Kosma 204 #1501 Napisano 29 Lipca 2014 Jaki zegarek ma na ręku Mads Mikkelsen, grający Hannibala ? Btw serial całkiem niezły. Screeny zrobione w momencie podawania ofierze rolady mięsnej, pieczonej w glinie. Owa rolada przygotowana oczywiście z nogi ofiary, kroplóweczka podłączona - można wcinać. 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość iKrawiec #1502 Napisano 29 Lipca 2014 Chyba Patek Philippe Perpetual Calendar Moon Phase tylko wersja pewnie w białym złocie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #1503 Napisano 29 Lipca 2014 Na pewno nie ten Patek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #1504 Napisano 29 Lipca 2014 wg mnie raczej jakiś Zenith 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mizu80 14 #1505 Napisano 30 Lipca 2014 (edytowane) Widać potrójne przetłoczenie na kopercie: ale daty nie widzę Edytowane 30 Lipca 2014 przez Mizu80 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 8074 #1506 Napisano 3 Sierpnia 2014 (edytowane) W tym roku po 20 latach od pierwszego seansu obejrzałem sobie "Nieznajomych z pociągu". TCM znowu teraz powtarzał ten film, więc znów sobie zerkałem na niego i zauważyłem, że grany przez Roberta Walkera Bruno Anthony nosi świetnie wyglądający zegarek - poszukałem, że jest to Rego Sport (produkowany chyba przez Cimier?): "Dyskretnie" zakryli nazwę producenta... Powyższe zdjęcie jest stąd: http://forums.watchuseek.com/f2/help-identify-watch-alfred-hitchcocks-1951-movie-strangers-train-783020.htmlGość też zastanawiał się, jaki to zegarek. Nie mam konta na WUS - może któryś z Kolegów ma, to mu odpowie? Edytowane 3 Sierpnia 2014 przez Edmund Exley 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 8074 #1507 Napisano 3 Sierpnia 2014 (edytowane) O, Lawnowermanie, widzę, że dodałeś wpis na WUS. Mało o tym zegarku jest w internecie - ale chyba producentem był Cimier. I jeszcze dopisek:http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db.cgi?10&ranfft&&2uswk&Rego_000A więc Rego stał się później Cimierem. A mam jeszcze pytanie do znawców - co to znaczy, że mechanizm był "pin-lever"? Edytowane 3 Sierpnia 2014 przez Edmund Exley 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hakan 0 #1508 Napisano 3 Sierpnia 2014 Oglądałem dzisiaj Bitwę o Anglię. Niemieccy piloci nosili, łatwo się domyślić, co: Choć może to powinien być nawigator. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4437 #1509 Napisano 3 Sierpnia 2014 Oglądałem dzisiaj Bitwę o Anglię. Niemieccy piloci nosili, łatwo się domyślić, co: Choć może to powinien być nawigator. hehe, tak, też oczywiście rzucił mi się w oczy :-) . z 55mm jak nic :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1510 Napisano 3 Sierpnia 2014 (edytowane) tez dziś oglądałem https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&ved=0CCoQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.chrono24.pl%2Falangesoehne%2Fb-uhr-german-luftwaffe-observers-watch-of-world-war-2-watch--id2819771.htm&ei=R5_eU6TnKIL2O6jpgZAG&usg=AFQjCNGgOvsj_4RkqgqYoXY3xaJ5wywxhg Edytowane 3 Sierpnia 2014 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichałS 1598 #1511 Napisano 6 Sierpnia 2014 Film "Locke" 0 Ticking away the moments that make up a dull day.To już ostatni zegarek, więcej nie kupuję. O! Zegarek! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #1512 Napisano 6 Sierpnia 2014 TAG Heuer Aquaracer 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MacBlo 1 #1513 Napisano 27 Sierpnia 2014 (edytowane) Premiera zbliża się wielkimi krokami, kobiety sikają po nogach a mnie interesuje co mu dobrali scenarzyści Oczywiście mowa o Christianie Grey'u, głównej postaci z książki "fifty shades of grey", który na walentynki w przyszłym roku trafia do kin Edytowane 27 Sierpnia 2014 przez MacBlo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 8074 #1514 Napisano 27 Sierpnia 2014 Właśnie obejrzałem "Żar ciała" - w jednym ujęciu dokładnie widać, że William Hurt nosi nieco sfatygowaną Caravelle: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 84036 #1515 Napisano 28 Sierpnia 2014 Viggo Mortensen we "Wschodnich obietnicach" 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
msokol19 133 #1516 Napisano 28 Sierpnia 2014 (edytowane) Dla mnie to wygląda jak JLC Master Control bransie. Edytowane 28 Sierpnia 2014 przez msokol19 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 13122 #1517 Napisano 29 Sierpnia 2014 Zrzut z trailera filmu Interstellar z Matthew McConaughey, film zapowiada się ciekawie... Zegarek Hamilton Pilot Day Date 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_k 8 #1518 Napisano 29 Sierpnia 2014 (edytowane) Ciekawostka z filmu Non Stop. Bill, grany przez Liama Neesona nosi Casio Wave Captor Za to grający rolę trzecioplanową, drugiego pilota samolotu w którym dzieje się akcja Jason Butler Harner nosi coś z goła ciekawszego.... Film moze i nie najwyzszych lotow ale warto go zobaczyc dla malej rolki Patka Swoją drogą - czy naprawdę pilotów lotów transatlantyckich stać na takie cacka ? Jeżeli tak, zapisuję się do szkoły lotnictwa cywilnego Edytowane 29 Sierpnia 2014 przez mat_k 0 EWOLUCJA:Casio na komunię --> Casio od dziadka --> Q&Q --> Perfect --> Casio Edifice --> Christian Benoit --> Armani --> Lacoste --> Certina--> Tag Heuer Monaco --> Frederique Constant Automatic --> Maurice Lacroix Pontos --> Omega Aqua Terra --> Longines Hydroconquest Automatic + Oris Big Crown Chronograph + Frederique Constant GMT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spy 46 #1519 Napisano 29 Sierpnia 2014 Ten Patek to fejk. Na WUSie już było o tym. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 8030 #1520 Napisano 29 Sierpnia 2014 Na pierwszy rzut oka widać, że podróba. 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 13122 #1521 Napisano 30 Sierpnia 2014 Film moze i nie najwyzszych lotow ale warto go zobaczyc dla malej rolki Patka A mi się podobał. Nic ambitnego, ale jako film akcji, uważam że fajnie zrobiony polecam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_k 8 #1522 Napisano 31 Sierpnia 2014 Na pierwszy rzut oka widać, że podróba.Serio? Czy w takim razie ktos nie zlamal prawa przy produkcji tego filmu? 0 EWOLUCJA:Casio na komunię --> Casio od dziadka --> Q&Q --> Perfect --> Casio Edifice --> Christian Benoit --> Armani --> Lacoste --> Certina--> Tag Heuer Monaco --> Frederique Constant Automatic --> Maurice Lacroix Pontos --> Omega Aqua Terra --> Longines Hydroconquest Automatic + Oris Big Crown Chronograph + Frederique Constant GMT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spy 46 #1523 Napisano 31 Sierpnia 2014 Najwyraźniej tylko my jesteśmy pierd....ci na punkcie podróbek. Innym to zwisa.W filmie Drive też jest fake podobno. Tu masz linka do dyskusji na WUSie. Wypowiada się nawet jakiś pracownik Patka (jeśli to nie jakiś prankster).http://forums.watchuseek.com/f2/movie-watch-mistake-intentional-994558.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #1524 Napisano 3 Września 2014 Film "Brick Mansions" (strzszna kupa tak na marginesie, amerykańska wersja "13 dzielnicy", tzn nawet nie wersja tylko kopia 1:1). Zegarek schwarzcharakteru, granego przez przez członka Wu-Tangu (rapy z Ameryki). Widać wyraźnie co to za sikor : A tu zegarek pana tajniaka, granego przez Paul'a Walker'a (R.I.P.). To jest chyba jakiś Longines ? Ktoś ma jakieś sugestie ? 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 13122 #1525 Napisano 3 Września 2014 Też widziałem ten film... masakra. Co do pierwszego zegarka typu "bling bling" to wydawało mi się, że podczas oglądania przemknęło mi logo Guess'a, ale nie jestem pewny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach