Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Krystian

KALENDARZ KLUBOWY 2011

KALENDARZ KLUBOWY 2011  

67 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Mariusz, zdjęcia doszły bez problemu. Dziękuję.

Niestety ciągle jest mało :)

Myślę, że przedłużymy o 24h możliwość wysyłania bo dzisiaj 3 osoby przesłały zdjęcia ;)

Panowie wysyłajcie śmiało, może jeszcze coś z tego będzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

panowie ..jako że kiedyś w "papierze" pracowałem to proponuję:

miesiące- kreda matt 200-250 gr;chyba że dukarnia zaproponuje semi-matt- też nie jest zły; gloss odradzam ponieważ strasznie męczy wzrok.

plecy- karton GC1 300;

jeżeli chcemy więcej dojdzie lakierownie- określamy jakie elementy mogą "błyszczeć" przy innych matowych.

p.s. widzę że jeżeli ktoś się zacoś weźmie ( w tym przypadku kalendarz) to "inni" doszukują się zawsze "dtugiej" strony takiej działalności ( napewno będzie zarobiony na forumowiczach i pojedzie na wakacje za......koordynację pracy przy 100 kalendarzach ;) ).....smutne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

p.s. widzę że jeżeli ktoś się zacoś weźmie ( w tym przypadku kalendarz) to "inni" doszukują się zawsze "dtugiej" strony takiej działalności ( napewno będzie zarobiony na forumowiczach i pojedzie na wakacje za......koordynację pracy przy 100 kalendarzach ;) ).....smutne.

Nie wiem o kim to napisałeś - jeśli o mnie to od razu prostuję: z kasą chodziło mi o to że cena jest na prawdę duża jak za kalendarz - myślałem, że kasa idzie też na coś innego. Niemniej nawet jeśli Krystek zarobiłby coś na tym to ja nie mam nic przeciwko bo musi poszukać dobrej drukarni, bo musi założyć wątki, bo musi zorganizować głosowanie, bo musi to wszystko wcześniej zebrać, a później najbardziej pracochłonna część czyli zbieranie kasy i pakowanie tego do wysyłki i w końcu wysyłanie... to nie jest rekreacja więc ja nie mam nic przeciwko :)

Panowie - wysyłajcie foty :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wysłałem PW do osób zainteresowanych kalendarzem. Bardzo proszę o nie przesyłanie wiadomości zwrotnych bo moja skrzynka tego nie wytrzyma :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wysłałem PW do osób zainteresowanych kalendarzem. Bardzo proszę o nie przesyłanie wiadomości zwrotnych bo moja skrzynka tego nie wytrzyma :lol:

Krystian,

Dzięki za info i życzenia, które równie serdecznie Ci składam. Inicjatywa ekstraklasa, tylko CZAS nam - maniakom, zapaleńcom, fanatykom i nade wszystko miłośnikom precyzyjnych instrumentów do jego odmierzania - jakoś się skurczył. No cóż, stara prawda: szewc bez butów chodzi.

Życzę Tobie, sobie i całej grupie entuzjastów jeszcze tegorocznego pomysłu, byśmy w przyszłym roku mogli powiedzieć, jak ongiś jeden z tych co ukradli księżyc: "panie prezesie, zadanie zostało wykonane".

W każdym razie, jeśli zajdzie taka potrzeba, deklaruję swoją czynną pomoc w powstaniu tego kalendarza w różnych jego wariantach. Propozycje do dyskusji w styczniu.

Krzysiek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Krystian, nikogo nie zawiodłeś! To raczej my zawiedliśmy Ciebie :lol: Nic nie poradzisz, że zdjęć nadesłano mało czasami, w jakości nie do druku, no cóż świat i tak popędzi dalej, głowa do góry :) nie tym razem to następnym. Może jednak takim rzutem na taśmę dałoby się ?ulepić?, chociaż mały kalendarz biurkowy z tych materiałów foto, którymi dysponujesz? A jeśli nie to proponuję abyś wkleił zdjęcia do galerii z podpisem ? kartki z kalendarza /bez podpisu czyje one są/

Miłych Świąt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję bardzo.

Zmotywowaliście mnie do działania i postanowiliśmy z Darkiem, że powstanie chociaż wersja biurkowa !!! Na A2 są po prostu za małe rozdzielczości przesyłanych zdjęć.

Nie chciałbym żeby zegarki się powtarzały, a zdjęcia były bardzo podobne do siebie, dlatego postanowiłem wybrać zdjęcia do kalendarza z tych nadesłanych w ten sposób aby mieć 12 różnych zegarków. Udało się tak wysegregować 11 zdjęć (przynajmniej po jednym zdjęciu każdego kto nadesłał B)) Dorzucę zdjęcie numer 12 od siebie jeżeli nikt nie ma nic na przeciwko. Chyba, że ktoś jest w stanie do jutra dosłać jakieś nowe fotki, to oczywiście moje zdjęcie nie będzie dodane.

Jeżeli komuś taki sposób wyboru nie odpowiada proszę o informację.

Teraz najważniejsze.

Czy osoby, które deklarowały się na zakup obu kalendarzy byłyby zainteresowane zakupem tylko wersji biurkowej i czy u osób, które deklarowały zakup kalendarza w wersji biurkowej nic się nie zmieniło?

Może któraś z osób zainteresowanych wersją A2 też byłaby zainteresowana zakupem wersji biurkowej?

Bardzo proszę wszystkich (jeśli to konieczne) o edytowanie swoich głosów w ankiecie, żeby było wiadomo ile takich kalendarzy ma powstać.

Proszę o edycję do jutra do godziny 22.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie bez zmian- potwierdzam zapis na wersję "biurkową". Cieszę się, że mimo problemów projekt dojdzie do skutku:D Pozdrawiam i życzę wytrwałości:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Krystian, przecież wiesz że biore B)

Choć wolałbym taki i taki.

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tez biorę. Głosowałem na obydwie wersje ale skoro powstanie tylko biurkowa to potwierdzam chęć kupna takiej.

Cieszę się, że się nie poddałes i coś z tego będzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Biurkowa moze być B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wersji biurkowej kalendarza, trzy egzemplarze poproszę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poprawiłem i proszę 1 biurkowy.

Rafał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potwierdzam chęć zakupu wersji biurkowej (1 szt.)

Wysłałem też kilka zdjęć na adres [email protected] (adres [email protected] nie istnieje, tak przynajmniej powiada mój komputer).

P.s.

Sorki, okazuje się, że poszło na oba adresy, poczta wp coś dzisiaj głupiała.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poprawiłem głos... dla mnie teraz jeden na biurko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok. Zdjęcia dotarły. Zatem tak jak obiecałem moje zdjęcie odpada (może w przyszłym roku mi się uda :))

Ps. Wczoraj poczta wp też głupiała.

Ps. 2 Fajnie, że potwierdzacie w wątku. To na pewno ułatwi mi liczenie B)

Jeżeli moglibyście to w ankiecie (jeżeli trzeba) też zmieniajcie na wersję biurkową, a poprzedni głos usuwajcie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra wiadomość, podtrzymuję głos na wersję biurkową B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok.

ja również skusze się na mała wersje, głos poprawiłem.

Tak sobie teraz myslę, że tu chyba wystąpił jeszcze inny problem,

mianowicie brak czasu,

nie wiem jak wy ale ja nie mam czasu odpisaćna meile,

sajgon straszny a nawet jeszcze choinki nie kupiłem B) .

Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok.

ja również skusze się na mała wersje, głos poprawiłem.

Tak sobie teraz myslę, że tu chyba wystąpił jeszcze inny problem,

mianowicie brak czasu,

nie wiem jak wy ale ja nie mam czasu odpisaćna meile,

sajgon straszny a nawet jeszcze choinki nie kupiłem B) .

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cieszę się z tego , że jednak TAK B)

3 szt biurkowe - tyle mi trzeba !

/głos poprawiłem/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość spam01

Ja również - wersję biurkową raz proszę

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Głosowałem na wersję biurkową i podtrzymuję chęć zakupu. 1 szt.

:)

Krystian - w nowym roku żona kupuje nowy sprzęt foto więc też oferuję nowe foty B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Raf_fkn

Głosowałem na wersję tradycyjną, jednak biurkową też przygarnę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wchodzę w biurkową - 1 szt. B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 biurkowa podtrzymuje B) i cieszę się strasznie, że w tym roku powstanie przynajmniej chociaż opcja demo, która mi w zupełności wystarczy :)

Bartek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.