Luke102 581 #44001 Posted November 30, 2022 Do extra fot, to dużo brakuje, ale próbuje ją ukazać tak jak ja ją widzę, a daje dużo radości Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk… a jest co pokazać Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Share this post Link to post Share on other sites
dodge66 16324 #44002 Posted December 1, 2022 W dniu 29.11.2022 o 23:41, bober5264 napisał(-a): Kurcze aż takim znawcą nie jestem, a sprzedającego kojarzę więc nie spodziewałbym się 'wałków' ale jak się poprzyglądałem to font na zapięciu serio jakiś dziwny, jutro znajde swoje ori zapięcie od tego modelu bo zmienilem na regulowane i na regulowanym wyglada to zupelnie inaczej W dniu 30.11.2022 o 07:59, tommly napisał(-a): Może tak być, jak piszesz, że bransa nie jest ori (może ktoś laserem grawer zrobił), albo ori tylko po jakimś SPA? Tak wyglądało zapięcie w mojej z 2014, bardziej smukłe literki, ostre krawędzie. Nie mam teraz pod ręką SMPc, ale wydaje mi się, że grawer na zapięciu nie jest oryginalny, a spasowanie maskownic z kopertą jest... no spójrzcie sami 2 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Share this post Link to post Share on other sites
Szyszkops 8043 #44003 Posted December 1, 2022 18 minut temu, dodge66 napisał(-a): Nie mam teraz pod ręką SMPc, ale wydaje mi się, że grawer na zapięciu nie jest oryginalny, a spasowanie maskownic z kopertą jest... no spójrzcie sami Ej może ten napis na klamerce jest dla osób które potrzebują opcji wysokiego kontrastu 2 Share this post Link to post Share on other sites
alleck 3929 #44004 Posted December 1, 2022 Bardzo słabo to wygląda, tak wyglądają oryginalne grawery. Na dole kamerka oryginalna czyli taka jaką fabryka dawała do SMPc, górna to oczywiście oryginał Omegi ale wersja z mikroregulacją.No inne te grawery są 3 Share this post Link to post Share on other sites
SPS 65692 #44005 Posted December 1, 2022 (edited) 4 godziny temu, dodge66 napisał(-a): Nie mam teraz pod ręką SMPc, ale wydaje mi się, że grawer na zapięciu nie jest oryginalny, a spasowanie maskownic z kopertą jest... no spójrzcie sami Logo i zapięcie to jedno ale mi kilka rzeczy się rzuca - szlify bezela - oznaczenia na bezelu - przejścia miedzy polerką a satynowaniami - „fale” na bezelu nie wyglądają dobrze chyba że tak mocno był polerowany? albo tak oberwał że przy uszach aż się naderwało i dlatego wygląda jak gruz Poniżej foty mojej SMP300 (wrzucam kilka) Edited December 1, 2022 by SPS 6 Share this post Link to post Share on other sites
beniowski 8869 #44006 Posted December 1, 2022 8 minut temu, SPS napisał(-a): Poniżej foty mojej SMP300 W dziale o przymierzaniu się naśmiewali z jakości moich zdjęć w salonach, a tu proszę: w domu robi, na spokojnie, światło może sobie regulować, a zdjęcia słabe. Chyba ci się jeszcze ręce trzęsą po odebraniu Explorera 🤣. 3 Share this post Link to post Share on other sites
SPS 65692 #44007 Posted December 1, 2022 1 minutę temu, beniowski napisał(-a): W dziale o przymierzaniu się naśmiewali z jakości moich zdjęć w salonach, a tu proszę: w domu robi, na spokojnie, światło może sobie regulować, a zdjęcia słabe. Chyba ci się jeszcze ręce trzęsą po odebraniu Explorera 🤣. walczę jak lew o tytuł fotografa roku 😂🤣😂 1 Share this post Link to post Share on other sites
Butik 11598 #44008 Posted December 1, 2022 2 godziny temu, SPS napisał(-a): walczę jak lew o tytuł fotografa roku 😂🤣😂 Nie masz szans Tytuły paskownika i fotografa roku są moje dożywotnio. 5 Kto rano wstaje ten leje jak z cebra... Share this post Link to post Share on other sites
AKPS 5604 #44009 Posted December 1, 2022 (edited) 5 godzin temu, SPS napisał(-a): Logo i zapięcie to jedno ale mi kilka rzeczy się rzuca - szlify bezela - oznaczenia na bezelu - przejścia miedzy polerką a satynowaniami - „fale” na bezelu nie wyglądają dobrze chyba że tak mocno był polerowany? albo tak oberwał że przy uszach aż się naderwało i dlatego wygląda jak gruz Poniżej foty mojej SMP300 (wrzucam kilka) Moja. Omega. Hm. Edited December 1, 2022 by AKPS 2 Share this post Link to post Share on other sites
SPS 65692 #44010 Posted December 1, 2022 (edited) 46 minut temu, AKPS napisał(-a): Moja. Omega. Hm. tak zgadza się, nawet karteczkę sobie napisałem "Omega żony"... Edited December 1, 2022 by SPS 1 Share this post Link to post Share on other sites
szwed 1069 #44011 Posted December 2, 2022 Nie ma to jak Speede! 15 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Share this post Link to post Share on other sites
lysolek007 45805 #44012 Posted December 3, 2022 ;] 13 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Share this post Link to post Share on other sites
bober5264 3983 #44013 Posted December 3, 2022 Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka 12 Share this post Link to post Share on other sites
szwed 1069 #44015 Posted December 3, 2022 (edited) 😇 JAK na 50 lat to dobrze się trzyma! Edited December 3, 2022 by szwed 8 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Share this post Link to post Share on other sites
bober5264 3983 #44016 Posted December 3, 2022 Jaka jest Waszym zdaniem teraz wartosc poprzedniej ceramicznej 300 full set w dobrym stanie? Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka 0 Share this post Link to post Share on other sites
Michal93 1611 #44017 Posted December 3, 2022 Takie 16-17k bym dał 0 Share this post Link to post Share on other sites
Butik 11598 #44018 Posted December 3, 2022 Ktoś już wcześniej wspominał, że nowe kolorowe pięćdziesiątki siódemki tracą na żywo. Niestety mogę to tylko potwierdzić, przynamniej oglądając je w sztucznym świetle salonu. Kolor niebieski i zielony jest dość blady, taki troche nijaki Niestety nie miałem możliwości sprawdzenia tych kolorów w świetle dziennym, a szczególnie słonecznym. 4 Kto rano wstaje ten leje jak z cebra... Share this post Link to post Share on other sites
Kurzy 1587 #44019 Posted December 4, 2022 (edited) 12 godzin temu, Butik napisał(-a): Ktoś już wcześniej wspominał, że nowe kolorowe pięćdziesiątki siódemki tracą na żywo. Niestety mogę to tylko potwierdzić, przynamniej oglądając je w sztucznym świetle salonu. Kolor niebieski i zielony jest dość blady, taki troche nijaki Niestety nie miałem możliwości sprawdzenia tych kolorów w świetle dziennym, a szczególnie słonecznym. . Edited December 4, 2022 by Kurzy 0 Share this post Link to post Share on other sites
Michal93 1611 #44020 Posted December 4, 2022 Z 2-3 tygodnie temu mijałem butik, leżały w witrynie. Nawet nie chciałem zajść zmierzyć, bardzo słabo to na żywo wyglada 0 Share this post Link to post Share on other sites
Butik 11598 #44021 Posted December 4, 2022 6 godzin temu, Kurzy napisał(-a): Nie bardzo pasuje do szkolnego gajera. P.s. Ja old jestem. No nie. Zastanawiam się po co takie komentarze… Zakładam że nosisz przy sobie plecak ze wszystkimi możliwymi stylizacjami na wypadek możliwej wizyty w sklepie z zegarkami? I jak przymierzasz garniturowca to przebierasz się w koszulę ze spinkami, potem szybka transformacja w ubranie plażowe celem przymiarki nurka? Myślę że wiecie iż mam duży dystans do siebie, moich zegarków, pasków i często kąśliwych komentarzy na ich temat. Ale tutaj czuję się szczerze zdegustowany. 1 Kto rano wstaje ten leje jak z cebra... Share this post Link to post Share on other sites
Scaut 7813 #44022 Posted December 4, 2022 3 minuty temu, Butik napisał(-a): Zastanawiam się po co takie komentarze… Zakładam że nosisz przy sobie plecak ze wszystkimi możliwymi stylizacjami na wypadek możliwej wizyty w sklepie z zegarkami? I jak przymierzasz garniturowca to przebierasz się w koszulę ze spinkami, potem szybka transformacja w ubranie plażowe celem przymiarki nurka? Myślę że wiecie iż mam duży dystans do siebie, moich zegarków, pasków i często kąśliwych komentarzy na ich temat. Ale tutaj czuję się szczerze zdegustowany. A potem wyjsc się przebrać w jakiś casual przymierzyć 300 na bransie. Następnie znowu zmienić ubranie na dres lub w kąpielówkach wpaść i przymierzyć 300 na gumie… 😂🤭😉 0 Share this post Link to post Share on other sites
mario1971 69635 #44023 Posted December 4, 2022 1 godzinę temu, Scaut napisał(-a): A potem wyjsc się przebrać w jakiś casual przymierzyć 300 na bransie. Następnie znowu zmienić ubranie na dres lub w kąpielówkach wpaść i przymierzyć 300 na gumie… 😂🤭😉 Jednym słowem, trzeba się ubierać na cebulkę. 4 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Share this post Link to post Share on other sites
tommly 12132 #44024 Posted December 4, 2022 12 godzin temu, bober5264 napisał(-a): Jaka jest Waszym zdaniem teraz wartosc poprzedniej ceramicznej 300 full set w dobrym stanie? Dobry stan to pojęcie względne Widać to po niektórych akcjach na grupach FB, a i nie tylko. W stanie 9/10 myślę, że teraz to tak 17-17,5 max, w troszkę gorszym 14-15, ale zaznaczam, że to tylko moja własna opinia. Miałem 3, czy 4 sztuki ceramiki bez fal. Ostatnią granatową sprzedałem za ~14,5k, za chwilę wypłynęła w ogłoszeniu na FB za 17-18 i do dzisiaj nie znalazła kupca 1 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Share this post Link to post Share on other sites
Kurzy 1587 #44025 Posted December 4, 2022 (edited) 2 godziny temu, Butik napisał(-a): Zastanawiam się po co takie komentarze… Zakładam że nosisz przy sobie plecak ze wszystkimi możliwymi stylizacjami na wypadek możliwej wizyty w sklepie z zegarkami? I jak przymierzasz garniturowca to przebierasz się w koszulę ze spinkami, potem szybka transformacja w ubranie plażowe celem przymiarki nurka? Myślę że wiecie iż mam duży dystans do siebie, moich zegarków, pasków i często kąśliwych komentarzy na ich temat. Ale tutaj czuję się szczerze zdegustowany. Przepraszam, nie chciałem urazić. P.s. Kasuję wypowiedź, faktycznie jest zbyt dwuznaczna. Edited December 4, 2022 by Kurzy 0 Share this post Link to post Share on other sites