Remy 299 #4201 Napisano 2 Lipca 2018 Do tych butów powyżej to jeansy leginsy lub spodnie ze ściągaczem na dole nogawek? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2442 #4202 Napisano 2 Lipca 2018 Pewnie mozna i tak, na pewno nie pasuja do garnituru. Ja zakladam albo dres albo zwykle jeansy, a czasem kupuje buty ktore potem stoja na polce bo jednak do niczego mi nie pasuja. To troche jak z zegarkami 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #4203 Napisano 2 Lipca 2018 Wczoraj próbowałem przymierzyć air force mid czyli z rzepem ale nie udało się, za wąskie wejście, a ja mam za wysokie podbicie. Także zostają tylko low. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1947 26 #4204 Napisano 2 Lipca 2018 Musisz je dobrze rozsznurować. Mam wysokie podbicie i bez tego ani rusz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
łowca 337 #4205 Napisano 4 Lipca 2018 Chłopaki, nie znam się na sportowych butach- ale poszukuję takich Nike SFB Jungle Boots - może ktoś gdzieś w PL takie spotkał ? Nie wiem skąd i jak je zdobyć .... http://www.nikenewsfootballcleats.com/nike-boots-TT69632.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2442 #4206 Napisano 4 Lipca 2018 Mysle, ze moze byc ciezko. Ja ich nigdzie nie widzialem, mozesz spytac na fb na grupie NIKE KICKS PL moze ktos ma albo gdzies widzial. 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #4207 Napisano 4 Lipca 2018 Ja mam właśnie czarne, krótkie i noszę je jesień/zima/wczesna wiosna. Jak nogawka opiera się na bucie to wygląda to ok. Jeszcze takie mam te są cienkie tylko zamsz bez grubej wyściółki w środku, w lecie lepiej się spisują a jak znajde gdzies w dobrej cenie to jeszcze sobie kupie te: Sent from my iPhone using Tapatalk Czy przy pierwszym założeniu Air Force nie macie odczucia, że pięta jest niestabilna ze względu na sztywną podeszwę i unosi się do góry? 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
the_stickman 49 #4208 Napisano 4 Lipca 2018 Mi trochę stopa lata ogólnie w tym bucie, bo jest szeroki, a moja stopa dość wąska. Nie przeszkadza mi to specjalnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2442 #4209 Napisano 4 Lipca 2018 To zalezy, jak chodze w rozwiazanych to lata jak zawiaze to jest ok 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandit 1071 #4210 Napisano 4 Lipca 2018 urlopowe trzewiki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemo2xx 33 #4211 Napisano 4 Lipca 2018 (edytowane) urlopowe trzewiki Nabyłem ostatnioDla mnie mega wygodne Edytowane 5 Lipca 2018 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
łowca 337 #4212 Napisano 5 Lipca 2018 Ponownie proszę Was o pomoc - znalazłem swoje wypatrzone buty w takim sklepie "idgarin.com"- ale coś podejrzanie wygląda, może ktoś coś słyszał o nim, czy to ściema tylko ? Z góry dzięki wszystkim 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #4213 Napisano 5 Lipca 2018 Ściema Google Pixel 2 | Tapatalk Pro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
łowca 337 #4214 Napisano 5 Lipca 2018 Dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony.m 2128 #4215 Napisano 5 Lipca 2018 Ja z tego typu wolę Etnies Scout- mega fajnie się noszą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandit 1071 #4216 Napisano 5 Lipca 2018 Jeszcze takie kurier przywiózł... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #4217 Napisano 5 Lipca 2018 Nie mogłem sie zdecydować... Białe zostają. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 280 #4218 Napisano 5 Lipca 2018 U mnie jak jesień to między innymi Delta Force... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spy 46 #4219 Napisano 19 Lipca 2018 A mi takie udało się ostatnio upolować. Język wypełniony puchem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 299 #4220 Napisano 20 Lipca 2018 A mi takie udało się ostatnio upolować. Język wypełniony puchem. Rozważałem zakup białych z dodatkowymi wstawkami większymi/mniejszymi i stwierdziłem że minimalizm w tym zakresie będzie najlepszy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spy 46 #4221 Napisano 20 Lipca 2018 (edytowane) Całe białe też mogą być fajne. Są jeszcze z czerwonymi wstawkami. Chociaż z czarnymi podobają mi się najbardziej. Edytowane 24 Lipca 2018 przez spy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
łowca 337 #4222 Napisano 24 Lipca 2018 A ja na lato sobie sprawiłem Nike SFB , bardzo lekkie w wygodne, zostaje tylko sprawdzić czy wytrzymałe. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
msokol19 132 #4223 Napisano 24 Lipca 2018 Ja mam kolejne customy od Bartka (@bacustoms_art). Tym razem inspirowane witrażami fromborskimi Nike Cortez Poprzednie Superstary noszą się świetnie, potwierdzam jakość i trwałość dla tych którzy pytali. Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 299 #4224 Napisano 24 Lipca 2018 Rewelacja.Jak ktoś znany wrzuci zdjęcie tak pomalowanych butów na swoje social media, nie opędzi się od klientów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
msokol19 132 #4225 Napisano 24 Lipca 2018 Rewelacja.Jak ktoś znany wrzuci zdjęcie tak pomalowanych butów na swoje social media, nie opędzi się od klientów.Nie jestem gwiazdą wielką, ale i tak kilku moich znajomych już się pytało. I zwracają uwagę na ulicy. Spotkałem się z sytuacjami, że ktoś podchodzi i pyta skąd i jak Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach