Triptical 7669 #2251 Napisano 8 Listopada 2020 Temu Monsteru, nawet w wersji "tampon" najlepiej chyba jest na inżynierze. 6 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
worientom 395 #2252 Napisano 9 Listopada 2020 (edytowane) 19 godzin temu, Triptical napisał: Temu Monsteru, nawet w wersji "tampon" najlepiej chyba jest na inżynierze. To nie tampon, to je wampir Inżynier jest dobry do każdego monstera. A czy ma to ustrojstwo na piankę? Znaczy to się nazywa, zdaje się rozszerzenie.... Edytowane 9 Listopada 2020 przez worientom 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7669 #2253 Napisano 9 Listopada 2020 To nie tampon, to je wampir Inżynier jest dobry do każdego monstera. A czy ma to ustrojstwo na piankę? Znaczy to się nazywa, zdaje się rozszerzenie.... Diver's extension. Nie ma. To jest całkiem nieźle zrobiony kajdan z Ali, z pełnymi linkami za 14 funtów. Nie ma co narzekać, tym bardziej że ja nurkuję tylko przy biurku. 1 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 44323 #2254 Napisano 11 Listopada 2020 ;] 9 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
worientom 395 #2255 Napisano 11 Listopada 2020 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
albiNOS 01 897 #2256 Napisano 13 Listopada 2020 (edytowane) A co myślicie o SRPD25K1? Mnie się bardzo podoba, zwłaszcza z uwagi na ciemniejszy w porównaniu z kopertą kolor obrotowego pierścienia. No i te wycięcia przechodzące z pierscienia na koperte, jakby ugryzienie potwora w istocie. Piękny zegarek, ciekawy jestem jak tk na żywo wygląda. Edytowane 13 Listopada 2020 przez albiNOS 01 0 Kocham Zegarki i nie dlatego, że pokazują która jest godzina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fifarafa 817 #2257 Napisano 13 Listopada 2020 5 godzin temu, albiNOS 01 napisał: A co myślicie o SRPD25K1? Mnie się bardzo podoba, zwłaszcza z uwagi na ciemniejszy w porównaniu z kopertą kolor obrotowego pierścienia. No i te wycięcia przechodzące z pierscienia na koperte, jakby ugryzienie potwora w istocie. Piękny zegarek, ciekawy jestem jak tk na żywo Miałem go w ręku kilka dni temu . Sam zegar fajny, kwestia tak naprawdę koloru bezela , czy wolisz stalowy czy właśnie czarny . Odcień niebieskiego jak dla mnie na plus , a tak to monster jak monster 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 44323 #2258 Napisano 13 Listopada 2020 (edytowane) ;] Edytowane 14 Listopada 2020 przez lysolek007 4 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
albiNOS 01 897 #2259 Napisano 21 Listopada 2020 W dniu 13.11.2020 o 20:12, Fifarafa napisał: Miałem go w ręku kilka dni temu . Sam zegar fajny, kwestia tak naprawdę koloru bezela , czy wolisz stalowy czy właśnie czarny . Odcień niebieskiego jak dla mnie na plus , a tak to monster jak monster A i pojawiła się poważna wątpliwość. Zegarek ma obwód bransolety z kopertą 20 lub 21 cm. Kurde, minimalnie za mało lub ba styk. Orientujecie się, czy w zestawie są dodatkowe ogniwa? Czy mozna je w miarę łatwo dostać? Wiem, że bransoleta ma możliwość szybkiego powiększenia, może nie potrzebnie sie martwię... 0 Kocham Zegarki i nie dlatego, że pokazują która jest godzina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 28872 #2260 Napisano 21 Listopada 2020 Na ebayu można kupić pojedyncze ogniwa, ale wychodzi stosunkowo drogo. Można też kupić całą nową bransoletę, zdjąć 1 ogniwo, a resztę może zechce odkupić ktoś z mniejszym nadgarstkiem. Ewentualnie może któryś z forumowiczów ma ogniwo na zbyciu. W każdym razie jakoś da się rozwiązać problem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fifarafa 817 #2261 Napisano 21 Listopada 2020 Zawsze można też przedłużyć bransolete taką blaszką , kiedyś tak zrobiłem. A same ogniwa to nie problem , ja mam dwa nowe na zbyciu jak by co . 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 42477 #2262 Napisano 21 Listopada 2020 W tej konfiguracji jeszcze tu nie był. 2 godziny temu, Mirosuaw napisał: ... Można też kupić całą nową bransoletę, zdjąć 1 ogniwo, a resztę może zechce odkupić ktoś z mniejszym nadgarstkiem. ... Kumpel szuka i ma mniejszy nadgarstek. Mógłby być tym zainteresowany. 1 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
albiNOS 01 897 #2263 Napisano 21 Listopada 2020 2 godziny temu, Fifarafa napisał: Zawsze można też przedłużyć bransolete taką blaszką , kiedyś tak zrobiłem. A same ogniwa to nie problem , ja mam dwa nowe na zbyciu jak by co . Super, ale poczekam aż cel w moim banku osiagnie cel 🙂 0 Kocham Zegarki i nie dlatego, że pokazują która jest godzina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #2264 Napisano 21 Listopada 2020 Klasyka pijacka... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chorwat 9557 #2265 Napisano 21 Listopada 2020 Te z iksem dają na niebiesko? Czy tak foto przekłamuje? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #2266 Napisano 21 Listopada 2020 21 minut temu, Chorwat napisał: Te z iksem dają na niebiesko? Czy tak foto przekłamuje? Balans bieli w komórce nie daje rady. Jest zielono - zielono. Ale byłoby fajnie z takim odcieniem 😎 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chorwat 9557 #2267 Napisano 21 Listopada 2020 Fakt 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fifarafa 817 #2268 Napisano 24 Listopada 2020 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
albiNOS 01 897 #2269 Napisano 24 Listopada 2020 Czym sie różni SRPD25 od SRPD25K1?bo ja nie widzę różnicy, a na filmach i zdjęciach widzę jedynie różnice w odcieniu niebieskiego koloru tarczy, ale nie wiem czy wynika to z miejscowych warunków, oświetlenie, kamera, itp. 0 Kocham Zegarki i nie dlatego, że pokazują która jest godzina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #2270 Napisano 24 Listopada 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pit83 26812 #2271 Napisano 29 Listopada 2020 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rkorona 61 #2272 Napisano 30 Listopada 2020 Na ebayu można kupić pojedyncze ogniwa, ale wychodzi stosunkowo drogo. Można też kupić całą nową bransoletę, zdjąć 1 ogniwo, a resztę może zechce odkupić ktoś z mniejszym nadgarstkiem. Ewentualnie może któryś z forumowiczów ma ogniwo na zbyciu. W każdym razie jakoś da się rozwiązać problem.Cześć,Gdzie można kupić taką bransoletę? Kupiłem jednego monstera na pasku i to był błąd bo najbardziej mi odpowiada na bransolecie.PozdrawiamRadek Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 28872 #2273 Napisano 1 Grudnia 2020 W dniu 30.11.2020 o 10:11, rkorona napisał: Cześć, Gdzie można kupić taką bransoletę? Otwierasz eBay, wpisujesz w wyszukiwaniu "seiko monster bracelet" i masz. Tylko trzeba wybrać sprawdzonego sprzedawcę z dobrymi opiniami żeby się nie nadziać na jakąś podróbkę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rkorona 61 #2274 Napisano 1 Grudnia 2020 O właśnie i tutaj jest największy problem, bo większość reklamuje się, że sprzedaje oryginał PozdrawiamRadek Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 42477 #2275 Napisano 4 Grudnia 2020 Również jestem w potrzebie kupna jednego ogniwa i jednej tulejki. 2 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach