Mikołaj N 388 #626 Napisano 10 Lutego 2014 (edytowane) Wiem, wiem... ale co zrobić, wiosna idzie Nowa kolekcja, sztuczne światło, ale kolry są ostrzejsze na żywo a górny materiał i sznurówki siwe: Edytowane 10 Lutego 2014 przez Mikołaj N 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zolw 1155 #627 Napisano 10 Lutego 2014 (edytowane) Fajny temat często tu zaglądam sorry Carlito1 za wścibskie pytanie ale ile Ty masz butów ? Zaraziłeś mnie tymi Jordanami :/ znalazłeś może sklep gdzie można je kupić? mam problem ze skórzanymi butami (brązowymi, nie wiem czy ma to znaczenia) otóż po spacerze "wżarła" mi się w czubek buta sól, zmyłem to wodą, potem zapastowałem ale jak wychodzę na zewnątrz i buty dostaną wilgoci to robi się na nich "mokra" plama i wyłazi sól czy macie jakiś sposób jak sobie z tym radzić ? kilka stron wyżej Kolega pisze o wodzie z octem 50/50, następny pisze o paście "z prawdziwego zdarzenia" czyli jakiej możecie polecić jakieś marki pasty do butów i gdzie można je kupić? czy to są sprawdzone sposoby na walkę z tego typu przypadkiem czy mogę się już pożegnać z butami? Pozdrawiam Edytowane 10 Lutego 2014 przez Zolw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 383 #628 Napisano 11 Lutego 2014 kup desalter, np. na www.multirenowacja.pl 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zolw 1155 #629 Napisano 11 Lutego 2014 ok dzięki za informację 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4363 #630 Napisano 15 Lutego 2014 Takie cudeńka sobie dzisiaj sprawiłem. Cieszą jak cholera . Co to za buty i model? 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirkozi 12 #631 Napisano 15 Lutego 2014 Air Jordan IV 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AdamB #632 Napisano 16 Lutego 2014 Takie sobie sprawiłem na wiosnę Nike Capri II mid. Mam już niskie tenisówki z tej serii i mogę śmiało polecić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ksylo1 26 #633 Napisano 8 Marca 2014 Ktoś zna w Warszawie sklepy z kosmetykami/akcesoriami do butów? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24465 #634 Napisano 8 Marca 2014 Kosmetyki Saphira możesz kupić u Kielmana i u szewca Kwinto (kwinto.pl). Duży wybór dobrej jakości szczotek na Poznańskiej, polski zakład z tradycjami. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawidowo 4 #635 Napisano 10 Marca 2014 @SphinX - sprawdz te: http://www.bexley.com/Bexley/en/p/casual_shoes/gordes?coloris=bronze - super wygodne ! polecam! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #636 Napisano 10 Marca 2014 (edytowane) Dla tych co lubią biegać, polecam : Testuje je od około 2 tygodni i naprawde jestem bardzo zadowolony. Z całą pewnością jedne z najwygodniejszych skoków do biegania jakie miałem. Edytowane 10 Marca 2014 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajacek 304 #637 Napisano 10 Marca 2014 biegi , skoki , ortopedany ... ( stare ) - do biegania , do ... itp. 0 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pirx65 42 #638 Napisano 11 Marca 2014 Carlito 1 ,mam do Ciebie takie krótkie pytanko .Siedzę na forum już jakiś czas , i z tego co zauważyłem masz kolekcję kilkudziesięciu porządnych perfum ,kilkadziesiąt par extra butów ,o ile nie kilkaset, kilkanaście zegarków po naście tysięcy , i co na to Twoja żona lub dziewczyna?Nie jest zazdrosna ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #639 Napisano 11 Marca 2014 (edytowane) Taa, kilkuset odrazu Nie odpowiadam na tego typu głupie prowakacje i bardzo proszę nie wnikać w moje prywatne życie. To wszystko z mojej strony. Edytowane 11 Marca 2014 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zajacagnieszka 16 #640 Napisano 11 Marca 2014 Carlito 1 ,mam do Ciebie takie krótkie pytanko .Siedzę na forum już jakiś czas , i z tego co zauważyłem masz kolekcję kilkudziesięciu porządnych perfum ,kilkadziesiąt par extra butów ,o ile nie kilkaset, kilkanaście zegarków po naście tysięcy , i co na to Twoja żona lub dziewczyna?Nie jest zazdrosna ?a czemu miałaby być? chyba sam za to płaci? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pirx65 42 #641 Napisano 11 Marca 2014 Oj głupio wyszło !I nie mam zamiaru wnikac w Twoją prywatę!Pytanie było czysto techniczne .Moja żona w jakimś tam sensie śledzi kasę ,i oczywiście też wydaje !.Ale Ty carlito 1,cały czas na kilku tematach ,tylko piszesz ile wydałeś na buty,perfumy i zegarki.Ale czemu nie piszesz ,co kupiłeś żonie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #642 Napisano 11 Marca 2014 Powóz FedEx zajechał Piękne - dopiero teraz się do tego zdjęcia dokopałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #643 Napisano 11 Marca 2014 (edytowane) ...........dubel Edytowane 11 Marca 2014 przez Bartosz 86 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pirx65 42 #644 Napisano 11 Marca 2014 Piękne - dopiero teraz się do tego zdjęcia dokopałem No to masz super reflex 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pirx65 42 #645 Napisano 11 Marca 2014 I wyczucie sytuacji!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #646 Napisano 11 Marca 2014 I wyczucie sytuacji!!! A co tutaj z wyczuciem nie tak? Nie siedzę na forum codziennie bo zwyczajnie mam ważniejsze rzeczy na głowie więc pewnie niejedno mnie omija A te butki warte są przypomnienia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pirx65 42 #647 Napisano 11 Marca 2014 No to kupuj ,butki zarąbiste ,a szefowi też się przysłużysz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #648 Napisano 11 Marca 2014 Coś nie kumam tych postów dzisiaj Jakiemu szefowi? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zajacagnieszka 16 #649 Napisano 11 Marca 2014 Oj głupio wyszło !I nie mam zamiaru wnikac w Twoją prywatę!Pytanie było czysto techniczne .Moja żona w jakimś tam sensie śledzi kasę ,i oczywiście też wydaje !.Ale Ty carlito 1,cały czas na kilku tematach ,tylko piszesz ile wydałeś na buty,perfumy i zegarki.Ale czemu nie piszesz ,co kupiłeś żonie?może żona też zarabia i kupuje sobie sama....jak dobrze, że nikt mnie nie rozlicza z mojej zarobionej kasy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #650 Napisano 11 Marca 2014 A co wy z tymi żonami? ,przymus jakiś czy co? Teraz to mieć "męża" jest moda...... Mój nabytek z Galerii Olimp 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach