Yodek 2548 #3476 Napisano 4 Września 2019 Dzięki Tarant - w punkt!! Haha Oto prawdziwa natura sfinksów. Jak są same. W towarzystwie pięknych świń-ksic to zupełnie inna bajka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #3477 Napisano 4 Września 2019 O kur... kot w swetrze... Pokażę mojemu to pęknie... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3478 Napisano 4 Września 2019 (edytowane) O kur... kot w swetrze... Pokażę mojemu to pęknie...Kinio no chyba jako bezwłosy przedstawiciel gatunku ludzkiego używasz sfeteróf? Oprócz kota w swetrze mam kotkę w kiecce Edytowane 4 Września 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #3479 Napisano 4 Września 2019 a poza tym to świat ma się całkiem dobrze 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Magican 30 #3480 Napisano 5 Września 2019 a poza tym to świat ma się całkiem dobrze Powiedziałbym,tak sobie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #3481 Napisano 5 Września 2019 Ja też zaczynam się martwić..... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3482 Napisano 5 Września 2019 Ja też zaczynam się martwić.....To chyba ten, jak mu tam... giender? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Magican 30 #3483 Napisano 5 Września 2019 No nie wiem. Trzeba jednak mieć jaja aby tak pokazać się ludziom i zachować kamienną twarz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67594 #3484 Napisano 5 Września 2019 I gir nie ogolił 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3485 Napisano 5 Września 2019 I gir nie ogolił Chyba zamierzone ☺ można byłoby go wziąść za kobietę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #3486 Napisano 5 Września 2019 Jaja z męską modą były już od dawna. Koło 1500 roku też się oburzali i nabijali na niejednej stronie 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3487 Napisano 5 Września 2019 Jakiś pugilares.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #3488 Napisano 5 Września 2019 ... no na kiełbasę i jajka (mogą być sadzone ... ) 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #3489 Napisano 5 Września 2019 (edytowane) No przecież to "człowiek z tektury"... Ten w popielatym...To zaś czym tak się niezdrowo podniecacie, to są "suspensoria"... W zeszłym tygodniu sfotografowalem dwa szczególnej urody przykłady... Oba z około 1520 roku... Edytowane 5 Września 2019 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3490 Napisano 5 Września 2019 Suspensoria - brzmi fatalnie .. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #3491 Napisano 6 Września 2019 suspensorium... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3492 Napisano 6 Września 2019 Suspensoria - brzmi fatalnie ..W liczbie mnogiej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #3493 Napisano 7 Września 2019 Dzień taki nijaki , w zasadzie już jesienny , trochę szary , trochę kolorowy. Siedzę na dworze słucham trochę muzyki pij kawę ... W takich momentach zawsze przypomina mi się Wojtek Belon i WGB . Taki kawałek ... Ktoś pamięta ...? 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej Wachowicz 291 #3494 Napisano 7 Września 2019 U mnie tez dzien taki nijaki , w zasadzie juz jesienny , troche szary , nie kolorowy bo nie ma slonca, jest deszcz. Siedze w domu slucham troche muzyki pije kawe … Pamietam ten kawalek, ale………..ja jestem ostatnio caly czas w Niderlandach.Teraz slucham Suzan Stolderder i Freek Rikkerrink.Posluchajcie, to jest w Nederlands. oraz pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 40557 #3495 Napisano 7 Września 2019 Myśląc o Holandii, wspominam ten wspaniały zespół 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 7779 #3496 Napisano 8 Września 2019 Że światem nie jest aż tak źle, niektóre dzieci wychowywane są właściwie 0 CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #3497 Napisano 9 Września 2019 Trochę trudniejsze od Dead Can Dance czy solowych płyt Brendana. Olivier Mellano, bretońska kapela Bagad Cesson. I jeden z najlepszych moim zdaniem wokalistów. Kiedyś dawno temu, w holu klubu muzycznego piłem piwo obok pewnego spokojnego, samotnego gościa. Ale podobny do Brendana Perry pomyślałem. Potem zaczął się koncert. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej Wachowicz 291 #3498 Napisano 15 Września 2019 @tarantTutaj troche cos widac pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #3499 Napisano 15 Września 2019 (edytowane) A tu wszyscy o Maryni zapomnieli ... No nie wiem ... Edytowane 15 Września 2019 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #3500 Napisano 15 Września 2019 Już tu byli chyba. Miszczowie kołwera. Serio - super. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach