tarant 2971 #5076 Napisano 24 Kwietnia 2021 1 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #5077 Napisano 24 Kwietnia 2021 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #5078 Napisano 24 Kwietnia 2021 1 godzinę temu, LESKOS napisał(-a): Gośka mnie zainspirowała ... otwieram salon kosmetyczny dla tarcz ... 🤪 Jak zacząłem trochę rozkładać żona dziwnie na mnie spojrzała ....🤭 Właśnie testuję (na pazurach tym razem) akrylożel tej firmy - dobry 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #5079 Napisano 24 Kwietnia 2021 Jak to było "gdy twoje żony..." 1 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #5080 Napisano 24 Kwietnia 2021 Dzisiaj przeżyłem mały szok... oglądałem dokładnie ten egzemplarz Lincolna Continentala... dokładnie ten... Stoi sobie w starej hali fabrycznej niedaleko Zielonej Góry...🤓 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erzlot 298 #5081 Napisano 24 Kwietnia 2021 Już dawno nie widziałem Jaggera grającego na gitarze - do czego ta pandemia doprowadziła...🙃 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mechanik 991 #5082 Napisano 25 Kwietnia 2021 14 godzin temu, kiniol napisał(-a): Dzisiaj przeżyłem mały szok... oglądałem dokładnie ten egzemplarz Lincolna Continentala... dokładnie ten... Stoi sobie w starej hali fabrycznej niedaleko Zielonej Góry...🤓 Lepiej było pierw sprawdzić zawartość bagażnika ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #5083 Napisano 26 Kwietnia 2021 Było? Może. Nie szkodzi, można jeszcze raz... 1 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #5084 Napisano 26 Kwietnia 2021 Podobno idzie wiosna ... powoli. , nie za szybko, kroki drobiąc ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kumite 254 #5085 Napisano 28 Kwietnia 2021 Tutaj można Jeszcze ładniejszą ma o Jeziorze Pozdrawiam ps dla tych co chcą oddać zegar 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #5086 Napisano 1 Maja 2021 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6103 #5087 Napisano 4 Maja 2021 POBUDKA śpicie? 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #5088 Napisano 4 Maja 2021 (edytowane) Nie 😁 Edytowane 4 Maja 2021 przez PM1122 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #5089 Napisano 4 Maja 2021 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #5090 Napisano 4 Maja 2021 No to ja, z drobną dedykacją, gdyż jako jako człowiek zwolniony na szczęście tylko z odpowiedzi, (znaczy szczęśliwy bezrobotny ) ... polecam ... ech co to były za piękne czasy ... 2 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zadra 1813 #5091 Napisano 4 Maja 2021 ta dedykancja to w moję stronę? 😋 A dziękuję, dziękuję - lubieję i oglądam do dziś z kolejnym pokoleniem 🤗 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fibo 416 #5092 Napisano 4 Maja 2021 Chyba w moją. Tak się zapamiętałem w zwężaniu o 1/3 ikeowskiego regału z nadstawką, że chyba finalnie wystarczy na stolik pod telewizor. Reszta jak w filmie- kominek, kiełbasa i piwo. 😡 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taraj 220 #5093 Napisano 8 Maja 2021 Dzisiaj podczas prac ogrodowych zobaczyłem za ogrodzeniem sarnę albinosa. Dosyć rzadkie zjawisko. 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #5094 Napisano 8 Maja 2021 Równie rzadkie jak ja podczas pracy w ogrodzie. Widzę po raz pierwszy w życiu taka sarnę. Może z młyna wracała ? 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6103 #5095 Napisano 8 Maja 2021 Duuużżo saren widziałem. Albinosa nigdy.. Pokaż tą fotkę jakimś przyrodnikom z prawdziwego zdarzenia.. ( no i oby nie padłą z rąk kłusowników...) 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #5096 Napisano 9 Maja 2021 No to z okazji nadciągającego poniedziałku - hit sprzed ćwierć wieku: 1 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #5097 Napisano 9 Maja 2021 I ten szpan - na końcu telefon komórkowy Nokia CITYMAN 450 😜 1 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6103 #5098 Napisano 9 Maja 2021 Mój pierwszy wyglądał tak był zamontowany w służbówce... a jak chciałęm iść i zadzownić np. z hotelu, to zabierałem 2 kilogramową walizeczkę.. 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1296 #5099 Napisano 9 Maja 2021 Mój pierwszy telefon komórkowy wyglądał tak jak ten poniżej. Był sakramencko drogi i łapał zasięg tylko w niektórych miastach i częściowo w Warszawie. Żałowałem że go kupiłem bo pożytku z niego było tyle co nic. Jak się złapało zasięg to trzeba było samochodem stanąć i odbębnić wszystkie połączenia. Pamiętam wtenczas dużo podróżowałem i jadąc np. do Szczecina za Piłą koło drogi była taka duża góra i stał tam nadajnik i prawie za każdym razem jadąc tą drogą stało na poboczu kilka samochodów i ludzie gadali. Ciekawostką było jeszcze to że wszyscy posiadacze tych klocków nosili je ze sobą wszędzie niezależnie od tego czy był zasięg czy nie było, dla wielu to był duży szpan, oczywiście obowiązkowe w tym zestawie były również białe skarpetki. 2 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taraj 220 #5100 Napisano 10 Maja 2021 6 godzin temu, dziadek napisał(-a): ............................. to był duży szpan, oczywiście obowiązkowe w tym zestawie były również białe skarpetki........ Do zestawu dodałbym czarne buty mokasyny i aktówkę a'la bagaż podręczny.🤣 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach