Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

QuadrifoglioVerde

ZAPISY i WYBÓR NUMERÓW ZEGARKÓW KLUBOWYCH 2012

Rekomendowane odpowiedzi

Było uzgodnione kilka miesiecy temu że ma być płaskie z AR. Wypukłe było droższe ....Squale montuje wypukłe w 50 atmosach na zamówienie. Ale one są bez AR.

Nie mieszajmy już.

Zdecydowanie masz rację , nie mieszajmy! Przynajmniej w temacie szkła :)!

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niech już dają co mają z AR, ale niech pamiętają o pomarańczowej minutowej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z mojej strony myśle, iż naprawdę nie ma już co mieszać i tak jestem mile zaskoczonyn elastycznoscia firmy

Jest otwarta na wszelkie sugestie i uwagi a projekt pędzi do przodu, aż miło się temu przyglądać i nie musieć ciagle reagować i narzekać jak w poprzednich projektach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z mojej strony myśle, iż naprawdę nie ma już co mieszać i tak jestem mile zaskoczonyn elastycznoscia firmy

Jest otwarta na wszelkie sugestie i uwagi a projekt pędzi do przodu, aż miło się temu przyglądać i nie musieć ciagle reagować i narzekać jak w poprzednich projektach

Popieram! I również składam podziękowania firmie Squale. NIe mogę się już doczekać przesyłki :)

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myśle,że w duzej mierze to rownież zasługa quadrifoglioverde za władze "silnej ręki":)

Czasami pewne rzeczy muszą być narzucone odgórnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myśle,że w duzej mierze to rownież zasługa quadrifoglioverde za władze "silnej ręki" :)

Czasami pewne rzeczy muszą być narzucone odgórnie

Również tak uważam i dziękuje za już i proszę o jeszcze. :)

Ze Squale miałem do czynienia kilka lat temu tzn. widziałem zdjęcia i dowiedziałem się, że istnieje, także jak tylko dowiedziałem się o projekcie to zdecydowałem, że muszę go mieć. Te zdjęcia z fabryki bardzo mnie ujęły (szczególnie ten typ w okularach) i poczułem szczególną miętę do firmy. Klimat vintage diver jest mi szczególnie bliski (wszyscy którzy mnie znają mówią, że powinienem żyć nad morzem lub jakimś wielkim akwenem :D ), a teraz po zbliżeniu się do Squale wydaje mi się, że ten brand najlepiej go reprezentuje.

Także ja ze swojej strony powtarzam, że jest mi wszystko jedno czy będzie "diabełek", szkiełko wypukłe czy wklęsłe, biorę go z całym dobrodziejstwem inwentarza!

Miałem nawet taki plan, żeby zamówić dwa. Jeden do noszenia drugi do leżakowania, ale jednak się nie zdecydowałem ze względu na finanse i fakt, że to by było chyba nieetyczne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po obejrzeniu wizualizacji od Squale'a mam bardzo pozytywne przeczucia na temat tego zegarka. Fajnie, że temat o fabryce wypłynął na WUS. Lubię takie smaczki. Oczywiście nie czas na mieszanie ale zamiast ar wolałbym jednak wypukłe szkło.

rXQHFG4.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po obejrzeniu wizualizacji od Squale'a mam bardzo pozytywne przeczucia na temat tego zegarka. Fajnie, że temat o fabryce wypłynął na WUS. Lubię takie smaczki. Oczywiście nie czas na mieszanie ale zamiast ar wolałbym jednak wypukłe szkło.

No weź - myślałem , że tylko ja i nie chciałem się wychylać.....

Ale bez stresów , jak się da to się da , a jak nie to nie.Projekt wyszedł i tak, że zazdrościć nam będą puryści :)

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to bezel juz uzgodniony. wskazowki takze mają zmienić..

Mozna sie zapytac na czym stanelo bo zaczynam sie nieco gubic. :( Ktory bezel zostal wybrany, ktore wskazowki i jakie szklo - plaskie czy wypukle?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no stary bezel ze starym ( pełnym ) trójkątem. Szkło mialo byc płaskie z AR i ufam ze takie wstawi producent. Wskazowki zwróciłem uwagę że minutowa ma byc pomarańczowa.

Nie wiem czemu producent sobie to zmienił...nikt ich o to nie prosił. Chcieli nam zrobić trochę "inaczej" z racji limitacji....mi to nie przeszkadza w ogóle....ale skoro niektórym to przeszkadzało to wysłałem info do producenta, że chcemy tak jak w innych modelach 50atmos.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki za odpowiedz. :) Myslalem, ze wskazowki mialy byc od 101Atmos - sa szersze i wyrazniejsze - lepiej by pasowaly do wybranej tarczy ktora tez wlasnie pochodzi z tego modelu. Tak mi sie przynajmniej wydaje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki za odpowiedz. :) Myslalem, ze wskazowki mialy byc od 101Atmos - sa szersze i wyrazniejsze - lepiej by pasowaly do wybranej tarczy ktora tez wlasnie pochodzi z tego modelu. Tak mi sie przynajmniej wydaje.

Ale zdaje się, że tarcza ma inne wymiary niż ta z 101atmosa. Sugestia taka już kiedyś poszła że "można by zastosowac wskazowki z 101atmosa " i to wszystko....nie mam na resztę wpływu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cisza jakaś w temacie.... A ja sie nie moge doczekac

:)

7bcd380400_co_tak_cicho_siedzisz_.jpg

Adrian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ponieważ nie jesteś jak Chuck Norris, który nie nosi zegarka. On decyduje, która jest godzina.

Dowcip jest bronią, ale nie należy karać za nielegalne posiadanie dowcipu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
:D . Dzisiaj pomęczę Squale. Chiałem im dać chociaż tydzień bez "bliskości w kontaktach" ...bo odnosiłem wrażenie, że związek się wypala :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszytko ma swój początek i koniec

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszytko ma swój początek i koniec

Nie strasz Marcina ;)

Mariusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dawno nie było aktualizacji listy numerów a w między czasie miały miejsce niewielkie ruchy.

1 - Stowarzyszenie - Nie musi wpłacać zaliczki

2 - Cynamooon (Z)

3 - Bosson (Z)

4 - zbyszekk (Z)

5 - jlw (Z)

6 - PeDom (Z)

7 - Stawko (Z)

8 - bert69 (Z)

9 - Witek (Z)

10 - hAn72 (Z)

11 - slawek9 (Z)

12 - kdg (Z)

13 - Rysiek (Z)

14 - deepex (Z)

15 - puffin (Z)

16 - jerry db (Z)

17 - ksylo1 (Z)

18 - marek2 (Z)

19 - uasica (Z)

20 - kkwpk (Z)

21 - merling (Z)

22 - kroll_czarli (Z)

23 - darsedz (Z)

24 - artko25 (Z)

25 - sleza (Z)

26 - vidi (Z)

27 - WOLNY

28 - mikolaj78 (Z)

29 - jaszczur11 (Z)

30 - MUrsus ( wskoczył na miejsce Kamyk45) (Z)

31 - artcore (Kolega kkwpk ) (Z)

32 - Klod100 (Z)

33 - @rtur (Z)

34 - kazo (Z)

35 - pablo122 (Z)

LISTA REZERWOWA ( nie wiem czy aktualna, bo Panowie dawno się nie udzielali )

1. hacik

2. Hookie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Będzie w lutym ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja obstawiam czerwiec. Bez złosliwości. Zegarkowe młyny mielą powoli

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.