tarant 2971 #851 Napisano 31 Grudnia 2013 Pewnie. Byle bez pokus (zbyt wielu). 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czasik 104 #852 Napisano 31 Grudnia 2013 TAK TRZYMAĆ !!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janekp 516 #853 Napisano 31 Grudnia 2013 Nie wiem od czego zaczac ten Nowy Rok ,mam dylemat a raczej kilka Zostaje z wami 0 Znane są tysiące sposobów zabijania czasu,ale nikt nie wie, jak go wskrzesić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #854 Napisano 31 Grudnia 2013 Widzę sporo książek do przeczytania. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janekp 516 #855 Napisano 31 Grudnia 2013 Te z lewej strony to niestety lacina ,te z prawej czekaja na wesele syna 0 Znane są tysiące sposobów zabijania czasu,ale nikt nie wie, jak go wskrzesić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #856 Napisano 31 Grudnia 2013 (edytowane) Jak zostaniesz dziadkiem pojmiesz łacinę Edytowane 31 Grudnia 2013 przez tarant 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janekp 516 #857 Napisano 31 Grudnia 2013 Piekny widok, gratuluje !!!! 0 Znane są tysiące sposobów zabijania czasu,ale nikt nie wie, jak go wskrzesić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kwb3rdu 0 #858 Napisano 31 Grudnia 2013 (edytowane) WSZYSTKIEGO NAJLESZEGO W NOWYM ROKU w szkole sie uczylem ze drzewa biora sie z nasion Edytowane 31 Grudnia 2013 przez kwb3rdu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Młot Thora 147 #859 Napisano 31 Grudnia 2013 Janek, ale masz "składzik" Chyba zacznę czytać następny rozdział z mojej półeczki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janekp 516 #860 Napisano 31 Grudnia 2013 To tylko strych,jest jeszcze tzw półka ,drugie tyle Ale lubie raz na jakis czas wejsc i zapytac sam siebie jaki rocznik dzisiaj próbuję 0 Znane są tysiące sposobów zabijania czasu,ale nikt nie wie, jak go wskrzesić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kwb3rdu 0 #861 Napisano 31 Grudnia 2013 pewnie wszystko juz dawno przeterminowane ........................ u mnie nic nie stoi bo ja sie boje ze sie moze cos zepsuc i wole skosztowac a jak juz jest otwrte to boje sie wtedy ze dopiero moze sie zepsuc .............. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Młot Thora 147 #862 Napisano 31 Grudnia 2013 (edytowane) Szczęsciarz Edit. .... z Janka. Edytowane 31 Grudnia 2013 przez Młot Thora 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Młot Thora 147 #863 Napisano 31 Grudnia 2013 u mnie nic nie stoi bo ja sie boje ze sie moze cos zepsuc i wole skosztowac a jak juz jest otwrte to boje sie wtedy ze dopiero moze sie zepsuc ..............albo wywietrzeć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Ratyński 407 #864 Napisano 31 Grudnia 2013 (edytowane) Fajnie, że niektórzy nie szwendają się byle gdzie ( ), tylko tutaj czekają na Nowy Rok Koś musi pilnować "przybytku" gdy młodzi się bawią Edytowane 31 Grudnia 2013 przez Piotr Ratyński 0 Piotr Ratyński Adhibe rationem difficultatibus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #865 Napisano 31 Grudnia 2013 Pierwszy!!!!W tym Nowym Roku 2014 by się wszystkim z Nas szczęściło !!! 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czasik 104 #866 Napisano 31 Grudnia 2013 i tego toku myślenia się trzymajmy w 2014 ROKU !!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fibo 416 #867 Napisano 31 Grudnia 2013 Chopaki, dobrego Roku!!!!!! Najlepszego! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FRANK 1 #868 Napisano 1 Stycznia 2014 A ja na trzeżwo .Dużo zdrowia w 2014 roku i ciekawych okazów nie tylko zegarów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasiaMF 234 #869 Napisano 1 Stycznia 2014 Dosiego Roku, nie tylko dla Chłopaków 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amroziuk 98 #870 Napisano 1 Stycznia 2014 Noo... i znalazłem miejsce z noworocznymi życzeniami Wszystkiego najładniej tykającego w nowym roku 2014 życzy Adam 0 AMTak wiele zegarów, a tak mało czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Witold 56 55 #871 Napisano 2 Stycznia 2014 Ja również dołączam się do życzeń. Niech wszystkim wszystko tika (także zegary i zegarki) przez cały 2014 r jak należy. Do Siego roku !!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #872 Napisano 14 Stycznia 2014 Wiem, wiem. Miało nie być tutaj zegarów 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasiaMF 234 #873 Napisano 14 Stycznia 2014 O qurcze, zwariowac by można Dobrze, że nie maja centralnej. To ja może trochę o kotachPancia ma kota, który mówi i rozmawia z nią. Idzie więc do weterynarza, bo chce mu pokazać te kocie talenty-Mój kotek umie mówić - powiadaWeterynarz (zadaje mu pytanie) Jak się nazywa drobny węgiel?Kot odpowiada- miał.Weterynarz zadaje kolejne pytanie. Jaka jest forma czasu przeszłego czasownika "mieć" w pierwszej osobie rodzaju męskiego w liczbie pojedynczej?Kot znowu odpowiada:-miałWeterynarz, który był łowcą talentów wyrzucił ich oboje na ulicę.Kot wstaje, otrzepuje się i mówi:- Czy ja k…a mówię niewyraźnie?Pancia ma kota, który mówi i rozmawia z nią. Idzie więc do weterynarza, bo chce mu pokazać te kocie talenty-Mój kotek umie mówić - powiadaWeterynarz (zadaje mu pytanie) Jak się nazywa drobny węgiel?Kot odpowiada- miał.Weterynarz zadaje kolejne pytanie. Jaka jest forma czasu przeszłego czasownika "mieć" w rodzaju męskim, w liczbie pojedynczej?Kot znowu odpowiada:-miałWeterynarz, który był łowcą talentów wyrzucił ich oboje na ulicę.Kot wstaje, otrzepuje się i mówi:- Czy ja k…a mówię niewyraźnie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzykon1 0 #874 Napisano 17 Stycznia 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasiaMF 234 #875 Napisano 21 Stycznia 2014 Cośta tak zamilkli Panowie Żadnych żartów z feministek, no i w ogóle coście tak skapcanieli? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach