Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Degustatorr Noir

Klub Miłośników Zegarków OMEGA

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

Super fotka Maciek. :)

Dzięki :)

Chyba za 5 podejściem udało się w miarę bez pyłków :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość tbn

"First Man" z Moonwatchem na ręku. Może i cliche, ale jakże przyjemne. Polecam. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"First Man" z Moonwatchem na ręku. Może i cliche, ale jakże przyjemne. Polecam. ;)

Innej opcji nie widzę!!:P

Ja trailer ogladałem z Moonem na łapie;)

Swoją drogą - dostałem z butiku Omegi zaproszenia ma ten film - niby pierdoła, ale miła:)

Edytowane przez pgajlewicz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak widać da się zrobić product placement ze smakiem w przeciwieństwie do prostackiego marketingu z Bonda, ale może to kwestia targetu...

Bond to gadżeciarz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Genialny marketing Omegi.

Informacja o oryginalnym zegarku w filmie rozeszła się po świecie i przypomniała wszystkim kto zapisał się w historii.

Co-Axial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Genialny marketing Omegi.

Informacja o oryginalnym zegarku w filmie rozeszła się po świecie i przypomniała wszystkim kto zapisał się w historii.

a Bulova?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bulova nie wykorzystała szansy. Myślisz, że Omega byłaby w tym samym miejscu gdyby nie Speedmaster? Myślę, że podzieliłaby los Longinesa. To jest hippokamp pociągowy tej marki, a użyczenie do filmu tego zegarka to strzał w dziesiątkę.

Co-Axial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetne fotki wszystkich trzech speedmasterów.

Jak dla mnie jednak najładniejszy z nich jest klasyczny Moon.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja wiem jedno.Wrócę do Moonwatcha,ale z hesalitem.To jest element zegarka,który powoduje,że serce przyśpiesza na jego widok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość tbn

Bulova nie wykorzystała szansy. Myślisz, że Omega byłaby w tym samym miejscu gdyby nie Speedmaster? Myślę, że podzieliłaby los Longinesa. To jest hippokamp pociągowy tej marki, a użyczenie do filmu tego zegarka to strzał w dziesiątkę.

Pytanie czy by przetrwali kryzys ery kwarcowej w ogóle. Na szczęście historia potoczyła jak się potoczyła. :) Dla mnie Moon jest jedynym zegarkiem jakiego potrzebuję, perfekcyjny edc. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marek świetne foty!

Ta rakieta taka duża jest?

Chyba koło 1m. Skala 1:110. 1969 części - tyle co rok lądowania Apollo 11

kScb154.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piotrek, świetny jest ten Speedy!

Dziękuję, Łukasz.

Tomek, jesteś miły ale ja nie umiem zrobić ładnego zdjęcia a temu to już w ogóle. Koledzy spoza tematu zegarków się podniecają, że to najładniejszy zegarek jaki miałem albo jaki widzieli a jak ja patrzę na moje fotki to widzę brzydkiego kondona.

Denver47, szałowe zdjęcia. Klimatyczny i wspaniale wszechstronny stylistycznie jest taki hesalitowy Moonwatch.

Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Którego z tego co pamiętam, nie „kupujesz” - zresztą tak samo, jak ja :)

Ale jak patrzę na TAKIE zdjęcia, to zastanawiam się nad kupnem.

Przez chwile.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie jestem jednozegarkowcem, lubię wyraziste zegarki, niekoniecznie i dlatego szukałem chronografu, który z 5 metrów pokazuje subtarcze.

Natomiast rzeczywiście od jakiegoś czasu ulegam wizualnie magii Moonwatcha z plastikiem. Może to czas na Speedy Tuesday, nie wiem...

Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi