Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

QuadrifoglioVerde

ZAPISY i WYBÓR NUMERÓW ZEGARKÓW KLUBOWYCH 2012

Rekomendowane odpowiedzi

W sumie to zaczelo sie od Grudnia... Ale nikt chyba nie mowil ktorego roku?

Adrian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety wiem tyle co wy :-( . Nie mamy wpływu na to jak szybko się tam uwijają. Ja i tak sobie tam już nagrabiłem nadmierną upierdliwością.

Jak tylko coś się dowiem konkretnego to na pewno tutaj napiszę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety wiem tyle co wy :-( . Nie mamy wpływu na to jak szybko się tam uwijają. Ja i tak sobie tam już nagrabiłem nadmierną upierdliwością.

Jak tylko coś się dowiem konkretnego to na pewno tutaj napiszę.

Nie popędzaj, bo nam naplują do zupy ;) (ten tekst usłyszałem kiedyś od kumpla jak w restauracji dość długo czekaliśmy na jedzenie)

Poważnie mówiąc to spoko, nie spieszy się :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak Wszyscy napiszą "bez stresu" to temat zakończy się na święta ... tylko które ;)

Ja mam czas do września ... B)

Dowcip jest bronią, ale nie należy karać za nielegalne posiadanie dowcipu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja nie mam czasu. Napisz Marcin ze maja czas do konca lutego. Zegarki maja byc w zlotej walizce. Jak nie to przyslemy do nich polska skarbowke.

Adrian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mają swoją własną Cosa Nostrę :-) . Jak będziemy poganiać to nam włosy łonowe do wskazówek poprzyklejają hehe :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Quadri, na Wus widziałem, że nowe Squale mają grawerkę "Squale" na lewym boku koperty. Czy nasza wersja będzie to miała?

rXQHFG4.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli jest możliwość tego graweru, to jestem za.

"Poprawna polszczyzna źródłem sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym!"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zadowole sie dwoma napisami Squale na tarczy. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli jest możliwość, to ja dziękuję :D

+1

w założeniu to nie jest reklamówka

Mariusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Quadri, na Wus widziałem, że nowe Squale mają grawerkę "Squale" na lewym boku koperty. Czy nasza wersja będzie to miała?

Niestety lub stety ( może to polubimy ?..tak jak z kropką na bezelu-zdania były podzielone ) będzie. Taki teraz ma być standard w 50 atmosie. A my ze swoimi 36 sztukami za wiele do powiedzenia nie mamy. Ja zostałem o tym poinformowany już po fakcie, zamiast przed produkcją kopert. Byłem wkurwiony ale co poradzić. Gdybyśmy zamówili 100zegarków to moglibyśmy podskakiwać a tak to nasza seria jest robiona jako doklejka do wielkiej produkcji. Trzeba się cieszyć z tego co udało nam się osiągnąć bo zmodyfikowaliśmy w zegarku bardzo dużo ( żaden wczesniejszy zegarek klubowy nie był tak mocno personalizowany) jak na tak małą limitację.

Pocieszę Cię tylko, że grawer nie jest głęboki ( można spolerować jakby komuś nie pasowało :lol: ), ta boczna powierzchnia jest wąska ( mam ją przed oczami na żywo w przeciwieństwie do Was :-)..na zdjęciach wychodzi na 3x szerszą niż w rzeczywistości ) sam napis jest w kolorze stali ( nie jest barwiony w środku ) i generalnie nie rzuca się w oczy. Czemu coś takiego wymyślili....Bóg jeden raczy wiedzieć..to wie chyba tylko prezes Andrea Maggi bo to jego włosko-fantazyjny pomysł.

Klientom z USA to się ponoć bardzo podoba a to oni są obecnie głównym rynkiem zbytu dla Squale.

Termin dostawy zegarków według aktualnej wersji pod koniec Marca.

Nie będzie taki:

4617994875_84a07124d7.jpg

:D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehh,ciekawe jakie jeszcze czekają nas niespodzianki.

Marcin,daj koniecznie jakąś fotkę jak to ma wyglądać bo się trochę....zdenerwowałem.

Mariusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Również poproszę fotkę.

Przyznam, że jestem mocno niezadowolony. Ja osobiście bym pewnie nie wchodził w taki projekt, bo nie przepadam za tak dużą ilością oznaczeń na zegarkach.

Nie możemy ciągle pisać, że mamy wielkie szczęście, bo zgodzili się dla nas zrobić tak małą limitację. To jest handel, jak się godzą, to z pewnością nie dla frajdy, tylko dla kasy. Nie sprzedają zegarków dla idei.

Zaraz sobie wymyślą, że będą robić różową koronkę, a my będziemy musieli to łyknąć, bo tak teraz będą robić.....

PS: Może ktoś podlinkować fotkę z WUS?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jak my się dowiedzieliśmy po wpłaceniu zaliczki o paru zmianach to niech oni się dowiedzą po wyprodukowaniu zegarków o zmianie ceny :P

Adrian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Problem jest w tym że dowiadujemy się o zmianach po fakcie ...

Dowcip jest bronią, ale nie należy karać za nielegalne posiadanie dowcipu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tutaj filmik, o jakości takiej sobie bym powiedział:

http://www.youtube.com/watch?v=K7698iXa6fk&feature=youtu.be

Są wszystkie nowe Squale 50 atmosy. UWAGA. Powłokę AR pod szklem posiadają tylko te z płaskim szkłem ( czyli taki jaki nasz będzie..np. ten pierwszy pokazany klasyczny z czarną tarczą widać ma już niebieskawą poświatę ).

Napis, wolałbym bez ale na filmiku nie wygląda to tak źle jakby mogło się wydawać.

Pamiętajcie także że my bezel będziemy mieć starego typu.

Nie zapytali tylko oznajmili.

Tak sobie myślę, że my chyba jesteśmy jasnowidzami bo przynajmniej nasz projekt dekielka nie ma symboliki Squale :-)

Dzięki temu napis na boku koperty będzie jedynym oznaczeniem marką samej koperty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem szczerze, że mi się ten napis w ogóle nie podoba... Eh, a ja myślałem, że żyjemy w epoce "płacę to wymagam"...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no, dobrze to wygląda, mnie się podoba taka sygnaturka.

Co oni z tą pomarańczową wskazówką godzinową? To jakaś zaszłość historyczna? Przecież to ni w pizdu ni w oko ;)

Co do terminów to QV pamiętasz jak śmiałeś się ze Stenka Aquariusa? Twoje słynne zobaczycie go (w założonym terminie przyp. red.) "jak świnia niebo". Teraz może być "payback" (czy raczej vendetta) ze strony co bardziej pamiętliwych uczestników tamtego projektu :P:D:lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pablo....hehe pewnie że pamiętam ale ja to wtedy pisałem zdaje się po roku oczekiwania :-) ...i dla jaj :-) . Finałowo Stenek wyszedł kapitalnie chodż także nie ustrzegli się błędów projektowych ( słabo czytelne wskazówki czarne na czarnym tle i cośtam z koronkami było ) ale za tamtą kasę to niegodziwością było by narzekać.

Widac po tym filmiku, że AR na szkle ostro działa i zdaje egzamin ( kolejne pokazywane zegarki z wypukłymi szkłami już są mało transparentne ) dodajcie sobie nakładane indeksy i ten nasz błękit....będzie bardzo dobrze i nawet ten cholerny napis, zima i przebyta ostra grypa mi nie popsują humoru !! :D

Nasz wskazówki mają być "koszernie" po staremu. Tylko w tym pierwszym są odwrócone. Wizualnie mi to rybka chodź historycznie się to kłóci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.