Piotr Smoliński 15 #1651 Napisano 11 Stycznia 2015 To nie jest ten model Seiko, Martin nosił "żółwia"- 6309- 7040. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pit55 509 #1652 Napisano 11 Stycznia 2015 Może faktycznie się pomyliłem są do siebie podobne. Czy to ten? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Smoliński 15 #1653 Napisano 11 Stycznia 2015 Tak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitdoggy 0 #1654 Napisano 11 Stycznia 2015 Mam pytanie- nie wiem czy bardzo związane z tym wątkiem, ale nie chcę zakładać nowego. Jakiś czas temu widziałem filmową reklamówkę zegarka, w której głowny bohater podróżował psim zaprzęgiem przez Alaskę, na końcu widać scenę w której podchodzi do wilka. Czy ktoś może kojarzy tą reklamę i model zegarka? Wydaje mi się, że to hamilton khaki- ale nie jestem tego pewien. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eldorado9 8 #1655 Napisano 13 Stycznia 2015 Cóż ma na ręku Johm Wick czyli tytułowy bohater grany przez Keanu Reeves'a? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dabbo 50 #1656 Napisano 13 Stycznia 2015 Carl. F. Bucherer - Manero Autodate 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubam 1 #1657 Napisano 18 Stycznia 2015 Świerzutka informacja dotycząca zbliżającej się 22 serii Top Gear. Bohaterem jednego z odcinków będzie Breitling Emergency, (na ręce Richarda Hammonda). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 8074 #1658 Napisano 19 Stycznia 2015 (edytowane) Wczoraj obejrzałem "W pełnym słońcu" - w scenie gry w pokera pojawia się kieszonkowy zegarek z repetycją minutową: Alain Delon i Maurice Ronet na nadgarstkach też noszą jakieś fajne zegarki, ale w żadnym ujęciu ich dobrze nie widać. Na marginesie warto przypomnieć, że w innym znakomitym filmie - "W kręgu zła" - Delon nosi Cartiera: Edytowane 19 Stycznia 2015 przez Edmund Exley 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakub Mróz 17 #1659 Napisano 19 Stycznia 2015 (edytowane) Platynowego Cartiera - "klawisz" wyraźnie zaznacza ten fakt, podczas wydawania Delon'owi rzeczy osobistych. Prywatnie Delon, miał AP 14790, Cartier'a Tank z lapis lazuli, platynowego Cartier'a z fotki powyżej i bodaj, jakiegoś Patka. Le cercle rouge, oglądałem na kacu posylwestrowym Doskonałe kino akcji, nie gorsze niż "Ronin", a zazwyczaj komediowy Bourvil, zaskoczył mnie grobową mimiką i świetną grą(po prostu go nie trawie, ale tutaj zagrał bardzo dobrze). Edytowane 19 Stycznia 2015 przez Jakub Mróz 0 IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 8074 #1660 Napisano 19 Stycznia 2015 O, nawet nie wiedziałem, że to był jego prywatny zegarek. "Ronina" moim zdaniem przeceniasz A jak nie widziałeś "W pełnym słońcu", to gorąco Ci ten film polecam - także z powodów estetycznych. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakub Mróz 17 #1661 Napisano 19 Stycznia 2015 Mam sentyment do Ronina Bardzo chętnie, dzięki za rekomendację. Ostatnio oglądam kino japońskie - polecam Harakiri i Straż przyboczną, choć pewnie większość zna 0 IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #1662 Napisano 19 Stycznia 2015 "Ronina" moim zdaniem przeceniasz Zgodzę się w pełni, tym bardziej, że był potencjał na znacznie lepszy film 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admof 2274 #1663 Napisano 20 Stycznia 2015 W Roninie przede wszystkim są świetne sceny samochodowe, na bank pościgi ustawiała jakaś francuska ekipa, nie wiem dlaczego ale francuzi potrafią świetnie przygotować sceny samochodowe, chociażby w Taxi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakub Mróz 17 #1664 Napisano 20 Stycznia 2015 No, i właśnie sentyment do Ronina mam z racji owych pościgów i dobrze grającego DeNiro + zawsze podobała mi się aktora, która zagrała Deidre. Pościgi z nowych Bondów czy Mission Impossible, to przy tych z Ronina, kpina. 0 IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcusfff 112 #1665 Napisano 20 Stycznia 2015 Moim zdaniem najlepszy pościg w historii kinematografii: Choć z Ronina też bardzo dobry. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #1666 Napisano 20 Stycznia 2015 (edytowane) Moim zdaniem Ronin jest de best ever, ale zobacz pościg z Krucjaty Bourna z obu Gone in 60 sec., z Francuskiego Łącznika [gdzie część zdjęć była kręcona nielegalnie] z Terminatora 2 itd.Pomijam, BadBoys, Zgadnij Kim jestem, zobacz sceny z Le Professionnel z Belmondo, obie Włoskie roboty, czy choćby 750i z Jutro nie umiera Nigdy czy ost. Jack Reacher Edytowane 20 Stycznia 2015 przez Lawnowerman 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4934 #1667 Napisano 20 Stycznia 2015 (edytowane) widać ta sama ekipa:https://www.youtube.com/watch?v=3-1ovQxymjE#t=52 Edytowane 20 Stycznia 2015 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pit55 509 #1668 Napisano 20 Stycznia 2015 Skoro już mowa o wyścigach to trzeba wspomnieć o fimie podukcji Hongkong - Motorway (Autostrada) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pit55 509 #1669 Napisano 20 Stycznia 2015 Film średniak, pytanie czy omeżka oryginał czy chińszczak :) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakub Mróz 17 #1670 Napisano 20 Stycznia 2015 Według mnie, faktura lakieru(napisy) na tarczy wygląda bardzo dobrze.Zawsze to może być podróbka za 2k, ale wątpie by Honk Kong oszczędzał.Teraz, u nich, bardzo liczy się pokazywanie towarów luksusowych u białych ludzi 0 IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AkiRonin #1671 Napisano 24 Stycznia 2015 Blancpain ma propozycje dla samców Alfa - Władimir Putin wie co dobre 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1377 #1672 Napisano 24 Stycznia 2015 Blancpain ma propozycje dla samców Alfa - Władimir Putin wie co dobreZ jakiego filmu to kadr, bo chyba nie ogladalem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morion 2357 #1673 Napisano 24 Stycznia 2015 Mam pytanie- nie wiem czy bardzo związane z tym wątkiem, ale nie chcę zakładać nowego. Jakiś czas temu widziałem filmową reklamówkę zegarka, w której głowny bohater podróżował psim zaprzęgiem przez Alaskę, na końcu widać scenę w której podchodzi do wilka. Czy ktoś może kojarzy tą reklamę i model zegarka? Wydaje mi się, że to hamilton khaki- ale nie jestem tego pewien. Tudor: 0 Lubię zegarki nosić. ////// VVorldVVithoutEnd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zeRo_Six 107 #1674 Napisano 25 Stycznia 2015 Z jakiego filmu to kadr, bo chyba nie ogladalemScary Movie 7... Ostatnio oglądałem "Plan ucieczki" fajna w sumie obsada, a jedną z ról odegrał 0 AT vs. PO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakub Mróz 17 #1675 Napisano 25 Stycznia 2015 Z jakiego filmu to kadr, bo chyba nie ogladalemChyba "Mania wielkości" Julek 0 IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach