Master Yoda 2171 #801 Napisano 13 Maja 2014 Panie Kolego, 47 wystarczy :P Tak myślałem To Ty po wodzie chodzić możesz marynarzu 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #802 Napisano 13 Maja 2014 No jutro wyjazd buuuu 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #803 Napisano 13 Maja 2014 No jutro wyjazd buuuu No ale chyba na lądzie miło spędzileś czas? -buty kupileś 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #804 Napisano 13 Maja 2014 Ja jest chłop, jak bym jakiś zegarek nabył, to pewno bym się cieszył. Ale buty ? Pies drapał. Jak patrze na te czubki, to wiem że wystarczy kila wieczornych wyjść "na piwko przy plaży" i trzeba będzie zamówić nowe 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #805 Napisano 13 Maja 2014 No jak po piwku ciągnione będzie to na pewno.... -czuby się zdzierają....Spokojnego rejsu. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M_Michal 9 #806 Napisano 14 Maja 2014 (edytowane) Czyli NB sprzedaje buty o różnej jakości wykonania - w zależności jaka partia się trafi - chińska czy US/GB? Jak dla mnie dosyć dziwna polityka, chyba że się z tym nie kryją i chińskie rzuty są w lepszych cenach (ale to i tak trochę dziwne by było, bo deprecjonuje markę). Nie dokładnie. New Balance to jedna z ostatnich firm (masowych), która składa buty w USA. W Chinach i innych krajach, które produkują obuwie, są wykonywane materiały, które następnie są wysyłane do USA i tam są już szyte buty. Mniej więcej. Edytowane 14 Maja 2014 przez M_Michal 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #807 Napisano 14 Maja 2014 W USA jest składane na pewno 1300, co jeszcze nie pamiętam. 1500, 576 i 577 są angielskie. Reszta (około 75%) to Chiny i Wietnam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 588 #808 Napisano 14 Maja 2014 One są przewiewne czy raczej średnio ?? Średnio. 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4351 #809 Napisano 14 Maja 2014 Jash: byłem sprawdziłem i mają modele UK. Kilka par ale będą sukcesywnie spływać kolejne.Ceny jak na stronie NB jak co. 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #810 Napisano 14 Maja 2014 Dzięki Piotrek za info, trzeba będzie się wybrać choć nie ukrywam, że czaję się na niebiesko-żółte 1300 USA 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirkozi 12 #811 Napisano 14 Maja 2014 Czyli NB sprzedaje buty o różnej jakości wykonania - w zależności jaka partia się trafi - chińska czy US/GB? Jak dla mnie dosyć dziwna polityka, chyba że się z tym nie kryją i chińskie rzuty są w lepszych cenach (ale to i tak trochę dziwne by było, bo deprecjonuje markę). Jak dla mnie NB (a przynajmniej te, które widziałem) są robione na jedno, nomen omen, kopyto. Jak komuś nie podchodzi takie wzornictwo, to będzie ciężko coś dla siebie znaleźć (ja np. nie lubię takiego sposobu wykańczania podeszwy z przodu - "nawijania" na palce). U mnie ostatnio powrót do modelu, który jakieś 20 lat temu nosiłem w podstawówce: O to to, też preferuję takie tenisówkowate, a nie biegówki. Adidas ma w tej kategorii tyle genialnych modeli, że ciężko wybrać faworyta. Od dłuższego czasu chodzę w Busenitzach Pro: Mają 2 minusy niestety, czyli sporo ważą (zapewne wina grubej gumowej podeszwy) oraz gruba wyściółka przez co na ciepłe lato się nie nadają. Na to co mamy teraz, czyli te 10-15 stopni są idealne. Próbuję znaleźć bordowe albo niebieskie Busenitze, ale teraz jest to już chyba niemożliwe :/ Może kiedyś wznowią. Ideały jak dla mnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domurst 2 #812 Napisano 14 Maja 2014 Też wolę ten klimat. Ja zajeżdżam w tej chwili takie Samby: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Deco79 5 #813 Napisano 14 Maja 2014 No to i ja się pochwalę co kupiłem: Ecco Biom Train: Ecco Natural Motion:i i na cardio - Nike Air Icarus(+) 0 Seiko: 6105-8110, SBDX001, 7549-7000Citizen: 62-6198, SATELLITE WAVE AIR CC1054 56E, Signature Collection Grand Classic NB0046-51L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #814 Napisano 14 Maja 2014 @sirkozi - kolorowych Busenitzów poszukaj na forum SHC. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4351 #815 Napisano 14 Maja 2014 Dzięki Piotrek za info, trzeba będzie się wybrać choć nie ukrywam, że czaję się na niebiesko-żółte 1300 USA Spoko Jacku. Widziałem w zeszłym tygodniu 1300 USA w salonie NB w Krakowie i jakoś mnie nie powaliły. Strasznie "kapciowate" i luźne były ale trzeba obadać by sobie zdanie wyrobić. A jeszcze pytanie odnośnie NB: oni te brytyjskie modele to jakoś tak bardzo rotują czy modele są raczej stałe i tylko się zmieniają wraz ze zmianą kolekcji na nową? 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BeKSa88 0 #816 Napisano 14 Maja 2014 Busenitz Pro to jest to Super obuwie! teraz obecnie mam co innego ale też preferuję taki klimat - minus ze sa zamszowe niemalże wszystkie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morion 2176 #817 Napisano 14 Maja 2014 Ja sobie takie ostatnio kupiłem. 0 Lubię zegarki nosić. ////// VVorldVVithoutEnd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablos_ 16 #818 Napisano 15 Maja 2014 Czarnych samb to ja już miałem z 5 par Teraz dla odmiany takie coś kupiłem, choć do samb pewnie znowu wkrótce wrócę (niestety ostatnie sezony to boom na trampki, szczególnie retro, a co za tym idzie, coraz trudniej znaleźć coś w fajnych cenach). Też kupiłem ten model na wiosnę (Mexico 66) i są świetne. Poza tym NB 420 ale strasznie niewygodne się okazały. 410 nie czułem na nodze, 420 o wiele gorsze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AdamB #819 Napisano 15 Maja 2014 (edytowane) Morion co to za model? Edytowane 15 Maja 2014 przez AdamB 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morion 2176 #820 Napisano 15 Maja 2014 Morion co to za model? Artillery As Low 0 Lubię zegarki nosić. ////// VVorldVVithoutEnd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AdamB #821 Napisano 15 Maja 2014 Thx 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LMed 111 #822 Napisano 15 Maja 2014 Koledzy , na litość boską , przecież to co pokazujecie na ostatnich kilku stronach to nie są buty . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LMed 111 #823 Napisano 15 Maja 2014 Nie jestem od oświecania . Pokazujecie obuwie sportowe - często nadużywane ( moim zdaniem oczywiście ) . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #824 Napisano 15 Maja 2014 (edytowane) Nie jestem od oświecania . Pokazujecie obuwie sportowe - często nadużywane ( moim zdaniem oczywiście ) .No i w czym problem?'że sportowe,czu oco chodzi? Jak znam forum to zaraz się okaże że jedyne prawdziwe buty to ROLEXY:-) :-) :-) :-)I musimy do nich dorosnąć...... Edytowane 15 Maja 2014 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 12858 #825 Napisano 15 Maja 2014 Pewnie, że to są buty. Do biegania,a że bieganie ostatnio w kraju modne... ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach