Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

@rtur

Zegarek Klubowy 2012

Rekomendowane odpowiedzi

Cholera.... rewelacja... mój klimat !

,,..warto być uczciwym, choć nie zawsze się to opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto.."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale chcesz to pociągnąć jeszcze w tym roku? Jako zegarek klubowy, czy forumową limitkę, czy swój autorski projekt?Jeśli klubas, to (odpowiadając na powyższe pytanie), w środku będzie musiał cykać śwajcar, pewnie automatyczna ETA (2824?).Kto by miał fizycznie "produkować" (składać) zegarek?

Ja tylko projektuję, jak będzie wiadomo coś więcej poza wstępnym wyglądem zegarka to informacja pojawi się z pewnością w wątku… Pieczę nad projektem sprawuje ten, którego nowego nicka nie potrafię napisać z pamięci - niegdyś marcomartin :lol:

Lubię małe zegarki…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:D

Ja tylko projektuję, jak będzie wiadomo coś więcej poza wstępnym wyglądem zegarka to informacja pojawi się z pewnością w wątku… Pieczę nad projektem sprawuje ten, którego nowego nicka nie potrafię napisać z pamięci - niegdyś marcomartin :lol:

ja tak trochę z innej beczki ale skoro vcore jest to się spytam: dodasz może wkrótce więcej zegarków do swojego projektu z paskami? np. glycine SST 06/12?

....można kasować jak komuś przeszkadza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pieczę nad projektem sprawuje ten, którego nowego nicka nie potrafię napisać z pamięci - niegdyś marcomartin :lol:

Bo Koledzy tak Marcinowi d*** za przeproszeniem truli, że musiał Chłopak nicka zmienić :lol:

A swoją drogą - vcore, projekty bardzo fajne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na wizualizacji kolegi Vcore chrono nie widzę, więc będzie tańszy

te smukłe w swej obłości wskazówki są po prostu fenomenalne i sexi

PS. na jakiego zmienił, żeby mogli truć mu dalej biggrin.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

temat chyba umarł- trzeba upatrzyć sobie coś nowego, innego...a szkoda; choć w takiej sytuacji marcomatin ( lub teraz nie wiem kto?) mółby ujawnić tajemniczego producenta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tez bym chcial wiedziec czy to koniec czy jednak cos ruszy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety jak widać cieżko albo z konsultacjami albo z producentami albo jednym i drugim.

Ja mam pomysł na zegarek 10lecia ,ale po prostu go zrobimy i już

Kto będzie chętny ten kupi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to czekamy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Można prosić o więcej informacji, co to będzie za zegarek, jakiej firmy itd. ?

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przykro mi ale nie.

Zaraz sie zacznie, dlaczego taki model , a nie ten kolor etc

Tym razem będzie inaczej tzn. Projekt zakończony , umowa dopięta wtedy ogłoszenie konkretu i listy zapisòw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale trzeba by znać rozrzut cenowy ile gotówki przygotować

bo jak się pojawi coś ciekawego, nagle lista a sypniecie kwotą 5k, to nie każdy ma akurat tyle w kieszeni, żeby się szarpnąć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przykro mi ale nie.

Zaraz sie zacznie, dlaczego taki model , a nie ten kolor etc

Tym razem będzie inaczej tzn. Projekt zakończony , umowa dopięta wtedy ogłoszenie konkretu i listy zapisòw

W porządku, rozumiem, ale chciałbym znać kwote w jakiej będzie oscylował ten zegarek.

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety jak widać cieżko albo z konsultacjami albo z producentami albo jednym i drugim.

Z żalem i smutkiem stwierdzam , że to chyba jedyna metoda na udany projekt. Konsultacje "społeczne" niestety nie służą jak widać - a autorytet prezesa jednak jest tu niezbędny.

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z żalem i smutkiem stwierdzam , że to chyba jedyna metoda na udany projekt. Konsultacje "społeczne" niestety nie służą jak widać - a autorytet prezesa jednak jest tu niezbędny.

Żadnych debat, ankiet itp. To nie działa. Tak - wiem co mówię i niestety to się nie sprawdza, bo się okaże że musimy zrobić tyle wersji ile będzie chętnych <_<

A nawet jeśli ... będzie trwało po prostu za długo i narażone będzie na nieskończoną ilość narzekań i zbędnych komentarzy.

Jedyne co by fajnie było wiedzieć to przybliżony koszt i typ-rodzaj .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam biorę w ciemno.... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie... spawa z producentem naszego chrono klubowego wyglada tak ze odpowiedzi na moje maile dostawalem w coraz wiekszych odstepach czasowych... az w koncu w ogole olali a ja blagac ich na kolanach nie zamierzam. nie podchodzili do sprawy powaznie.... chodz zapewniali ze powazni sa. Nie chcialem kolejnej powtorki z rozrywki jak ze Steinhartem.... a po takim kontakcie taka powtorka sie swiecila...Nie tak to mialo wygladac...Mam juz nagranego innego producenta ktory bez łaski wykonalby nam limitke ale nie bylo by to chrono tylko diver....swiss made....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a możesz się pochwalić tym producentem, z którym nie wyszło? Czy to nadal tajemnica?

Tak zachwalałeś tego producenta pisząc, że robi świetne zegarki, zrobił świetną limitkę dla innego forum, że jestem bardzo ciekaw co to jest...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tez chciałbym to wiedzieć.i chciałbym poznać tego nowego producenta.i cenę itd.choć akurat wole chrono...no ogólnie wiecej info o zegarku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz chyba możemy się dowiedzieć o kogo chodziło :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz chyba możemy się dowiedzieć o kogo chodziło :)

tak.

Hacher Uhren GMBH

chciałem wam przygotowac taką limitkę jak np. ta:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hacher to firma prowadzona tak naprawdę przez 2 osoby...i wyraźnie sobie nie radzą z ogarnięciem wszystkich klientów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czyżby taka moda u zachodnich sąsiadów jak w przypadku firmy, którą wymieniłeś jako pierwszą i która zaistniała na tym forum

tak czy siak szacun za wybór

koperta, mechanizm - świetne

tarcza do wymiany

ale nie ma nad czym się rozwodzić skoro nie dali rady - mówi się trudno i żyje dalej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czyżby taka moda u zachodnich sąsiadów jak w przypadku firmy, którą wymieniłeś jako pierwszą i która zaistniała na tym forum

tak czy siak szacun za wybór

koperta, mechanizm - świetne

tarcza do wymiany

ale nie ma nad czym się rozwodzić skoro nie dali rady - mówi się trudno i żyje dalej

cholerka, szkoda tego chrono - mi się podoba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zanosi się że 2012 nie wypali a już na pewno nie wypali w czasie...

Pozdrawiam
Piotrek

imageproxy1.jpg.39195932474b734d12bdf1ef8370670e.jpg 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.