Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Degustatorr Noir

Klub Miłośników Zegarków OMEGA

Rekomendowane odpowiedzi

A w ogóle to w Butiku oglądałem takie  cuś

Edytowane przez moss

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzialem ja. To ponoc wersja tylko i wylacznie na azje   To ciekawe co robi u nas

O i T 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
13 minut temu, mossberg napisał(-a):

Jedyna mini wada, jak dla mnie, to brak oszklonego dekla.

Dokladnie... tylko dla mnie niestety nie mini a BIG 😞

ps

czasem nie jestem w stanie zrozumiec po tym jak zaprojektowali dekiel snoopiego czemu w innych modelach (szczegolnie limitowanych) brakuje im pomyslu... 🤔

Edytowane przez artme

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, artme napisał(-a):

Dokladnie... tylko dla mnie niestety nie mini a BIG 😞

ps

czasem nie jestem w stanie zrozumiec po tym jak zaprojektowali dekiel snoopiego czemu w innych modelach (szczegolnie limitowanych) brakuje im pomyslu... 🤔

Już nawet abstrahując od dekli animowanych, to przy takim mechanizmie mogli go odsłonić, a „Beijing 2022” napisać na obwódce dekla…

Kto rano wstaje ten leje jak z cebra...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
21 godzin temu, abir napisał(-a):

1658856285521.thumb.jpeg.da2e33c2d35ea36d90b1d6840f1538d5.jpeg

Kiedyś oglądając na żywo doszedłem do wniosku, że Aqua Terra to najładniejsza Omega i takie zdjęcia mnie utwierdzają w tym przekonaniu do dziś.

Lubię divery, nie lubię chronografów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
37 minut temu, Scaut napisał(-a):

Wrzuciłem na szmatę po rocznej przerwie i muszę przyznac, że nie jest źle 😜

3EF33A7E-F2D6-4735-92FD-C57F1ACF7124.jpeg

Jest :D

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, lukebor napisał(-a):

300-sety dobrze leżą na NATO.
8291196fb49c2faeb93b9962bb2376fe.jpg

Kwestia koloru tarczy i doboru paska ;) Tutaj mi się widzi, no ale to biała tarcza, dlatego 😍

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kwestia koloru tarczy i doboru paska Tutaj mi się widzi, no ale to biała tarcza, dlatego

Pewnie tak. Bywają i gorsze zestawienia.
Ale u Adama na żywo to na pewno gra

I'm not myself, but not dead and not for sale...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, Butik napisał(-a):

Ładnie :) Pod pewnym kątem padania światła niebieski może wyglądać podobnie (choć kolor wskazówek i napisów oczywiście od razu się różni).

Wczoraj z Marynarskiej odebrałem niebieski po czyszczeniu, uwinęli się w 2 dni, wygląda na czysty, oddany w nowym czerwonym pudełku podróżnym z wydrukiem testu szczelności i dokładności. Z samej obsługi i usługi po raz kolejny (wbrew forumowym opiniom o serwisie SG) jestem zadowolony.

Mam nadzieję, że teraz już będzie tylko cieszył. A jak długo - to się jak zwykle okaże 😈

IMG_6040.jpg

A ten test to na ile ATM wykonany ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 30.07.2022 o 08:21, Butik napisał(-a):

Ładnie :) Pod pewnym kątem padania światła niebieski może wyglądać podobnie (choć kolor wskazówek i napisów oczywiście od razu się różni).

Wczoraj z Marynarskiej odebrałem niebieski po czyszczeniu, uwinęli się w 2 dni, wygląda na czysty, oddany w nowym czerwonym pudełku podróżnym z wydrukiem testu szczelności i dokładności. Z samej obsługi i usługi po raz kolejny (wbrew forumowym opiniom o serwisie SG) jestem zadowolony.

Mam nadzieję, że teraz już będzie tylko cieszył. A jak długo - to się jak zwykle okaże 😈

IMG_6040.jpg

Szczęściarz.

Pierwszy serwis i rysa jak ta lala.

Oczywiście nie ma problemu by taki badziew poszedł do klienta. 
Nie mam zegarka od listopada 2021 

w …. mam ich gifty i niby poprawne serwisy. Prawnik ma kasę i jest zadowolony. Tyle, co mam do powiedzenia o Omedze w Polsce,

Mogę sobie pozwolić na taką „zabawę”,ale niesmak jest.

P.s. Obecnie zegarek jest w Szwajcarii.

Edytowane przez Kurzy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 27.07.2022 o 14:04, mossberg napisał(-a):

Gratuluję kurtki i gratuluję relacji z butikiem 🙂

Natomiast w mojej ocenie "relacje" z warszawskim butikiem to można co najwyżej zbudować zostawiając u nich 200-300k.

Możesz być fanem Omegi i mieć sporo ich zegarków łącznie za kilkaset tysięcy ale jak nie kupujesz u nich(niestety PRZEPŁACAJĄC) to mają Cię w nosie. Przykro to pisać ale tak jest. A ta "relacja" nie jest warta na prawdę sporych rabatów uzyskanych przez lata od innych sprzedawców. 20% przy 200tys. zł to jest 40tys. zł. I też mam bardzo fajne relacje z ludźmi z Kruka czy Jubitomu. 

Generalnie jest to temat na dłuższą dyskusję 🙂

Kiedyś było dużo, dużo lepiej. Niski Pan, o urodzie „śniadej” jest mega miły, pomocny, rzeczowy. Niestety ostatnio trafiam na dwóch dryblasów-buców, którzy najchętniej wysłaliby mnie gdzie indziej. Wcześniej wizyty i kontakt z w/w panem był świetny, teraz nie chce mi się tak wracać, bo po prostu wieje Krukiem :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 30.07.2022 o 19:04, Michal93 napisał(-a):

Kiedyś było dużo, dużo lepiej. Niski Pan, o urodzie „śniadej” jest mega miły, pomocny, rzeczowy. Niestety ostatnio trafiam na dwóch dryblasów-buców, którzy najchętniej wysłaliby mnie gdzie indziej. Wcześniej wizyty i kontakt z w/w panem był świetny, teraz nie chce mi się tak wracać, bo po prostu wieje Krukiem :) 

No, nawet są komentarze

Edytowane przez moss

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To się zgadza w takim wypadku. Raffles z Kruka - tu super obsługa, Konstytucji - tez super, P3k jak trafi się na takiego pana w okolicy 35-40 lat to jest mega spoko. Reszta punktów i obsługa to tak raczej mocne 3/10 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
13 godzin temu, Michal93 napisał(-a):

.

Edytowane przez Kurzy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
19 godzin temu, Burns napisał(-a):

A ten test to na ile ATM wykonany ?

Nie znam się, takie wydruki dostałem:

2945E68E-8C81-4313-98CD-6D67A1670F8F.jpeg

Edytowane przez Butik

Kto rano wstaje ten leje jak z cebra...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi