zasadas 5083 #4351 Napisano 29 Stycznia 2014 Właśnie dlatego mam olbrzymi problem, bo jakoś nie mogę sobie poradzić ze sprzedażą zegarków, chociaż jak później analizuję, to sporadycznie je noszę. Jakoś zawsze mi się wydaje, że jak sprzedam, to będę żałował. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamwoj 334 #4352 Napisano 29 Stycznia 2014 To dawaj go na BAZAREK a tak na poważnie to ładna sztuka tylko czy powtórny zakup tego samego zegarka jest "nowym nabytkiem "? No ten to na bazarku nie zawita !Ale w związku z nowymi i "starymi" nabytkami , coś pewnie tam wyląduje. Właśnie dlatego mam olbrzymi problem, bo jakoś nie mogę sobie poradzić ze sprzedażą zegarków, chociaż jak później analizuję, to sporadycznie je noszę. Jakoś zawsze mi się wydaje, że jak sprzedam, to będę żałował. Ja mam taką magiczną szkatułkę na sześć sztuk i to są zasoby stałe, pozostałe zaś to ruchomości.No chyba , że jakaś sztuka przebija to co jest w szkatułce to wtedy rotacja.Jak na razie to mam 4 takie stałe , których nie tykam.Inaczej wpadłbym w tarapaty finansowe . Bo ta choroba jest silniejsza ode mnie. Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaccarta 2 #4353 Napisano 29 Stycznia 2014 (edytowane) Ech ..powiało staruszkami jak spod igły (że normalnie zazdrość) Dla równowagi zapodam trochę złomniaczkówPierwszy to - SIRO : ale pewnie nie ostatni.... Rodzinka rośnie A tu złoty strzał w cenie przesyłki, niesprawny ... bo w środku zablokowała go luźna śrubka trzymająca werk w pierścieniu. A co tam. Dawno mnie tu nie było to jescze jedno wrzytkę zrobię.TAVANNES Normalnie kręco mnie "poduszki" ... co majom takie serduszki. Edytowane 29 Stycznia 2014 przez jaccarta 0 Tempus fugit - ... zegarek manet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #4354 Napisano 29 Stycznia 2014 Enicar bardzo fajny. Gratulacje. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hrabia 72 #4355 Napisano 29 Stycznia 2014 (edytowane) Tavannes i poduszkowe Siro zacne! Edytowane 29 Stycznia 2014 przez hrabia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2403 #4356 Napisano 30 Stycznia 2014 A takiego sobie nabyłem: A co sądzicie o takim pasku? PozdrawiamTomek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
puma 228 #4357 Napisano 30 Stycznia 2014 (edytowane) A takiego sobie nabyłem:A co sądzicie o takim pasku? PozdrawiamTomekJa bym dał czarny błyszczący pasek z białym przeszyciem, lub sam czarny.Ale to tylko moje zdanie. Edytowane 30 Stycznia 2014 przez chronofil 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #4358 Napisano 30 Stycznia 2014 W super stanie, Gratuluję. Mierzyłem dzisiaj dwa limitowane Atlantici chrono super. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
centralny 3 #4359 Napisano 30 Stycznia 2014 Witam<br />A u mnie cos takiego sie trafilo...<br /><br /><br /><br /> 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #4360 Napisano 30 Stycznia 2014 Ładna, jakie to dokładnie lata? 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamwoj 334 #4361 Napisano 30 Stycznia 2014 Daj jakąś lepszą fotkę tarczy , bo takie cudo widzę pierwszy raz.Pzdr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #4362 Napisano 30 Stycznia 2014 (edytowane) @centralny Ładna sztuczka! Gratki trafienia. W takim razie dołożę i swoją niech zostanie w tym schowku ku pamięci. Edytowane 30 Stycznia 2014 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #4363 Napisano 30 Stycznia 2014 Wcześniej chyba nie pokazywałeś tego zegarka. To świeżynka? 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buczo 1910 #4364 Napisano 30 Stycznia 2014 centralny ta Omesia ma lupę?Skąd wy takie cuda bierzecie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #4365 Napisano 31 Stycznia 2014 E..tam, ma znajomego optyka i z pradziadka monokla lupkę mu wyrzeźbił. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4366 Napisano 31 Stycznia 2014 @centralny Ładna sztuczka! Gratki trafienia. W takim razie dołożę i swoją niech zostanie w tym schowku ku pamięci. Gdzieś już go widziałem :D 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #4367 Napisano 31 Stycznia 2014 Jasne! Bo bywał na salonach. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
centralny 3 #4368 Napisano 31 Stycznia 2014 Witam @ zasadas To rocznik 69 @ lamwoj Ciężko zrobić ładne zdjęcia tarczy (ciemny kolor) , szara wpadająca w niebieski z delikatnym szlifem słoneczkowymMoże tu będzie lepiej widać: @ lec Piękna sztuka !! @ Buczo Prawda..... Ciężko znależć wersję z lupą.... a niewątpliwie wyróżnia się na tle innych :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #4369 Napisano 31 Stycznia 2014 Czyli klasyczne wzornictwo lat siedemdziesiątych, co jest bardzo charakterystyczne szczególnie w kształcie kopert. Jeszcze raz gratuluję stanu zegarka. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gniewko 115 #4370 Napisano 31 Stycznia 2014 Omega genialna!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamwoj 334 #4371 Napisano 31 Stycznia 2014 No teraz mogę coś powróżyć.Tracza genialna , kopertka na 99,9 % przepolerowana.Intryguje mnie jeszcze to "bawole oczko" , szkło masz logowane?W środku siedzi 751 ? czy coś innego? Możesz podac nr. ref z koperty?Zmusiłeś mnie do myślenia , a bardzo to lubię , Szczególnie jeśli chodzi o omegi. Pozdrawiam ( co nie zmienia faktu , że i tak jest zacna). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
centralny 3 #4372 Napisano 31 Stycznia 2014 Oczywiscie szklo logowane. W srodku 751. Jesli chodzi o numer z dekla to w załączeniu<br /><br /> 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 147 #4373 Napisano 31 Stycznia 2014 zachorowałem, muszę mieć Omege ale jednak stal wygrywa, a lata 70 rządzą !!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kieszonkowe 733 #4374 Napisano 31 Stycznia 2014 zachorowałem, muszę mieć Omege ale jednak stal wygrywa, a lata 70 rządzą !!! Jak cię taka interesuje to pisz na PW pozdrawiam Roman 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OmegaDeVille 59 #4375 Napisano 31 Stycznia 2014 Ślicznie te Wasze Łomegi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach