Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Rekomendowane odpowiedzi

Otmęty to w latach 80tych mocno popularne w NL wyższe welury tzw laarzeny lub deserty

Kosztowały połowę co clarksy i były dwa razy trwalsze ale zniknęły

tapatalked

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taki chwali post, bo dzisiaj akurat wskoczyły na nogi, a rzeczywiście z racji tego jak rzadkie i ile warte są te cichobiegi, nie noszę ich zbyt często :) klejnot kolekcji AF1xTiffany :) 

IMG_1012.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

🎵 ...może nie były tanie, za to były brzydkie... 🎵.

Kolejne barefooty, tym razem do pomykania po biurze. Jak na razie bardzo wygodne.

20250331_140346.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A u mnie uzaleznienie od Air Jordanów 1, niczym od kotleta z ziemniakami. Kolejna para, tym razem jakieś kremówki, niby inspirowane Nigerią.

Air Jordan 1 Retro High OG Craft "Vibrations Of Naija". W porównaniu do innych, delikatnie lepsze i ciekawesze materiały.

20250401_161219.jpg

20250401_161342.jpg

ng6mnrm.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 12.03.2025 o 08:26, o.m.e.g.a napisał(-a):

20250312_101919.jpg

Co to za buty?

Czy one są względnie szerokie w palcach?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie kapciuszki wpadły. 

Bardzo wygodne.

2123593656_Zrzutekranu2025-04-6o01_19_44.thumb.png.1114b0514b16e436ec4d43bee8c59e94.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
20 godzin temu, dyndun napisał(-a):

Co to za buty?

Czy one są względnie szerokie w palcach?

Tricker's Bourton kopyto/last 4444

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
W dniu 1.04.2025 o 16:31, MasterMind napisał(-a):

A u mnie uzaleznienie od Air Jordanów 1, niczym od kotleta z ziemniakami. Kolejna para, tym razem jakieś kremówki, niby inspirowane Nigerią.

Air Jordan 1 Retro High OG Craft "Vibrations Of Naija". W porównaniu do innych, delikatnie lepsze i ciekawesze materiały.

20250401_161219.jpg

20250401_161342.jpg

Kupowałem buty do biegania Nike. 

Ściągnąłem aplikację Nike. W niej są powiadomienia co tydzień o nowych modelach butów w tym Jordanów.

Ależ tego tłuką.

Edytowane przez Remy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest w czym wybierać, przebierać. Mimo wszystko większość premier z kategorii Jordan High szybko się wyprzedaje do zera, bo rynek wtórny (prywatnych handlarzy) wykupuje całą rozmiarówkę i później ją sprzedaje z zyskiem na zasadzie - nie ma w sklepie, znajdziesz u mnie :) Trochę to ostatnio siadło i niektóre modele czasem dłużej wiszą w oficjalnej sprzedaży, ale dalej nie jest tak, że można dowolną premierę bez problemu sobie nabyć w cenie z metki.

ng6mnrm.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, MasterMind napisał(-a):

Jest w czym wybierać, przebierać. Mimo wszystko większość premier z kategorii Jordan High szybko się wyprzedaje do zera, bo rynek wtórny (prywatnych handlarzy) wykupuje całą rozmiarówkę i później ją sprzedaje z zyskiem na zasadzie - nie ma w sklepie, znajdziesz u mnie :) Trochę to ostatnio siadło i niektóre modele czasem dłużej wiszą w oficjalnej sprzedaży, ale dalej nie jest tak, że można dowolną premierę bez problemu sobie nabyć w cenie z metki.

Zgadza się. Na szczęście jest też tak, że niektóre modele i to w całkiem fajnych kolorystykach, można bez wielkiego problemu dostać w cenie poniżej retail. Ja tak nabyłem dwie parki High OG 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No te moje ostatnie nabyłem za połowę ceny retail, więc można powiedzieć, że "okazja". Te High OG "Black toe" udało mi się kupić na sklepie Nike za retail (swoją drogą gratulacje zakupu, bo to naprawdę fajna wersja ;) )

ng6mnrm.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadza się, takie Jordany 1 przed …Jordanami 1 😉 Do tego fajne pudełko, papier ze zdjęciami (szkicami) i napis z boku jednego buta. Model trochę niedoceniony, purystom przeszkadza brak „skrzydeł”, a to przecież bardzo porządnie wykonane Jordany, co niestety dziś nie jest takie oczywiste. Teraz Chiny w natarciu, także w obuwiu (mam tu na myśli buty do kosza), a po tym, jak kupiłem Anta Kai 1, to dochodzę do wniosku, że jakościowo te Anty zjadają Nike na śniadanie. No, może poza 4, 5 i 6 Kobe, ale z ich dostępnością w regularnej sprzedaży jest licho… 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to jeszcze moje pierwsze w życiu Stan Smithy i z tej okazji w wersji Lux :D

Stan Lux.jpg

ng6mnrm.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej nie chodze w sportowych butach.
Dlatego od 5 lat, bardzo rzadko, tuptam w takich bucikach.

To bardzo udany owoc współpracy Adidasa z brytyjską Fox Brothers & Co Ltd, znaną z produkcji luksusowych tkanin wełnianych.

Wiem, słabo się robi bo wszędzie Samby, gdzie się nie obejrzysz, Samby.

Na szczęście tych tweedowych jeszcze nie spotkałem [samba Fox Tweed Simple Brown].

d9d4acbe4cc361140c23ec48a553cc30.jpg

Wysłane z mojego SM-A556B przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do  mnie wczoraj przyszły Meindl Defence Desert - albo jak kto woli buty tropikalne WS 😬.  Wyglądają podobnie do starych Lowa Elite Desert - te niestety rozpadły się- wiec tych nie będę oszczędzał w górach 😄. Porządnie wykonane ale nie za lekkie 870 g. w rozm 46. 

20250409_211354.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, MasterMind napisał(-a):

No to jeszcze moje pierwsze w życiu Stan Smithy i z tej okazji w wersji Lux :D

Stan Lux.jpg

Stany sa fajne, moj podstawowy but. Mam kilka par w roznych kolorach i wykonczeniem. Bedziesz zadowolony. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 9.04.2025 o 21:28, łowca napisał(-a):

Do  mnie wczoraj przyszły Meindl Defence Desert - albo jak kto woli buty tropikalne WS 😬.  Wyglądają podobnie do starych Lowa Elite Desert - te niestety rozpadły się- wiec tych nie będę oszczędzał w górach 😄. Porządnie wykonane ale nie za lekkie 870 g. w rozm 46. 

20250409_211354.jpg

I trochę do Löwa Breacher 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma ktoś może obuwie Mammut i może się wypowiedzieć odnośnie rozmiarówki? Zakładam, że pomiędzy poszczególnymi modelami tez może być różnie - idealnie jakby miał ktoś Ducan Low. 

Na stronie Mammut jak wybieram, że noszę NB 45, to pokazuje, żeby wybrać 44 2/3. Ale na niektórych stronach z obuwiem widnieje przy nich "Rozmiarówka zaniżona, zalecamy wybór większego rozmiaru".  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
21 hours ago, RoKoKo said:

Ma ktoś może obuwie Mammut i może się wypowiedzieć odnośnie rozmiarówki? Zakładam, że pomiędzy poszczególnymi modelami tez może być różnie - idealnie jakby miał ktoś Ducan Low. 

Na stronie Mammut jak wybieram, że noszę NB 45, to pokazuje, żeby wybrać 44 2/3. Ale na niektórych stronach z obuwiem widnieje przy nich "Rozmiarówka zaniżona, zalecamy wybór większego rozmiaru".  

Cześć, używam Ducan II High GTX Men i mam rozmiar 46 2/3, a biegam w NB 1080 rozm. 46,5. W obu butach mam zakłądany komforotowy luz. Stope mam wąska z wysokim podbiciem. 

Moze Ci to jakoś pomoże...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Sisqo napisał(-a):

Cześć, używam Ducan II High GTX Men i mam rozmiar 46 2/3, a biegam w NB 1080 rozm. 46,5. W obu butach mam zakłądany komforotowy luz. Stope mam wąska z wysokim podbiciem. 

Moze Ci to jakoś pomoże...

Dziękuję. W sumie wychodzi na to, że brać 44 2/3 i powinno być ok. Ale życie zweryfikuje. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
22 hours ago, o.m.e.g.a said:

20250413_102903~2.jpg

"Łykałbym" takie ale czekoladowe 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi