Remy 301 #6376 Napisano 14 Sierpnia 2023 33 minuty temu, vvv napisał(-a): Też poluję na jakieś NB 1500 ale ceny chore, w outletach za granicą pojawiają się po 150-170euro ale kolorystyki i rozmiarówka wybrakowana Ostatnim ciekawym modelem serii 1500 w ofercie NB Poland był ten powyższy. Bodaj w roku 2019 buty kosztowały 1049zł i rozeszły się dość szybko. Obecna cena 1049 - 1149zł może się wydawać wysoka ale co to przy cenach limitowanych (i dyskusyjnych co do urody) modeli Nike czy Adidas. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84689 #6377 Napisano 16 Sierpnia 2023 W dniu 14.08.2023 o 17:53, zegarkowo_rowerowo napisał(-a): Klasyka 😉 Kiedy Ty to nosisz ??? 1 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1540 #6378 Napisano 25 Sierpnia 2023 Jak są dostępne bez problemu to trzeba brać Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zegarkowo_rowerowo 5433 #6379 Napisano 29 Sierpnia 2023 Kolejny klasyk z lat 90tych XX wieku, czyli Nike Air Max Penny 2 😉 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 4608 #6380 Napisano 29 Sierpnia 2023 Dostałem dropa 350 dark salt i cholera sa za małe :(( zawsze mialem 46 a tym razem sa jeszcze mniejsze. Ktos mial taki problem z ta limitką czy mi sie coś ze stopami stało? 🤦🏻♂️ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1540 #6381 Napisano 29 Sierpnia 2023 mam salt-y z poprzedniego dropa i rozmiar mam ten sam co w innych yeezach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 4608 #6382 Napisano 30 Sierpnia 2023 cholera, to nie wiem co jest grane, moze mi na strosc stopa urosla 🤦♂️ 🤪 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1540 #6383 Napisano 30 Sierpnia 2023 3 godziny temu, Valygaar napisał(-a): cholera, to nie wiem co jest grane, moze mi na strosc stopa urosla 🤦♂️ 🤪 tutaj masz dostępne o pół nr większe https://warsawsneakerstore.com/adidas-yeezy-boost-350-v2-mx-dark-salt-id4811.html 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
o.m.e.g.a 491 #6384 Napisano 31 Sierpnia 2023 zero plastiku - makaaaabra!! 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20417 #6385 Napisano 31 Sierpnia 2023 Dziś w sklepie za pół ceny😁 trafiłem takie leciutkie Keeny 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4337 #6386 Napisano 1 Września 2023 13 godzin temu, o.m.e.g.a napisał(-a): zero plastiku - makaaaabra!! Dobry melanż musiał być 1 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 4608 #6387 Napisano 3 Września 2023 No i są 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b_easy 867 #6388 Napisano 3 Września 2023 Panowie. Może wiecie gdzie w Poznaniu podzelować AF1. Córka ma przypadłość do Heel Drag’u a szkoda wyrzucić, ew z innego miasta jeśli to ekspert w sneakersach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6269 #6389 Napisano 4 Września 2023 W dniu 3.09.2023 o 16:33, b_easy napisał(-a): Panowie. Może wiecie gdzie w Poznaniu podzelować AF1. Córka ma przypadłość do Heel Drag’u a szkoda wyrzucić, ew z innego miasta jeśli to ekspert w sneakersach. Trochę od innej strony, ale skoro ma takie skłonności to może warto pomyśleć o wkładkach korekcyjnych? Brat miał z tym ogromne problemy za dzieciaka, dwa lata z wkładkami i przeszło, a to, że źle stawiał stopy generowało też inne problemy jak choćby bóle głowy. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 7624 #6390 Napisano 7 Września 2023 (edytowane) Moje i małżonki sufiksy na łażenie po pagórkach: Meindl Top Trail GTX Scarpa Mojito Trail GTX Kolory trochę marne, ale nie było wyboru w odpowiednich rozmiarach. 😑 No ale wydają się całkiem wygodne - okaże się po kilku godzinach chodzenia, czy nadal tak będzie. Po pierwszych oględzinach Scarpy wydają się dokładniej wykonane. Edytowane 7 Września 2023 przez machlo 1 FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #6391 Napisano 9 Września 2023 Macie sprawdzone sposoby na wybielanie białej podeszwy, konkretnie chodzi o boki, nie o cześć ktora sie styka z podłożem?Moje białe Air Force 1 wybielałem wodą utlenioną 18% w kremie. Efekt super, ale tylko na tydzień, dwa. Potem z powrotem robią się żołte.Wysłane z mojego SM-G780G przy użyciu Tapatalka 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67299 #6392 Napisano 9 Września 2023 Brudne buty trzeba myć tak samo, jak brudne samochody. Szczotka + szare mydło, następnie do pralki. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
facecik 4456 #6393 Napisano 9 Września 2023 5 godzin temu, Diego04 napisał(-a): Moje białe Air Force 1 wybielałem wodą utlenioną 18% w kremie. Efekt super, ale tylko na tydzień, dwa. Potem z powrotem robią się żołte. Bo białe podeszwy takie już są, brudzą się i tyle. Dwa tygodnie to i tak dużo. Ja używam takiego zajzajeru i też na długo nie starcza. Przy czym nie mogę powiedzieć, że pojawia się żółć, po prostu robią się szare od kurzu i brudu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #6394 Napisano 9 Września 2023 4 godziny temu, facecik napisał(-a): Bo białe podeszwy takie już są, brudzą się i tyle. Dwa tygodnie to i tak dużo. Ja używam takiego zajzajeru i też na długo nie starcza. Przy czym nie mogę powiedzieć, że pojawia się żółć, po prostu robią się szare od kurzu i brudu. Złym myjesz 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #6395 Napisano 9 Września 2023 Macie sprawdzone sposoby na wybielanie białej podeszwy, konkretnie chodzi o boki, nie o cześć ktora sie styka z podłożem?Moje białe Air Force 1 wybielałem wodą utlenioną 18% w kremie. Efekt super, ale tylko na tydzień, dwa. Potem z powrotem robią się żołte.Wysłane z mojego SM-G780G przy użyciu TapatalkaNieprecyzyjnie się wyraziłem. Chodzilo mi o wybielenie zżólknietych podeszw. Nie chodzi o zwykle zabrudzenie.Jak na zdjęciu.Wysłane z mojego SM-G780G przy użyciu Tapatalka 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3940 #6396 Napisano 9 Września 2023 26 minut temu, Diego04 napisał(-a): Nieprecyzyjnie się wyraziłem. Chodzilo mi o wybielenie zżólknietych podeszw. Nie chodzi o zwykle zabrudzenie. Jak na zdjęciu. Wysłane z mojego SM-G780G przy użyciu Tapatalka Zostaw takie, wyglądają vintydżowo. Niektórzy producenci specjalnie zestawiają taką podeszwę w jasnym bucie. Ty masz oryginalną patynę .;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8358 #6397 Napisano 9 Września 2023 Moja żona płaci jakieś chore pieniądze za buty, które prosto ze sklepu wyglądają jakby były lekko brudne lub jak moje po graniu w kosza na boisku pokrytym kurzem, tak więc zgadzam się z przedmówcą 😁. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4337 #6398 Napisano 11 Września 2023 W dniu 9.09.2023 o 11:35, Diego04 napisał(-a): Macie sprawdzone sposoby na wybielanie białej podeszwy, konkretnie chodzi o boki, nie o cześć ktora sie styka z podłożem? Moje białe Air Force 1 wybielałem wodą utlenioną 18% w kremie. Efekt super, ale tylko na tydzień, dwa. Potem z powrotem robią się żołte. Wysłane z mojego SM-G780G przy użyciu Tapatalka Wy7ślij do SneakerBoyz na renowacje Chłopaki są mega specjalistami 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 4608 #6399 Napisano 11 Września 2023 W dniu 9.09.2023 o 23:00, beniowski napisał(-a): Moja żona płaci jakieś chore pieniądze za buty, które prosto ze sklepu wyglądają jakby były lekko brudne lub jak moje po graniu w kosza na boisku pokrytym kurzem, tak więc zgadzam się z przedmówcą 😁. W tym klimacie sytuacja dosłownie sprzed kilku godzin: odbieram z pralni chemicznej kurtkę. Dwustronna bomberka przywleczona z Italii, uwielbiam, mam ją od kilku lat i często noszę. Z jednej strony jest niebieska opalizująca w granat, gładka, z drugiej czarna z dużym haftem na plecach. Zazwyczaj chodzę w tej czarnej na wierzchu. W każdym razie zapomniałem kobiecie powiedzieć zdanie wyjaśnienia, bo to niebieskie jest o tyle nietypowe, że ma takie vintydżowe przytarcie na czarno w okolicach karku, sciągaczy w pasie i przy rękawach. I ta babeczka mnie dziś przeprasza od samych drzwi, że trzy razy poprawiały kurtkę, ale nie udało się CAŁKIEM tych zabrudzeń usunąć... Najpierw mnie lekko ścięło, że mi zepsuły ulubioną szmatę, ale potem obejrzałem i jest OK. Trochę się pośmialiśmy, a kobietka stwierdziła, że już dawno niczego nowego się tu nie nauczyła. Do tej kurtki 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brtsz3t 325 #6400 Napisano 11 Września 2023 W dniu 9.09.2023 o 22:14, Diego04 napisał(-a): Nieprecyzyjnie się wyraziłem. Chodzilo mi o wybielenie zżólknietych podeszw. Nie chodzi o zwykle zabrudzenie. Jak na zdjęciu. Wysłane z mojego SM-G780G przy użyciu Tapatalka Ja już trochę par takich air force'ów w życiu zajechałem i jednoznacznie śmiem twierdzić iż trzeba je kupować poprzez "nike by you", niegdyś "nike id" , co prawda są trochę droższe (Ok 100-150 zł) ale jakość materiałów i wykonania jest tego warta(zupełnie inna jakość skóry(nawet kolor bieli jest inny -nie tak sztucznie biały), ta guma tez jest inna, tak szybko nie żółknie(i nie aż tak). Po prostu widać różnicę, a jak masz ochotę to możesz mieć na nich swoje inicjały lub np. Szczęśliwe liczby polecam kiedyś spróbować! Pozdrowienia! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach