Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

QuadrifoglioVerde

ZAPISY i WYBÓR NUMERÓW ZEGARKÓW KLUBOWYCH 2012

Rekomendowane odpowiedzi

Ok. Zgłoszę zamianę kolorami wskazówek i potwierdzę stary pełny trójkąt. Mam nadzieję, że nie naślą na mnie mafii :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok. Zgłoszę zamianę kolorami wskazówek i potwierdzę stary pełny trójkąt. Mam nadzieję, że nie naślą na mnie mafii :lol:

To tylko ew. 35 wskazówek :)

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nad bezelem muszę się zastanowić bo ten nowy jakoś zaczął do mnie gadać. Rzeczywiście przydałby się render zegarka z nową wersją. Wskazówka musi być jak należy czyli minutowa na pomarańczowo. W takim układzie jak teraz to zupełnie nielogiczne.

rXQHFG4.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

36...ja przecież też mam zegarek z numero "0"

Jeden w tą czy we w tą :)?!

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale to nie render! Teraz , jak się człowiek przypatrzy to znacznik na tarczy można przy odrobinie dobrej woli jako brakujący kąt-trójkąta. I bądź tu mądry

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie potwierdzaj jeszcze trójkąta w starej wersji. Daj się wszystkim wypowiedzieć.Już sam nie wiem czego chcę-pewnie jak i inni.....

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to odpowiadam :-)... Koniecznie pomarańczowa wskazówka minutowa i wskazanie na diabełka.

Nasz klubowiec będzie mial jako wartość dodaną swój przydomek...mniemam że lepszy niż naprzykład inny ... Garbus. ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spokojnie :-). Sa jeszcze tacy, co mysla po staremu. Moim zdaniem stary trojkacik jest lepszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozabijam Was i siebie też :wacko: :wacko: ...nagle zaczęłem tęsknić za tym uciętym trójkątem !!! :ph34r:

Cierpienia uszlachetniają - ponoć :).

Zobacz co widać na tym zdjęciu od Squale-"gie" widać.Dlatego dobrze byłoby widzieć " co autor miał na myśli"!

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem za stara wersja. Diabełek wygląda bardzo "przeciętnie".

Przypomnijcie sobie swoją pierwszą reakcję jak go zobaczyliście - tak będą reagować ludzie jak przyjrzą się mu na pierwszy rzut oka. Pozatym nawet jak się tak na niego napatrze to dalej go nienawidze :P

Adrian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem za kolorem wskazówek wg pierwotnego planu tj. minutowa na pomarańczowo

Co do "diabełka" czy pełnego trójkąta - to już jest mi bez różnicy. Wcześniej byłem przeciwny "diabełkowi" ale jak będzie tak będzie dobrze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to bezel juz uzgodniony. wskazowki takze mają zmienić...mam nadzieję że nie będą stawiać oporów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wskazowki takze mają zmienić

Fajnie, a kiedy planowana jest dostawa?

Dowcip jest bronią, ale nie należy karać za nielegalne posiadanie dowcipu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy szkło będzie wypukłe? Z rysunku tak wychodzi.

rXQHFG4.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wypukłe byłoby super.

rXQHFG4.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wolalbym plaskie szkielko. A jakie szkielka Squale zwykle montuje w swoich diverach? Nie wiem wlasciwie dlaczego, ale zakladalem, ze bedzie plaskie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wolalbym plaskie szkielko. A jakie szkielka Squale zwykle montuje w swoich diverach? Nie wiem wlasciwie dlaczego, ale zakladalem, ze bedzie plaskie.

No nie! Nie róbmy problemu szkiełka! Wypukłe trochę "unowocześni" naszego nurka ale nie wpłynie w najmniejszym stopniu na całość projektu.Ja jestem za wypukłym jeśli się da!A wręcz byłoby super !

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Było uzgodnione kilka miesiecy temu że ma być płaskie z AR. Wypukłe było droższe ....Squale montuje wypukłe w 50 atmosach na zamówienie. Ale one są bez AR.

Nie mieszajmy już.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.