Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
carlito1

Klub Miłośników Zegarków Longines

Rekomendowane odpowiedzi

31 minut temu, Dnlaie napisał(-a):

IMG_20230817_065444_318~3.1.jpg

Gdzie tak zimno, że koszula z długim rękawem ?:)

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
[mention=112201]evilym[/mention] W poniedziałek kupowałem damskiego kwarca. Dostałem 20% rabatu. To trzeci Longines, który kupiłem i trzeci raz 20%.
Mnie kruk odprawil z kwitkiem jak chciałem kupić longinesa dolcevita z 20% rabatem, natomiast jubitom przyjął z otwartymi rękami

Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
16 minut temu, lort napisał(-a):

Mnie kruk odprawil z kwitkiem jak chciałem kupić longinesa dolcevita z 20% rabatem, natomiast jubitom przyjął z otwartymi rękami emoji846.png

Na Dolce Vita w Kruku dostałem propozycję -20% na to co mieli w sklepie i na magazynie, ale akurat nie mieli tego koloru paska, który chciałem. W pierwszym Jubitomie, który odwiedziłem nie chcieli dać -20% ale w następnym już nie było problemu.

Jak widać nawet w tej samej sieci jedne sklepy są bardziej skłonne do udzielania rabatów a inne już nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Kruku nigdy nie miałem problemu z uzyskaniem rabatu ok 20%. Generalnie dużo zależy od sprzedawcy bo powyżej iluś tam procent rabatu muszą pytać kierownika regionalnego i nie zawsze chce im się to robić.

Podejrzewam też że pewnie lepiej jest dogadać się w salonie w mniejszym mieście niż np w Warszawie gdzie obrót mają większy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grstulacje!

A Ty @Sebak mnie denerwujesz. Co mysle o nastepnym zakupie, to Ty go kupujesz :D:P Na szczescie "Srebrnych strzal" jest troche wiecej u nas niz GS-ow ;)

Edytowane przez piku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@piku Srebrna strzała ma już u mnie długi staż 😀

Nie rozumiem, dlaczego tak krótko była teraz w ofercie i już Longines ją wycofał. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fotograficzne zbliżenia Conquestów 35 mm sprawiają że raz na jakiś czas kuszę się na kolejną przymiarkę… i kolejny raz  przekonuję się że za mały 🙁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
29 minut temu, desmo napisał(-a):

Fotograficzne zbliżenia Conquestów 35 mm sprawiają że raz na jakiś czas kuszę się na kolejną przymiarkę… i kolejny raz  przekonuję się że za mały 🙁

Mam dokładnie tak samo. Trochę liczę na te nowe, większe, co to się mają pojawić. 

Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Sebak napisał(-a):

@piku Srebrna strzała ma już u mnie długi staż 😀

Nie rozumiem, dlaczego tak krótko była teraz w ofercie i już Longines ją wycofał. 

A tego nie wiedziałem. Myślałem, że nowy 😉 

Nie ukrywam, że mi się podoba, ale tradycyjnie - jak to ja - "czaję się" przed ewentualnym zakupem 😇 A jak znam siebie, to coś kupię spontanicznie, a nie to na co polowałem 😋 

PS.

A ten GS cały czas mi chodzi po głowie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi