Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Jash

Nie wiem jak u kolegów, ale u mnie zamula. Zwłaszcza teraz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Był taki moment, też zauważyłem. Teraz jest OK.

Generalnie w mojej ocenie nowe forum (kiedy chodzi najszybciej) to i tak jest wolniejsze od starej wersji (jak działała normalnie). Nie jest to duża różnica, ale zauważalna :rolleyes:

Edytowane przez Chorwat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wersja mobilna na iphone działa do bani. I nie można przełączyć na wersje normalną! Z wersji mobilnej nie ma dostepu do panelu wiadomosci/administracyjnego.....trzeba sciagac jakąś dodatkową aplikacje. Nie fajnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Wersja mobilna na iphone działa do bani. I nie można przełączyć na wersje normalną! Z wersji mobilnej nie ma dostepu do panelu wiadomosci/administracyjnego.....trzeba sciagac jakąś dodatkową aplikacje. Nie fajnie.

A zainstaluj sobie tapatalk może :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A zainstaluj sobie tapatalk może :D

Z tapatalkiem chodzi bardzo dobrze. Błyskawicznie dodaje się też zdjęcia zarówno z "rolki z aparatu" jak i fotkę wykonaną "na żywo".

Wygodna funkcja to automatyczne wyszukiwanie nowych wiadomości i tematów oraz odpowiedzi w tematach w których brałeś udział.

Minusem jest, że większość forów z których korzystam nie ma zainstalowanego pluginu do jego obsługi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak w poprzedniej wersji forum "muli" przez kilkadziesiąt sekund upływających po pełnej godzinie. Także w nocy.

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy jest możliwość powrotu do starej, czyli łatwej wersji dodawania odnośnika? Obecna zabawa z ręcznym wpisywaniem kodu nie jest wygodna :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadza się, ale zupełnie inaczej to wygląda niż kiedyś i (przynajmniej wg. moich umiejętności) nie da się za pomocą tego buttona dodać odnośnika.

Na potwierdzenie - jeden z wcześniejszych postów:

No to próba:

Phenix

Hmm, działa, ale jeśli przy dodawaniu każdego odnośnika trzeba na piechotę pisać nawiasy, cudzysłowy, slashe to to jest do.........

To nie może tak głupio działac

ale ok, spróbuję zadziałać za pomocą ikonki...

http://zegarkiclub.pl/forum/

EDIT: nie udało się, bo nie ma możliwości nadania linkowi swojej nazwy, tak jak kiedyś...

Nowyobrazmapybitowej-1-1.jpg

Edytowane przez Chorwat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Da się, musisz najpierw wpisać nazwę odnośnika, zaznaczyć ją i wtedy dopiero klikasz na ten button.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyświetla się Wam informacja, że dostaliście wiadomość PW? Poprzednio była cyferka informująca, iż przyszła wiadomość PW i trudno było tego nie zauważyć! Dostałem dziś wiadomość i dowiedziałem się o tym dopiero z e-maila. Nie zauważyłem cyferki na kopercie komunikatora!?!

Zrobiłem dziś eksperyment! Dostałem dwie wiadomości na PW i jedną z nich otworzyłem na skrzynce pocztowej na onecie. Drugą pozostawiłem nie odczytaną i zalogowałem się na forum. Okazało się, że mam tylko jedną wiadomość na PW. Wniosek z tego taki, że gdy otworzymy najpierw wiadomość na skrzynce pocztowej to później nie ma informacji o tej wiadomości na forum! Może tak jest i lepiej!

.

Ps. Jest jeszcze inaczej. Dwie odpowiedzi od jednej i tej samej osoby na forum są oznaczone jako "1"!

Edytowane przez ladek22

Przemek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm ... co z emotkami ? nie mam a lubię :)

Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204   ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof 

i inne ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kilka postów wyżej masz odpowiedź. :)

Edytowane przez Seven

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdy chcę zobaczyć posty użytkownika dostaję komunikat "Brak postów do wyświetlenia", mimo że osoba ma na liczniku kilka/kilkanaście. Problem dotyczy większości (jeśli nie wszystkich) nowych użytkowników, ale nie tylko tych jednodniowych.

Lubię małe zegarki…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie przychodzą do mnie powiadomienia z obserwowanych tematów. Poczta na o2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do mnie przychodzą, sprawdzałeś folder spam?

Lubię małe zegarki…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W spamie brak.

Dodam, że sama poczta jako poczta o2 jest ok, bo inne wiadomości na nią przychodzą.

Edit: w sumie teraz tak myślę, że miałem zmianę nicku i od tego czasu się nie wylogowałem. Może to ma wpływ. Spróbuję się przelogować i dam znać.

Edytowane przez Krystian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W części postów zmieniła się wielkość czcionki. Tutaj przykład. Znalazłem też własne posty w temacie - jeden z taką małą - kolejny z normalną czcionką. Z pewnością nie zmieniałem jej wielkości.

post-6402-0-44406700-1354468232_thumb.jpg

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

faktycznie przydałoby się. Wprawdzie na komputerze nie ma problemu (wystarczy najechać myszą na nazwę użytkownika), o tyle na mobilnych urządzeniach nie da się bez wejścia w profil

popieram - fajnie gdyby można było tak jak wczesniej wysyłać z kazdego urządzenia bez konieczności wchodzenia w profil

Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi