zorka-5 62 #51 Posted February 22, 2012 Z ładnych to jeszcze ten 0 Share this post Link to post Share on other sites
Segoy 0 #52 Posted February 22, 2012 Proszę. Ten jest ładny (chociaż mały) ;-) 0 Share this post Link to post Share on other sites
Taktic 40 #53 Posted February 22, 2012 W prostocie jest geniusz.Mój typ to niedrogi, przepiękny, genialny w prostocieJunghans Max Bill.To prawda. Designy Junghansa są genialne w prostocie.Również Meister chrono jest niczego sobie po lewej Meister, po prawej Max Bill 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Share this post Link to post Share on other sites
Norbert G. 8 #54 Posted February 22, 2012 Jest jeszcze jeden którego bardzo lubię ale konkretnie w tym zestawieniu kolorystycznym: 0 Share this post Link to post Share on other sites
Sąsiad 12 #55 Posted February 22, 2012 Uploaded with ImageShack.us I jeszcze jeden, może nie najładniejszy, ale dosyć odważnie posłużono się kolorem łącząc go z klasyczną kopertą dzięki czemu przyjemnie powiało świeżością: Uploaded with ImageShack.us 0 (...) Share this post Link to post Share on other sites
Czaso-przestrzeń 0 #56 Posted February 22, 2012 Witajcie,Dla mnie ten Uploaded with ImageShack.us Pozdrawiam,Grzesiek 0 Share this post Link to post Share on other sites
13lesiu 958 #57 Posted February 22, 2012 ML jest super 0 Share this post Link to post Share on other sites
Bartosz 86 45 #58 Posted February 22, 2012 Tak offtopowo: Może zmieńmy tytuł tematu na polską pisownie bo taki zapis w odmianie jest delikatnie mówiąc śmieszny 0 Share this post Link to post Share on other sites
.misha. 64 #59 Posted February 23, 2012 Dodam coś chińskiego Sea Gull 1963: 0 Share this post Link to post Share on other sites
mat_k 8 #60 Posted February 23, 2012 (edited) Jako fan TH, mimo ze sobie bym nie kupil (bo wole klasyczne zegarki) to doceniam grand carrere Edited February 23, 2012 by mat_k 0 EWOLUCJA:Casio na komunię --> Casio od dziadka --> Q&Q --> Perfect --> Casio Edifice --> Christian Benoit --> Armani --> Lacoste --> Certina--> Tag Heuer Monaco --> Frederique Constant Automatic --> Maurice Lacroix Pontos --> Omega Aqua Terra --> Longines Hydroconquest Automatic + Oris Big Crown Chronograph + Frederique Constant GMT Share this post Link to post Share on other sites
Dorian06 44531 #61 Posted February 23, 2012 Te z najwyższej "półki" to już chyba wszystkie są Więc może coś dla kontrastu.Wg mnie najładniejszy kwarc jaki widziałem a przy okazji mojej ulubionej marki 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Share this post Link to post Share on other sites
Mateo 8665 #62 Posted February 23, 2012 Te z najwyższej "półki" to już chyba wszystkie są A własnie że nie.... brakuje najładniejszego ;-) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Bartosz 86 45 #63 Posted February 23, 2012 Powyższy przykład cudowny 0 Share this post Link to post Share on other sites
shadow 13 #64 Posted February 23, 2012 (edited) To ja znowu nieco skromniejszy zegarek o swoistym uroku... Źródło: http://forums.watchuseek.com (zjęcie ładniej niż moje pokazuje urok tego zegarka) Edited February 23, 2012 by shadow 0 Share this post Link to post Share on other sites
Maks 3 10 #65 Posted February 23, 2012 Fajny ten Buran... 0 Robert Share this post Link to post Share on other sites
13lesiu 958 #66 Posted February 23, 2012 Powyższy przykład cudowny Też tak uważam [i to nie jest śmieszne] a VC ma jeszcze ładniejsze chronografy. 0 Share this post Link to post Share on other sites
artme 10843 #67 Posted February 23, 2012 Widze, ze temat zbacza na "wszystkie chronografy co sie podobaja" a nie na najpieknieszje 0 Share this post Link to post Share on other sites
Sąsiad 12 #68 Posted February 23, 2012 Uploaded with ImageShack.us 0 (...) Share this post Link to post Share on other sites
carlito1 59 #69 Posted February 23, 2012 Tak offtopowo: Może zmieńmy tytuł tematu na polską pisownie bo taki zapis w odmianie jest delikatnie mówiąc śmieszny Zrobione, teraz jest poprawnie. Chronography napisałem z przyzwyczajenia, jakoś tak mi się już w mózgownicy zakodowało 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Share this post Link to post Share on other sites
MasterFan 981 #70 Posted February 24, 2012 (edited) Mi brakuje tutaj zdecydowanie tego zawodnika: Absolutnie genialny Marcin Edited February 24, 2012 by MasterFan 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Share this post Link to post Share on other sites
Dorian06 44531 #71 Posted February 24, 2012 ...Absolutnie genialny ...Coś w tym jest 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Share this post Link to post Share on other sites
mat_k 8 #72 Posted February 24, 2012 (edited) Jak z nizszych polek to moze moja druga ulubiona marka (poniewaz mnie na nia stac ) ale akorat nie na ten model - chyba najdrozsza Certina: Edited February 24, 2012 by mat_k 0 EWOLUCJA:Casio na komunię --> Casio od dziadka --> Q&Q --> Perfect --> Casio Edifice --> Christian Benoit --> Armani --> Lacoste --> Certina--> Tag Heuer Monaco --> Frederique Constant Automatic --> Maurice Lacroix Pontos --> Omega Aqua Terra --> Longines Hydroconquest Automatic + Oris Big Crown Chronograph + Frederique Constant GMT Share this post Link to post Share on other sites
Woytec60 195 #73 Posted February 24, 2012 (edited) Widze, ze temat zbacza na "wszystkie chronografy co sie podobaja" a nie na najpieknieszje A jak to sobie wyobrażażałeś?Jakaś komisja ma oceniać urodę pokazywanych tu zegarków i po obradach stwierdzić, czy ten jest "naj" a tamten już nie? Dla Carlita "naj" są zegarki które pokazał w pierwszym wątku, ktoś inny pokaże coś, co bardziej mu się podoba a "najpiękniejszych" będzie tyle, ilu piszących w tym wątku. Zegarek który Ty uznasz za najpiękniejszy dla kogoś może wyglądać, delikatnie mówiąc, słabo I odwrotnie.O gustach i kolorach itdSą oczywiście jakieś ogólne kanony urody ale w branży zegarkowej raczej się nie sprawdzają bo co i rusz pojawiają się istne stylistyczne potworki sprzedawane za małe i większe fortuny jak chociażby...Albo nie...tu piszemy o tym, co jest piękne a nie o tym, od czego nas odrzuca Dla mnie osobiście faworytami są od dawna Zenithy El Primero a ideałem ten, który rozpoczyna wątek Nie zmienia to faktu, że za jedne z najpiękniejszych zegarków z chronografem ever uważam też różne odmiany radzieckiej i postradzieckiej Strieły. Chociaż nie tak drogie i nie tak dobrze wykonane to nieustannie mnie zachwycają Edited February 24, 2012 by Woytec60 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Share this post Link to post Share on other sites
Piotr Kasztelowicz 51 #74 Posted February 24, 2012 *** *** *** *** *** 0 Share this post Link to post Share on other sites
Krzysiek_W 456 #75 Posted February 25, 2012 Za kształt koperty i styl i to, że prawie że niemożliwe jest abym spotkał kogoś na mieście kto będzie miał taki sam egzemplarz 0 Share this post Link to post Share on other sites