pawel007 4523 #2551 Napisano 6 Stycznia 2017 Panowie, czy miał ktoś do czynienia z obuwiem marki Palladium?Mam pallabrousy- zaj..sty design- roboczy. Bardzo wygodne obuwie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #2552 Napisano 7 Stycznia 2017 Butów mam ok 100 par, także żadnych nie noszę non stop. Ale te konkretne, które kupiłam, wyglądają ok - w sensie skóry. Chyba je zostawię, kosztowały z rabatem 350 zł.Robi wrażenie taki wynik 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 147 #2553 Napisano 7 Stycznia 2017 Takie massimo dutti w fajnej cenie 200zl dzis trafiłem Wysłane z Tapatal za pomocą telefonu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81273 #2554 Napisano 7 Stycznia 2017 Pawle, w którym MD? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 147 #2555 Napisano 7 Stycznia 2017 Arkadia Wysłane z Tapatal za pomocą telefonu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81273 #2556 Napisano 7 Stycznia 2017 (edytowane) Dzięki, jutro podjadę.I gratuluję fajnych brogsów. Edytowane 7 Stycznia 2017 przez sanik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4523 #2557 Napisano 7 Stycznia 2017 A do mnie następne palladium jada...zza oceanu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
proki1971 769 #2558 Napisano 18 Stycznia 2017 Panowie. Jakby ktoś był zainteresowany to wrzuciłem na bazarku do sprzedania rewelacyjne trzewiki Loake Hyde Black z kolekcji 1880, rozm. 42 Mam jeszcze także nowe double monki Alkfred Sargent, brązowe, rozm. 42 z zakupu seconds. Nowe kosztują z przesyłką z Herringshoes ponad 2,2 tyś a u mnie za 1,3 tyś. Zapraszam.ok. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darraz 1 #2559 Napisano 18 Stycznia 2017 Mam pallabrousy- zaj..sty design- roboczy. Bardzo wygodne obuwie. Jeżeli buty "inspirowane" tymi spod marki Palladium mogą być dobrze wykonane i super wygodne (mam od roku te z linku poniżej) to oryginały pewnie je przewyższają. Nie zależało mi na marce - zdecydowanie warto było je kupić:https://www.aliexpress.com/item/ZNPNXN-2015-New-Autumn-Men-Women-Boots-Solid-Fashion-Outdoor-Ankle-Boots-Casual-Brand-Lace-Up/32495056343.html?spm=2114.13010608.0.0.noCxh5 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #2560 Napisano 18 Stycznia 2017 Panowie, jakiś sposób na odświeżenie wnętrza obuwia? Moje double monki gyw z zewnątrz, po roku wyglądają jak nowe, ale w środku już niestety nie. Czy w butach gyw, można ten skórzany środek wymienić, jakie to koszty? Ewentualnie jakiś domy sposób, ale sprawdzony. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 300 #2561 Napisano 18 Stycznia 2017 Panowie, jakiś sposób na odświeżenie wnętrza obuwia? Moje double monki gyw z zewnątrz, po roku wyglądają jak nowe, ale w środku już niestety nie. Czy w butach gyw, można ten skórzany środek wymienić, jakie to koszty? Ewentualnie jakiś domy sposób, ale sprawdzony. Zapytaj o to na forum but w butonierce.Wiem że podeszwy się wymienia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #2562 Napisano 19 Stycznia 2017 Podeszwy to i ja wiem, ale bardziej chodzi mi o środek, bo podeszwa też jak nowa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #2563 Napisano 19 Stycznia 2017 Zapytaj o to na forum but w butonierce.Wiem że podeszwy się wymienia.Trzeba się zarejestrować , a to kolejne ciekawe forum , kolejna możliwa pasja itd Podeszwy to i ja wiem, ale bardziej chodzi mi o środek, bo podeszwa też jak nowa.Zapytaj Filipa. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #2564 Napisano 19 Stycznia 2017 Mam tam konto, ale skoro i tu są znawcy tematu to pytam tutaj Zapytam w sklepie, w którym kupiłem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #2565 Napisano 19 Stycznia 2017 Wiem , widziałem Twoje posty 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #2566 Napisano 19 Stycznia 2017 Dzwoniłem do sklepu, ponoć nie powinno być problemu, ale muszę im wysłać obuwie i wtedy powiedzą co i jak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RoKoKo 541 #2567 Napisano 25 Stycznia 2017 Po 5 latach moje garniturowe buty wymagają wymiany. Jakieś ciekawe propozycje?Garnitur granatowy Tokyo - 2 Bytom. Szukam wygodnych klasycznych bytów, w których po kilku godzinach na imprezie/weselu/etc nie będę miał ochoty wywalić ich za okno (coś w stylu ecco inrington). ktoś? coś? fajnie jakby była szansa przymierzenia - Gdańsk/3miasto. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirkozi 12 #2568 Napisano 25 Stycznia 2017 We Wrzeszczu masz sklep http://klasycznebuty.pl/ Na miejscu pewnie doradzą. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drake 90 #2569 Napisano 25 Stycznia 2017 Wpadły mi w oko monki firmy Magnanni , firma ma ciekawe wzory i spory wybór tego typu obuwia . Kojarzycie czy można kupić ich produkty w Polsce ? http://www.magnanni.com/shop/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pionier 468 #2570 Napisano 25 Stycznia 2017 Można kupić na zalando lub w Warszawie u Macaroni Tomato 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 300 #2571 Napisano 25 Stycznia 2017 Magnnani jest ok, ale niektóre buty przeginają.Myślę że w tej cenie jest duża konkurencja.Wrzuć jakie chcesz kupić to ocenimy i damy alternatywy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drake 90 #2572 Napisano 25 Stycznia 2017 Magnnani jest ok, ale niektóre buty przeginają.Myślę że w tej cenie jest duża konkurencja.Wrzuć jakie chcesz kupić to ocenimy i damy alternatywy. Rozglądam sie za brązowymi monkami z pojedyńczym ewentualnie z podwójnym paskiem , raczej nie gładkie tylko z wzorem http://www.magnanni.com/shop/villar-cognac http://www.magnanni.com/shop/mani-tabaco-grey 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 300 #2573 Napisano 25 Stycznia 2017 Za tą cenę, masz niesamowity wybór.Te pierwsze nic ciekawego, drugie lepsze.Rozważ Yanko, Meermin, Septemier Larguer, Markowski. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Loczki 0 #2574 Napisano 25 Stycznia 2017 (edytowane) poszukuje jakiegoś sklepu wyprzedażowego z butami Sneakers cnc costume national . Może ktoś coś ? Edytowane 25 Stycznia 2017 przez Loczki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drake 90 #2575 Napisano 25 Stycznia 2017 Za tą cenę, masz niesamowity wybór.Te pierwsze nic ciekawego, drugie lepsze.Rozważ Yanko, Meermin, Septemier Larguer, Markowski. Znam ofertę Yanko i Meermin , nie mają monków z ozdobnymi wzorami , dwie pozostałe firmy wymienione przez Ciebie także 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach