Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

MacAron

Zegarek „Dywizjon 303” cz. 3

Dywizjon 303  

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Jak dla mnie 2 bez napisu G.Gerlach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makaron nigdzie nie widzę marginesu :lol: za to lubię angielskie [ o dziwo! ] poczucie humoru :)

Anglicy walczą do ostatniego żołnierza swego sprzymierzeńca...- stara to prawda znana od setek lat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie dekielek numer 5.

Nie rozumiem dyskusji na temat emblematu kościuszkowskiego.

Taki był - z pasami i gwiazdami, czy sie to komuś podoba, czy nie.

Mam nadzieję, ze jakieś próby modyfikacji godła Dywizjonu 303 nie będa w ogóle brane pod uwagę - http://lotniczapolska.pl/Kosciuszkowskie-godlo-wielka-tradycja,4698

WorldWideWatches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chomior ja pisze o twórczej inwencji 3 i 4, do samego godła nigdy nie miałem zastrzeżeń

Anglicy walczą do ostatniego żołnierza swego sprzymierzeńca...- stara to prawda znana od setek lat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie 5, faktycznie bez producenta i tego 2012 :)

Za to możemy poczekać na nowe logo Gerlacha i jak będzie graficznie pasowało, to je wkomponujmy :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 , 2 w kolejności podobnie się :)

Oczywiście bez Gerlacha.

Pozdrawiam, Wojtek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 bez gerlacha, choć najbardziej pasowała mi opcja minimalistyczna, która była już wcześniej przedstawiana z p.a.f. i numerem

Strela Chronograph, Casio DW-5600E, Stowa Flieger LE, Atlantic Worldmaster, Schamburg Conceptum, Omega Seamaster

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2, 5, 8, 9

Dokładnie ten sam typ. Niekoniecznie w tej kolejności. 9 bardzo intrygująca :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nr 1 z nieco mniejszą czcionką.

P.S. Nie rozumiem dlaczego jeszcze są oddawane głosy w ankiecie, skoro już miała być zakończona :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nr 1 z nieco mniejszą czcionką.

P.S. Nie rozumiem dlaczego jeszcze są oddawane głosy w ankiecie, skoro już miała być zakończona :)

technicznie rzecz biorąc, jest otwarta. Ale to bez znaczenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chomior ja pisze o twórczej inwencji 3 i 4, do samego godła nigdy nie miałem zastrzeżeń

Fakt, dziwnie to wygląda, jak plakat do "Imperium Słońca" tylko z rownoległymi paskami :) .

WorldWideWatches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie 1 albo jeśli grawery byłyby zgodnie z założeniem głębokie i groszkowane, to 3 też by fajnie wyglądała.

I jeszcze chciałem zaznaczyć, że pomimo małej ilości postów nie jestem żadnym botem tylko na poważnie zainteresowany projektem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Well jako „mało-postowy” użytkownik – „wyglądający podejrzanie” :) – lecz mocno zainteresowany tym projektem-- oddaje swój głos na nr1 i 2 bez Gerlacha

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Ostatnio jestem na etapie poszukiwania zegarka. Patrzyłem na produkcje "Dzik" "Sokół" jednakże nie przekonały mnie do siebie, ponieważ nie ten styl. Ostatnio zwróciły moją uwagę zegarki Steinharta. Lecz dziś zobaczyłem ten temat i od rana próbuję przetrawić wszystkie 3 tematy:) niestety nie znalazłem wszystkich informacji, bądź przez moją nie uwagę ich nie zauważyłem.

Jaki jest wstępny koszt zegarka ?? Tak jak w/w pozycji ok 1000 zł ?? Czy tarcza biała umieszczona we wcześniejszych postach jest ostateczna ?? Czy wyłącznie przybliżona do ostatecznej ?? Czy zapisy się rozpoczęły?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Ostatnio jestem na etapie poszukiwania zegarka. Patrzyłem na produkcje "Dzik" "Orzeł" jednakże nie przekonały mnie do siebie, ponieważ nie ten styl.

Chyba "Sokół"? :)

... a widziałeś projekt Kompresor? To dopiero będzie łocz!

koperta0003.jpg

RG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Czy zapisy się rozpoczęły?

Zapisów jeszcze nie ma :)

Pozdrawiam,
Zbyszek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba "Sokół"? :)

... a widziałeś projekt Kompresor? To dopiero będzie łocz!

RG

Oczywiście chodziło o sokół, chyba nie wyspanie robi swoje i człowiek myśli o czym innym a co innego umieszcza w poście. Jednakże wiadomo o co chodziło. Błąd poprawiony.

Nie o projekcie Kompresor nic nie słyszałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szablix, koszt do 1000 złotych. Zobaczymy, jak się zakończy, może być taniej.

Zapisy jeszczeee minie jakiś czas, może niedługi, ale zawsze.

rafalglaz, jak dla mnie Kompresor, Kompresorem, do mnie bardziej Beczka trafia, do Kompresora muszę się przekonać, ale chętnie któregoś z bliźniaków teraz bym nabył :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ale, że temat taki a nie inny, to oczywiście zachęcamy i przekonujemy do nabycia "303" :)

RG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2, 5 i 8, w dowolnej kolejności. Jeśli logo producenta będzie na tarczy, to bez powtarzania na deklu.

Każdy dobry uczynek zostanie zawsze ukarany. Niby to wiem, a ciągle wpadam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.