Szlamfajer 32 #476 Napisano 19 Grudnia 2013 Drodzy Koledzy ( i nieliczne Koleżanki też)z zachwytem patrzę, jakie macie buty Rzadko się zdarzają mężczyźni w dobrych butach Ja sama mam hopla na tym punkcie, kupuję buty w ilościach hurtowych czasami, i mam problem, a mianowicie: niesamowicie niszczą mi się buty od prowadzenia auta - z tyłu na pięcie się zcierają A że wszystkie buty mam skórzane, to mi ich szkoda Czy macie na to jakiś sposób? ( zmiana butów wchodzi w grę latem, jestem handlowcem i dużo jeżdzę i niestety zimą za dużo czasu trzeba na to poświęcić ) Z góry dzięki za pomoc Agnieszka Moja małżonka ma ten sam problem. Nieco pomogła wymiana welurowych chodniczków na bardziej miękkie i "mechate", ale w przypadku damskich butów na obcasikach chyba nie da się całkowicie uniknąć tych przetarć, chyba, że ktoś przeprofiluje Ci podłogę w aucie. 0 [wysłane z mojego Atari 65XE] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aty3 12 #477 Napisano 19 Grudnia 2013 Moja małżonka ma ten sam problem. Nieco pomogła wymiana welurowych chodniczków na bardziej miękkie i "mechate", ale w przypadku damskich butów na obcasikach chyba nie da się całkowicie uniknąć tych przetarć, chyba, że ktoś przeprofiluje Ci podłogę w aucie.Kto to widział żeby prowadzić samochód w szpilkach!Moja małżonka ma kategoryczny zakaz;) 0 Cytryn i Gumiak naprawiają co kto nie umiał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onkyo05 0 #478 Napisano 19 Grudnia 2013 A takie coś, sobie sprawiłem Jako fan Depeche Mode w sumie spełniłem obowiązek w bardziej eleganckiej formie http://www.glany.com.pl/shop/pokaz_prod.php?id=111011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 387 #479 Napisano 19 Grudnia 2013 te chodaki - bardziej eleganckie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marceliboczar 1 #480 Napisano 19 Grudnia 2013 Ło matko, za jakie grzechy tak katować stopy..... I oczy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onkyo05 0 #481 Napisano 20 Grudnia 2013 (edytowane) Obaj nigdy nie chodziliście w butach marki STEEL skoro piszecie o katowaniu stopy Natomiast co do gustów podobno o nich się nie dyskutuje Ja zawszę wolę mieć na nodze kawał męskiego buta niż lansiarskie "wsuwki", "cwelki" czy jak tam zwał chodaki w wydaniu "lekkim". Pozdrawiam A propos to nie sa buty do garnituru ale jak pisałem elegancka odmiana solidnego "glana". Edytowane 20 Grudnia 2013 przez onkyo05 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 316 #482 Napisano 20 Grudnia 2013 Obaj nigdy nie chodziliście w butach marki STEEL skoro piszecie o katowaniu stopy Natomiast co do gustów podobno o nich się nie dyskutuje Ja zawszę wolę mieć na nodze kawał męskiego buta niż lansiarskie "wsuwki", "cwelki" czy jak tam zwał chodaki w wydaniu "lekkim". Pozdrawiam A propos to nie sa buty do garnituru ale jak pisałem elegancka odmiana solidnego "glana". Nazywasz to kawałem męskiego buta ? To koszmar nie but. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 387 #483 Napisano 20 Grudnia 2013 Ja zawszę wolę mieć na nodze kawał męskiego buta niż lansiarskie "wsuwki", "cwelki" czy jak tam zwał chodaki w wydaniu "lekkim". Pozdrawiam W tym kierunku (buntownika) o którym piszesz, to bardziej męskie byłyby poniższe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pavulon 2 #484 Napisano 20 Grudnia 2013 Z cały szacunkiem onkyo, ale wolę założyć wsuwki niż takie buty jak zaprezentowałeś - w ogóle do mnie one nie przemawiają. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kromeczka 12 #485 Napisano 20 Grudnia 2013 Bez urazy panowie, ale obie powyższe pary paskudne. Dobre glany nie są złe, ale te krótkie są okropne! I wierzcie mi patrzymy wam na buty - przede wszystkim czy są czyste, a dwa czy ładne A ja chyba całą zimę przechodzę w zamszowych Adidas'ach. Dobrze mi się w nich jeździ i wykonuje akrobacje w pracy, żeby zdobyć pudełka i nie wywalić paczek DHL'u 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marceliboczar 1 #486 Napisano 20 Grudnia 2013 Obaj nigdy nie chodziliście w butach marki STEEL skoro piszecie o katowaniu stopy Natomiast co do gustów podobno o nich się nie dyskutuje Ja zawszę wolę mieć na nodze kawał męskiego buta niż lansiarskie "wsuwki", "cwelki" czy jak tam zwał chodaki w wydaniu "lekkim". Pozdrawiam A propos to nie sa buty do garnituru ale jak pisałem elegancka odmiana solidnego "glana".Lansiarskie? Lans, to zwracanie na siebie uwagi. Te steele zwracaja tak, że bardziej się nie da. Dla mnie takie buty dyskwalifikuje też waga. A o gustach nie dyskutuję. Wyrażając opinię, że są straszne tylko prezentuję częściowo swój gust. No i nie mogę orzejść obojętnie gdy widzę pezymiotnik "eleganckie" przy takich trepach. Poza tym wszystko ok jak ktoś lubi, to nikt mu nie zabroni. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 316 #487 Napisano 20 Grudnia 2013 W tym kierunku (buntownika) o którym piszesz, to bardziej męskie byłyby poniższe Przykład pięknej patynacji. Mam takie double monki ale czarne, czy takie bym założył?Musiałbym zobaczyć jak prezentują się na nogach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #488 Napisano 20 Grudnia 2013 Moje 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pavulon 2 #489 Napisano 20 Grudnia 2013 New Rock'i ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #490 Napisano 20 Grudnia 2013 New Rock'i ? tak 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1316 #491 Napisano 21 Grudnia 2013 Miałem New Rocki w 97', zapłaciłem za nie 430zł i to był dla mnie kosmos wtedy. Niesamowite buty. Gdzieś jeszcze je mam, żadnych śladów używania. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pavulon 2 #492 Napisano 21 Grudnia 2013 Ja miałem jak chodziłem do podstawówki (8 klasa) - nie powiem - wyróżniałem się z tłumu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
proki1971 770 #493 Napisano 21 Grudnia 2013 Też kiedyś miałem, zwracałem na siebie uwagę na ulicy jak cholera Żona ma takie jeszcze do dzisiaj, wysokie kozaki, w takim stylu "motocyklowym" ale nie nosi . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #494 Napisano 21 Grudnia 2013 Są faktycznie świetne -wstyd się przyznać ale kiedyś w Warszawie zostałem potrącony przez auto na przejściu dla pieszych [gość rozmawiał przez telefon],a te buty pomogły mi "zdemontować "mu reflektory..... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #495 Napisano 21 Grudnia 2013 Dobrze,że nie miałeś przy sobie noża kuchennego 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klik Klak 14 #496 Napisano 22 Grudnia 2013 Przykro mi, ale w dziedzinie "butów na solidnej podeszwie zwracających uwagę" jesteście wszyscy na poziomie niskiego parteru.Buty na podeszwie które zwracają uwagę wyglądają tak:KJPS. Nie pytajcie skąd mam, jestem dżentelmenem i nie mówię źle o kobietachPS. Noszę. Raz do roku w prima aprilis, ale noszę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #497 Napisano 22 Grudnia 2013 Przykro mi, ale w dziedzinie "butów na solidnej podeszwie zwracających uwagę" jesteście wszyscy na poziomie niskiego parteru. Buty na podeszwie które zwracają uwagę wyglądają tak: KJPS. Nie pytajcie skąd mam, jestem dżentelmenem i nie mówię źle o kobietachPS. Noszę. Raz do roku w prima aprilis, ale noszę. Jesteś aktorem w antycznym greckim teatrze? 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zolw 1191 #498 Napisano 22 Grudnia 2013 Panowie żadna podeszwa nie równa się z bucikami które były modne ok 1997 i zwane były żelazkami najwyższa podeszwa miała chyba ze 30cm wysokości (były różne wysokości podeszwy) moda przyszła do Szczecina z Niemiec To były czasy jak dziewczyna 150cm wzrostu miała nagle 180cm a jak one w tym "człapały" co ciekawe była też męska odmiana i swojego czasu po tych butach można było poznać jak się jechało gdzieś w Polskę, że dany delikwent w tych papuciach jest ze Szczecina ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisp1 2815 #499 Napisano 29 Grudnia 2013 Dzisiaj kliknąłem Nike Tiempo 94 Dawno juz żadne buty tak mi sie nie spodobały Napisze wiecej jak dotrą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #500 Napisano 29 Grudnia 2013 Nie mój styl, aczkolwiek muszę przyznać, że naprawde bardzo ciekawe, gratuluję U mnie z nowości, to takie Asolo : 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach