Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

QuadrifoglioVerde

ZAPISY i WYBÓR NUMERÓW ZEGARKÓW KLUBOWYCH 2012

Rekomendowane odpowiedzi

Wiadomo coś na temat terminu? Jest jakiś ustalony z dostawcą czy poprostu "jak będzie zobione to wyślemy"?

Adrian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po nowym roku....mają się zająć deklem. A potem to już poskładać do kupy. Oni tam się nie przemęczają....Squale jest zamknięte od 20 grudnia do 1 Stycznia. Tak się pracuje w cywilizowanym świecie..nie to co u nas...dzisiaj monopolowy koło mnie pracował pełną parą ;-)

Sampla dekla mielibyśmy już przed świętami ale Squale finalizowało zegarek klubowy dla Holenderskiego Forum i to był dla nich priorytet...tam było 100sztuk limitki więc co zrozumiałe było to dla nich ważniejsze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do wersji holenderskiej to zauważyłem że napisy były poza "kołem" czyli już na tej wygiętej części dekla. Jakby tak zrobić u nas to byłoby więcej miejsca na grafikę.

rXQHFG4.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie - gratuluję projektu i coraz bardziej żałuję, że nie zdecydowałem się na niego zapisać. W moim odczuciu będzie rewelacyjny zegar. Może (w co niestety wątpię) jeżeli ktoś będzie nie zadowolony to uda się go wyłowić z rynku wtórnego. Czekam na efekt końcowy mocno kibicując!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To takie jeszcze pytanie. Kauczukowy pasek chcecie nieco ciemniejszy niż tarcza zegarka czy taki sam odcień ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym wolał ten sam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciemniejszy albo wogole czarny nawet

Adrian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie ciemniejszy :mellow:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nietypowy tak bym to ujął- taki żeby nie można go było kupić w Biedronce - konkretnie jak będą sample

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To i ja się zdecydowanie przychylam do ciemnego paska i wtedy mógłbym się na taki zdecydować.

Pasek w kolorze tarczy jak dla mnie przywodziłby na myśli jakiegoś Swatcha dla nastolatka lub jak to ktoś wcześniej

trafnie ujął "smerfowy zegarek".

Myślę,że w czarnym także byłoby mu do "twarzy"

Mariusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamiętacie , że kolor jest robiony "pod nas"?. Gumę niebieską , granatową czy czarną można wszędzie kupić - dopasowanie koloru do robionej na zamówienie tarczy będzie graniczyło z cudem. Na tym etapie , nie widząc sampli nie mówię jednoznacznie na temat wyboru ale myślę , że z paskiem idealnie dobranym daleko będzie temu zegarkowi do Swatcha ( nie wiem dlaczego tak wyśmiewanego) , na pewno nie będzie to zegarek Smerfetki a oryginalny , vintage'owy wakacyjny nurek. Poddaję pod rozwagę

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że zrobimy kauczuk w kolorze Pantone 3015C , będzie to złamany niebieski w podobnej tonacji co zegarek ale nieco ciemniejszy.

Producent paska i tak przysyła 3 sample ....czyli bedzie pasek w Pantone 3015C oraz sampel o ton jaśniejszy i o ton ciemniejszy, po to aby dopasować ostatecznie kolor widząc pasek na żywo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, czekamy za samplami, też skłaniam się do ciemniejszego oraz czarnego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja piękniejsza połówka gdy dowiedziała się że gumowe paski mogą przyjemnie pachnieć wanilią,to zapytała czy możemy zamówić jeszcze o smaku truskawkowym?

Dla mnie pasek z propozycji @rtura...

Dosiego Roku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przegladajac modele Squale zauwazylem, ze wskazowki w 50atm i 101atm nieco sie roznia. Ktore dostaniemy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@rtur , ale ja Swatcha nie wyśmiewam :)

Sam kiedyś miałem,będąc....nastolatkiem ;)

Wracając do tematu.

Poczekajmy na sample i wtedy się zobaczy.

Mariusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przypomnijcie mi proszę, ile będzie miał w uszach?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.