Poprosilem o pare extra zdjec w tym od strony mechanizmu ale kolega nie wspolpracuje. Plus rejestracja maj 2020. Inne aukcje na profilu raczej nie wskazuja na faceta chodzacego w niebieskiej koszuli z OS Gmt na nadgarstku. Reasumujac - imho z daleka.

21 godzin temu, sielwolf napisał:

Tu uwaga

https://www.olx.pl/oferta/orient-star-gmt-automatic-CID87-IDF2TdG.html

Zdjecie dekla od innego modelu z recenzji na forum. Poprosilem o pare extra zdjec w tym od strony mechanizmu ale kolega nie wspolpracuje. Plus rejestracja maj 2020. Inne aukcje na profilu raczej nie wskazuja na faceta chodzacego w niebieskiej koszuli z OS Gmt na nadgarstku. Reasumujac - imho z daleka.

Chciałem obejrzeć na żywo ten zegarek, ale gościu zniknął już z OLX - wydawało mi się, że widziałem dokładnie ten zegarek na forum, myślałem nawet że to ktoś z kolegów sprzedaje.

Tanie zegarki są dobre, bo są dobre i tanie.

UP zauważyłem coś podobnego. Ludzie tu zaglądają i nagle na olx się „kolekcjonerskie” pojawiają w okazyjnych cenach. Co gorsza olx nie reaguje kompletnie na zgłoszenia.