Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Degustatorr Noir

Klub Miłośników Zegarków OMEGA

Rekomendowane odpowiedzi

Ha, i to jest piękne w naszej pasji...że nawet pudełko wywołuje podniecenie..:)

Pisze serio.

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a taki komplecik wpadł :D

Czy te pudelka omegi z napisem "Sign of excellence" sa oryginalne, czy ktos sie orientuje?

Soda66

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo to pudełko warte 2 k zł ;)

Nie samo pudełko, ale pudełko z dwoma paskami, lupką, medalionem, przyrządem do zdejmowania teleskopów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie gratuluję speedich, muszę wziąć się bardziej za szukanie swojego moonwatcha.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie samo pudełko, ale pudełko z dwoma paskami, lupką, medalionem, przyrządem do zdejmowania teleskopów.

Krystian, ja to wiem, co nie zmienia faktu że kosztuje 2k :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym zaakceptowal ta cene gdybym rozwazal zakup tej Omegi. Poza medalionem sa tam przydatne rzeczy ktore nie dosc ze ladnie wygladaja to moga posluzyc przy innych zegarach z kolekcji. Dobry ruch.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamięta ktoś może jaka jest dokładna cena pudła z akcesoriami?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za chronos24

Pudło dołączone do zegarka ma gabaryty małego telewizora, waży dobre 2,5kg i w swoim wnętrzu zawiera, poza zegarkiem, całą gamę dodatków. Do oczywistego zestawu książeczek, instrukcji i gwarancji oraz mini-albumu dołączono lupkę (z odwzorowanym bezelem zegarka), stalowy medal z dekla w wersji XXL oraz dwa paski i narzędzie do ich zmiany. Jeden to standardowe, czarne NATO, drugi to pasek Velcro na wzór tych, których kosmonauci używali by zapiąć zegarek na rękawie skafandra. Pudło można sobie kupić także osobno, za jedyne 600CHF (~2.300PLN)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy oglądałem go ostatnio w Jubitomie sprzedawca od razu zaproponował kupon na odświeżenie bransolety, który będę mógł użyć też na zmatowienie. :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taki paradoks: ten zegarek nabiera blasku po zmatowieniu bransolety :)

Mirek, a skąd ty teraz wykombinujesz okienko daty? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta dłuższa wskazówka godzinowa to chyba najlepsza zmiana wizualna. Brak okienka daty mi nie przeszkadza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mirek, a skąd ty teraz wykombinujesz okienko daty? ;)

Teraz to jest zegarek kompletny, nie ma co kombinować :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz to jest zegarek kompletny, nie ma co kombinować :D

Doceniam Twoja robote, ale mi sie zdecydowanie nie podoba. Fajny byl ten blink. To nie toolwatch polerka byla fajna i przede wszystkm z daleka widac, ze masz drozsza wersje ;-).

Teraz z taka kastratka jak wjedziesz na salony.

Na szczescie to dalej swietny zegarek, nie dales rady calkiem go popsuc ;-))))

Teskni mi sie za AT :-(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja od tygodnia chodzę i myślę: kupić AT, czy nie kupić. Jutro będę w Warszawie i znowu będzie okazja zakupu... A dlatego mam dylemat, bo zegar prześwietny, ale też super nosi mi się SMPc i będzie codzienny dylemat- co dziś założyć ... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pablo, nie zgadzam się. To nie jest zegarek do garnituru, tylko casual.

A jakby Mirek chciał błyszczeć na salonach to kupiłby sobie Datejusta z karbowanym bezelem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie lubię błyszczeć. Gdy byłem młody, miałem przetłuszczającą się cerę, nos, czoło, błyszczały się. Od tamtej pory mam alergię na wszystko co błyszczące

A na salony AT na pasku z krokodyla.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jakby Mirek chciał błyszczeć na salonach to kupiłby sobie Datejusta z karbowanym bezelem.

jako ze to watek omegi to moze Globemaster :D ?W styczniu ma sie pojawic w salonach ;)

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Blyszczacy garniturowiec to bylby koniec swiata ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość raphael1215

Panowie a tak z innej beczki. Czy miesiac czasu oczekiwania na omege to normalna sprawa. Zamówiłem PO 3 listopada. Czas oczekiwania 2 tyg. Po tym czasie zadzwoniłem żeby dopytac się jak tam sytuacja. Dostałem odpowiedź, że może być poślizg tydzień. Nie wytrzymałem i ponownie skontaktowałem się przed upływem 3 tygodni czy wiadomo coś konkretnie. Otrzymałem odpowiedź, że pierwsza dostawa będzie pod koniec miesiąca ale nie wiadomo co przyjdzie a druga dostawa na początku grudnia i tam może być moja PO "46". Tak się zastanawiam czy to normalna sprawa miesiąc czekania. Zegar kupuje w sklepie internetowym z PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi